Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
platfus komentar si dobil od mene saj sem videl da je copat zelo pošvedran in seseden na vznoter....Zakaj sem rekel da je platfus je pa zato saj 3/4 ljudi ne ve kaj je pronacija in nekako vsi lažje povežejo platfus in slike ki so nalimane za označevanje copatov za prnacijo....

lahk pa prides nazaj da dobis utemeljen dokaz kaj si in kaj ne....

enjoi...
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
ts čopova 14 ti je popolnoma pravilno razložil tasko. Je težko, če mora nekdo drug ugotavljati tvoje težave. Najbolj zanesljivo bo, če se sam malo poglobiš v literaturo in čim več sprašuješ, tudi iz napačnih odgovorov se lahko marsikaj naučiš... Vsake toliko se najde kdo, ki nima povsem tipičnih težav in ga je težko točno določiti. Jaz imam zelo visok lok in sem hkrati izrazit pronator, do danes pa še nisem srečal prodajalca, ki bi to uganil, čeprav se meni zdi, da je povsem očino, zgleda pa, da drugim ni :? In mi tudi ni jasno zakaj se nizek lok povezuje s prekomerno pronacijo oz. obratno?

Tako da sem prav presenečen, ko vidim zdaj prvič, da nekdo kvalificiran (ts čopova 14) to razlaga tako kot sem jaz moral sam ugotoviti :shock:
Uporabniški avatar
 Tasko
ts čopova 14 napisal/-a:lahk pa prides nazaj da dobis utemeljen dokaz kaj si in kaj ne....

OK, bom prišel... :wink:

PS: Sicer jaz če pogledam svoje čevlje, vidim da so shojene navzven...hmmm...torej na levi nogi so ''znucani'' na levi strani in obrtano na desni... :lauf:

lp
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
to kje so copati znucani nima nobene veze,saj je to samo način teka oz hoje saj skoraj vsi razen kritičnih primerov rabi copate na notranji strani...

oglasi se...
Uporabniški avatar
 Tasko
ok..zdej mi je že mal bolj jasno...

se oglasim.. :wink:

lp
Uporabniški avatar
 Matokc
TS čopova, je zame edina destinacija za nakup tekaških copat, ker Janez in njegov kolega vesta kaj prodajata...!!

lp
Uporabniški avatar
 Cormi
[quote="Tasko"][quote="ts čopova 14"]vabljen v Tomas Sport na Čopovi....;)[/quote]

in tist trgovc mi kr prbije, da mam jst platfus...kako lahko kr tko v tri dni neki reče (namreč bil sem obut!)..[/quote]

Tudi meni je trgovec na Čopovi prbil iz prve, da sem pronator. Pa poleg tega še hčerki, ki je bila z mano. (geni?). Hvala bogu, se pač spozna. Ker mene so po dveh mesecih teka s supergami, kupljenemi v Hervisu (po mnenju trgovke super model, ravno zame), začela boleti kolena, da sem se ustrašila, da se mi končuje ravno začeta tekaška kariera.

Sedaj sledi pohvala TS Čopova. Priporočene Adidasove superge so bile hudo drage, ampak po enem mesecu lahko rečem, da so tudi hudo dobre. Kolena ne bolijo več. Zato hvala trgovcu za strokovno svetovanje! Naslednjič samo še v TS na Čopovo!
 Leon
Zdravo, sem iz Štajerske, slučajno sem bil v Lj in šel pogledat še v TŠ na Čopovi.
Prodajalec mi je dejansko namenil lep čas in mi naredil malo predavanje, pol sva še naredila skeniranje stopala in svetoval mi je par modelov.

Tistega, ki sem ga želel, so imeli le v znatno večji številki, pa je poklical v Mb(Tomas Š.), da mi ga rezervirajo in drug dan sem ga kupil.

Vsaka čast TŠ Čopova in prodajalcem tam(pohvale tudi v TŠ MB)!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
če to poveste v živo delimo objeme....;)

hvala za zaupanje vsem....:)

:cast:

:cmok:

lep dan vsem....

erc,ts čopova
 bjakeb
danes me je stestiral en pobrit tip na čopovi. zelo sem zadovoljen z njegovim odnosom, zadevo mi je laiku razumljivo razlozil, zato sem tudi kupil superge.
 kr1
Jp, un "ta pobrit" je pa legenda...
Bi moral dat svoje uradne ure nekam na forum :-)
 spelca
Erc pa Janez sta res 1A, vse pohvale:)
Uporabniški avatar
 damajanty
tudi jaz sem bila pri ts čopova diagnosticirana za pronatorko. zadnje pol leta sem tako živela v prepričanju, da to tudi sem, dokler se nisem končno odpravila k fiziatru. ta je ugotovil, da je z mojimi stopali prav vse v redu, da je naklon večji zaradi nakazanega Oja in ni potrebe po ortopedskem vložku. toliko bolje. nimam pa nič proti supergam, ki sem jih takrat pred pol leta nabavila in so za pronatorje - so naravnost odlični. vendar pa bom v bodoče, tako kot do nedavno, spet izbirala med vsemi modeli. :clap:
ja, to mi je všeč, da si prodajalec vzame čas. to je res redkost in je zato še toliko lepši občutek, da se ti je nekdo pripravljen posvetiti, čeprav to ni nujno njegova dolžnost

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA