povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 Staša
Matevž, otroci so v glavnem samo hodili. Tudi absolutna zmagovalka je večji del prehodila. No, tudi to je veliko, ampak ko bi ti videl njihovo zagnanost. Že navsezgodaj so prišli in hodili po 2 ali več in kramljali. Vmes so nekateri izginili na kosilo :) Res prijetni otroci. No in se kar nabere kilometrov.
Pozdrav!

Matevz napisal/-a:Moram pa dodati, da ne razumem, kako lahko pusztijo otrokom laufati tako daleč. 10 letniki 75km, 6 letne punce 42 km.

Ja, ponoci so fanticki spancirali in se pogovarjali. In potem so se sli oblect, ker jih je zeblo in hajd spet naprej. Zagrizeno so nabirali kroge in jaz ti povem to bodo se hudi maratonci. :-) Ze res, da so zgodaj zjutraj ze kar malo opletali po plocniku ampak kratek pocitek pri teh letih naredi cudeze. :-) Kapo dol za tako vztrajnost. Res.

lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Matevz napisal/-a:Moram pa dodati, da ne razumem, kako lahko pusztijo otrokom laufati tako daleč. 10 letniki 75km, 6 letne punce 42 km.

Ja, ponoci so fanticki spancirali in se pogovarjali. In potem so se sli oblect, ker jih je zeblo in hajd spet naprej. Zagrizeno so nabirali kroge in jaz ti povem to bodo se hudi maratonci. :-) Ze res, da so zgodaj zjutraj ze kar malo opletali po plocniku ampak kratek pocitek pri teh letih naredi cudeze. :-) Kapo dol za tako vztrajnost. Res.

lp, oranzni slon

Bodo hudi maratonci, če bodo pri 30 še lahko hodili. Jaz svojih otrok pri tej starosti ne bi pustil teči več ko par km, hoditi pa nekaj več.
Pozdrav!

mare napisal/-a:Bodo hudi maratonci, če bodo pri 30 še lahko hodili. Jaz svojih otrok pri tej starosti ne bi pustil teči več ko par km, hoditi pa nekaj več.

Lahko mu ne pustis, pa ti bo itak sam stisnil na pot, ce se mu bo zdelo, da mora. In tole je po mojem skromnem mnenju dalec manj nevarno od vseh drugih pripomockov za rekreacijo, kot so rolerji, gorska kolesa, skejti itd....O TV in raznih bedakih, ki pocno resnicno nevarne in neumne stvari pa tako raje ne bi govoril. Prepovedati ali poskrbeti za mulca, ter mu stati ob strani pri takih izivih je vprasanje na katerega mora odgovorit vsak stars sam.

lp, oranzni slon

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA