Radenci, maj 2007, povprečen pulz 180, čas pa 1:32:24
Nč bat, nisi osamljen primer. Meni je uspelo svojo prvo 21ko pred par leti v Ljubljani pretečt s povprečnim pulzom 191 in v času 1:44 in še nekaj.
Eni imamo pač višji pulz.
Ali69 napisal/-a:
HR, ki si ga pridelal na teku je sedaj tvoj max HR.
nominator napisal/-a:Moj max. pulz je 206.Star sem 32 let.To pa da bolj si pripravljen nižji pulz imaš nevem če bo zmeraj držalo.jaz se vozim s kolesom, hodim v hribe in na tretjem mestu tečem.To delam že deset let pulz pa je vedno visok.
nominator napisal/-a:Moj max. pulz je 206.Star sem 32 let.To pa da bolj si pripravljen nižji pulz imaš nevem če bo zmeraj držalo.jaz se vozim s kolesom, hodim v hribe in na tretjem mestu tečem.To delam že deset let pulz pa je vedno visok.
tadejk napisal/-a:nominator napisal/-a:Moj max. pulz je 206.Star sem 32 let.To pa da bolj si pripravljen nižji pulz imaš nevem če bo zmeraj držalo.jaz se vozim s kolesom, hodim v hribe in na tretjem mestu tečem.To delam že deset let pulz pa je vedno visok.
Kot so ti že napisali, je vsekakor nižji pulz indikator dobrega treninga. To da imaš visok pulz je v veliki večini primerov posledica premajhne količine baznega treninga.
To se dogaja ljudem, ki večji del trenirajo v svojem "tekmovalnem" tempu in s tem opravijo veliko jalovega treninga. Ogromno časa za efekt, ki je bistveno nižji od pričakovanega.
Tadej
nominator napisal/-a:Enaindvajset kilometrov sem pretekel s časom 1:47:52 in imel povprečni pulz 181 na koncu sem ga nažgal na 197.Ali je še kakšen tak a sem osamljen primer?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA