Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tasko
hmmmmm...mogoče bo tole mal off-topic...ampak kolikor sem bral vaše poste po forumu, sem opazil, da se praktično ''vsi'' poznate.?! Kako to? hmmm..

No lep dan... :wink:
Uporabniški avatar
 Tasko
hvala za hitr odg.. :wink:

Pa še nekaj bi vprašal..kje in kdaj pa so tele skupni treningi? - pa so za VSE? na forumu? ali samo za ''izbrance''? :wink:

lp
 janar
Ljubljančani, a ne bi sestavili kakšne tekaške skupinice za skupne treninge? Kaj pravite?
 JANA HAREJ
zčne se s klasiko: že več let vas prebiram.
nadaljuje: nekaj let že potekavam

rezime

Uravnovešena gospa, ki zmerno 'dirja'po rožniških stezicah. Midlle name: počasnela. Ampak to je prednost, če si radoveden, slaboviden in velikokrat tekaš ko se že mrači, in se ti vse znane korenine skrijejo neznane pa planejo na 'noč'.

V teku uživam.Tekmovanja so bolj tako tako. 3 krat na leto se kam priklopim: obvezno trojke in LM, ostalo pa po trenutnem navdihu.

sončen pozdrav J:))
 sephadex-75
Že kar nekaj časa prebiram forum, pa sem šele sedaj našla tole temo. :)
Torej... Sem Živa, študiram biokemijo in že 20 let živim v Kamniku. Pravzaprav sem z nekaj malega detektivskih sposobnosti ugotovila, da kar nekaj članov tega foruma poznam- je res kar pravijo, da so taka mesta res majhna.
Pravijo, da se najboljše ideje porodijo med tekom in s tem se strinjam. Tečem zato, da se sprostim, razmislim o tem kaj se dogaja okoli mene in da na tak način sprostim negativno energijo, ki se čez dan (teden) nabira v meni.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Še en začetnik! :D

Prihajam iz Trbovelj, star bom 28 let. Po poklicu sem ekon. tehnik, zaposlen kot trgovec. Sem tudi oče najlepši petnajst mesečni hčerkici.
Hobi? Hm, 9 let sem bordal( letos sem dilo prodal, začel bom spet smučat), rad sem tudi za računalnikom, ...
Naj hobi pa je sigurno(po ta novem) tek :D . Tečem že kakšen mesec in sicer po knjigi "Tek za začetnike". Ne morte verjet kakšen napredek zame, ko bi še smeti z avtom nesel. Pa kolk se to pozna v enem mesecu. Teč grem 3 - 4 na teden, zaenkrat še po mehki podlagi, da se mal ulaufam, pol pa na asfalt. Imam dva cilja, preteč 5 km neprekinjeno, drugi pa je 10-ka v Ljubljani oktobra. Časa imam dovolj, mislim da mi bo uspelo( more mi uspet 8) ).
Tko, pa sem se predstavu, zdej pa bejžmo spat.

LP
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Hvala vencelj, za vzpodbudne besede :D !
Sej mi bo uspelo, ker tolk elana za športat še nisem imel. Po končanem teku, že komaj čakam naslednjega. Dobra stvar teh vaj je, da ni "musklfibra", ker je med vajami dan počitka, pa še dobr se ogrejem(tudi po končanem teku se fajn pretegnem). Mah vesel sem, da sem začel športat. Zdej morm vztrajat pa bo.

LP
Uporabniški avatar
 Radolca
Sej mi bo uspelo, ker tolk elana za športat še nisem imel. Po končanem teku, že komaj čakam naslednjega. Dobra stvar teh vaj je, da ni "musklfibra", ker je med vajami dan počitka, pa še dobr se ogrejem(tudi po končanem teku se fajn pretegnem). Mah vesel sem, da sem začel športat. Zdej morm vztrajat pa bo.

LP[/quote]

David, veš da bo šlo!
Pol ko boš čist not padu, pa brez teka sploh ne boš mogel živeti :shock:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA