Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Veselko je napisal:

"Že sedmo leto zapored smo se udeležili MAKSI štafete 24x1 ura v TRSTU. Letos samo z žensko ekipo in smo z 274 km v ženski konkurenci za 16 km prednosti zmagali. Letos je sodelovalo samo 17 ekip. Abosulutni zmagovalci so MARATON TRST, odlično drugo mesto pa je zasedla slovenska ekipa KRAŠKI TEKAČI iz SEŽANE."

ODLIČNO, SPET SMO ODNESLI 1. IN 2. MESTO!

:laola lp
Janika
Uporabniški avatar
 damajanty
Yeah, bravo mi!
Pa ne veste, kaj ste zamujali tisti, ki vas ni blo :P . En toooolk velik pršut smo mel za pojest, da je čez mizo gledal! Pa red bulov, kolikor ti jih srce poželi! Za uboge nožice še masaža, kdor se je uspel prerinit v vrsto k Veselku, hehe. Očarale so nas mične trebušne plesalke, mene še posebej podmladek lepih bejbik, ki nimajo še tako plesno natreniranega pasu :lol: .
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

ČESTITKE za 1 in 2 mesto.
Uporabniški avatar
 damajanty
Evo, še ena slikca dela sobotne ekipe za dokaz :D . Na desni strani lahko vidite res huge nogo, k niti ne gre cela na sliko :D :D .

Slika
 nova
Veselko mi je dal kolajne za tiste punce, ki se niso mogle udeležiti podelitve v Slivjah. Ostala mi je še ena medalja. Mislim, da je za Tatjano.
Z drugimi besedami: ali katera punca še ni dobila kolajne od teka v Trstu? Naj se javi, prosim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA