Nekaj ugotovitev s teka.
TF kapca se je ponovno izkazala kot fenomenalna. Je lahko, zračna, se da polivat z vodo in potem prijetno hladi, kar je bilo pomembno zlasti v drugem krogu.
Razy je odtekel sicer svoj drugi najhitrejši uradni 21 km, svoj najhitrejši v Sloveniji, pa z rezultatom nisem bil čisto zadovoljen. Izgovori so naslednji: drugi krog je bil prevroč, superge niso bile prave (ta prave sem pozabil doma), na okrepčevalnicah je bila samo voda (drugi krog je marsikdo sanjal kocko sladkorja). Pa proga je bila v veliki meri makadamska, pa luknje je imela.
V resnici sem pa malo prehitro začel, tako, da sem bil na 10 km le minuto počasnejši od svojega osebnega rekorda na tej razdalji. Tam na 12 km sem pojedel gel (ne bodo oni mene s neobstoječim cukrom). Navadno gre po nekaj kilometrih moč iz gela v mišice. Tokrat se mi je pa zgodilo, da sem dobil občutek velike sitosti in da mi je šla vsa kri v želodec. Mi je kar za ene 20s/km pobralo tempa. Zadnjih 7 km se mi nekako ni več dalo. Zanimivo, puls je bil v redu noge pa lene.
Vode je bilo dovolj, samo ene štiri kozarčke sem porabil na vsaki postaji 2 v želodček enega na kapco in enega na telo). Pil sem kot žolna in sigurno najmanj ene 2 minuti preživel na postajah.
Na koncu so me malo, ne pa pretirano, prehitevali, tudi TF-jevci, tudi takšni, ki so prejšnji dan naredili 75 km. Vsaka jim čast, to so carji, vsaj zame. Največji car je bil en gospod, ki mi je razložil, da bo čez mesec dni star šesteset let, malo poklepetal z menoj, potem pa pospešil in izginil izven mojega vidnega polja (v ospredje seveda, da ne bo pomote).
Če je bilo na teku (2.krog) pretoplo, je bilo v termah (kako je pasal tuš in bazen) kar malo prehladno, tako da je bila prva regeneracija v toplem bazenčku.
Lepo je videti vse te TF majčke in poklepetati z lasnicami in lastniki, minianalizo pa je naredila posadka Razymobiula sama.