prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 longi
Tud jst bi bil za. :D . Čeprav se mi zdi da model čevlja in velikost že vem, ne bi bil nič proti če bi poprej še malo stestiral. :)
Uporabniški avatar
 bobr
Tudi mene zanimajo...
Če bo Ljubljana potem predlagam na četrtkovi standard Goladi 8)
Teren je ravno pravšnji za tovrstno pokušino.
Uporabniški avatar
 bobr
Tudi je varianta.
Ali pa tivoli in gasa na rožnik.
 Simona T
Ojla,
jaz sem tudi za.

LP
Simona
Uporabniški avatar
 ero
hoj in dogovorjeno - testiranje Inov-8 copat bo v sredo, 19.09.2007 od 17:00 do 19:00 v ljubljanskem Tivoliju za bazenom.

v neposredni bližini je dovolj makadama, gozdnih poti, čistega gozda, vzponov in spustov, tako da bo test lahko temeljit.

po testiranju bomo zbirali naročila - če se boste odločili zanje, seveda :)

upam, da sta čas in kraj primerna tudi za neljubljančane...

aja, da malo pogrejem zadeve - med aktivnimi prisotnimi bomo izžrebali eno kapo POC in ene nogavice Mico :wink:
Uporabniški avatar
 Pingo
Noo zdej po SAMu in konkretni preizkušnji pa samo še par besedic o Roclite305.Ker sem bil malo v strahu da me bo zeblo v stopala sem imel še rezervne ta stare supege na Dolgih njivah...seveda brez veze.Od Pungrata dalje se je v supergah naselil občutek vlage :lol: Le zakaj :lol: Sprva sem se še malo izogibal blatu potem od Dolge njive naprej pa skorajda ne več.Tudi pomislil nisem da bi zamenjal INOV8ke za Adidaske.Superga je objela stopalo kot bi imel velkro trak na notranji strani podplata,nič spodrsavanja naprej,nazaj in skbi za žulje so bile tako odveč.Od Pršivca navzdol pa poezija.Z vsakim kilometrom so bile superge bolj suhe,skozi zgornjo mrežco,ki je zelo prepustna so se stopala sušila in na cilj sem pritekel z povsem suhim zgornjim delom superg :lol: Še potem na razhojevanju jih kar nisem hotel dati dol :wink:
Skratka tortura SAMa je pokazala da so zame res pravi nakup.Žuljii..kaj je too :wink:
Uporabniški avatar
 gera
Pozdravljeni,
nisem imela časa prebrati vseh sporočil na to temo, tako da se oproščam, če kaj ponavljam. Bi samo omenila moje osebne izkušnje z Inov-8 supergami.
Z Matejem sva jih kupila preko distributerjev, ker jih v Tomas sportu niso imeli in tudi niso nič vedeli, kdaj bodo, tako da sva jih šla sprobat k distributerjem, potem pa so nama jih poslali v Anapurno, kjer jih bodo kmalu tudi začeli rodajati (mogoče so jih že?). Kupila sva model Mudroc 290 in sva zelo zadovoljna. Podplat ima res odličen oprijem (Matej ga je stestiral na SAM-u in mu niti enkrat ni zdrsnilo po snegu in blatu). Sicer premočijo takoj ko globoko zabredeš v kakšno lužo, ampak se tudi hitro sušijo. Seveda nikakor niso primerne za tek po asfaltu, že hoditi po asfaltu je zelo čudno, ker imajo malo drugačno oblikovano peto. Pohvalila bi tudi zavezovanje, ki omogoča, da se čevelj ne raztegne med gibanjem, edino vezalke se mi rahljajo (čevelj ostane stisnjen, lahko pa zato padeš). Ker niso dodatno obložene, imaš res občutek, da hodiš po tleh, kar je meni osebno zelo všeč. Se mi zdi, da tudi prsti malo bolj delajo. Zelo dobro dihajo, tako da se mi noga manj poti kot v prejšnjih. Kljub temu, da so zadaj zelo nizke, pa je zanimivo, da mi notri ne pada svinjarija kot se mi je to dogajalo pri prejšnjih - vsaj trikrat med tekom sem se morala vstaviti, da sem zmetala ven kamenčke in listje. Mateje so sicer precej ožulile, mene pa še nič, čeprav je res, da nisem z njimi še tekla tako dolge razdalje kot je SAM. To pač spada zraven. Ker se podplat močno prepogiba, se tudi lepše uležejo na podlago.
OPOZORILO - ne vem, če je kdo že to omenil, ampak številke so malo manjše kot dejanske. Jaz sicer nosim št.40 in sem kupila 39.5, tudi Matej je kupil pol številke manjše. To je dobro vedeti predvsem, če naročate vnaprej. Če imate možnost pa je seveda pred naročilom najbolje probati. Ti čevlji tudi ne smejo biti preveliki. Jaz sem bila malo skeptična, ali bi kupila pol številke manjše kot ponavadi, pa zdaj vidim, da so mi glih prav.
Torej, kar se naju tiče, so superge super in res vredne denarja. Odlično so se izkazale tudi na SAM-u, tako da nama res ni žal, da sva jih kupila. Seveda samo objektivno mnenje, ampak morda komu pride prav.
LP, maja
Uporabniški avatar
 mitjas
Je testiranje še aktualno :?: nič se ne piše o tem zadnje dni... :?
Ko gledam skozi okno se mi kar malce smeje, teren za testirat jutri bo po teh nalivih danes idealen :!:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

vreme je sicer danes precej lepše kot včeraj a nekaj blata za današnji test Inov-8 copat je gotovo ostalo. vabljeni torej med 17. in 19. uro v Tivoli za bazenom.

dogajalo bo:

- test Inov-8 copat z naročili (če jih boste želeli naročiti, seveda :) )
- delitev opreme TF
- prodaja kapic in majic TF
- žrebanje med tistimi, ki boste testirali copate (kapa POC in nogavice Mico)

test prirejamo skupaj s podjetjem Bora - zastopnikom za Inov-8 pri nas. že zdaj se jim zahvaljujem za prijaznost in sodelovanje!
Uporabniški avatar
 bobr
Kako je bilo danes na testiranju? Jaz sem žal imel druge obveznosti :(.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Tudi jaz sem prišel samo po opremo, žal pa nisem imel časa za test superg...Vreme je bilo čisto pravo in dejansko bi lahko naredil krog do Rožnika in nazaj. :wink: Pa drugič...

P.S. Kapica TF je res odlična... :cast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA