Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lani je bilo super. Priporočam, istočasno je pa fajn trening pred Ljubljanskim maratonom.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
27km trasa je lepa...Pa še po Logaški kolesarski poti bi se lahko ob tem malo prekolesarilo...

Hvala za namig,

Ze sprasujem po mailu kako bi se dalo tam narediti kaksno sestavljanko.
Uporabniški avatar
 vencelj
Za ta tek, čeprav je že tretji, tokrat slišim prvič. Morda bi bilo za ilustracijo dobro poznati rezultate iz prejšnjih let :? .
Podatki o progi iz razpisa so vabljivi, višinska razlika pa bi že bila lahko problem tekačem, ki se pripravljajo za nek soliden rezultat na LM, posebno za 42. :roll:
Uporabniški avatar
 žine
hoj,

tale gorski tek čez Javornik je krasna stvarca. Posebej za tiste, ki ne ljubijo množičnih prireditev :D Časi se gibljejo med 2 in 2 urama in pol, proga pa je zastavljena tako, da je vzpon strmejši, spust pa blažji in daljši. Tako da je tek precej hiter. Še posebej če srečaš kakšnega medveda :D
lpŽ
 urbi
vencelj napisal/-a:Za ta tek, čeprav je že tretji, tokrat slišim prvič. Morda bi bilo za ilustracijo dobro poznati rezultate iz prejšnjih let :? .
Podatki o progi iz razpisa so vabljivi, višinska razlika pa bi že bila lahko problem tekačem, ki se pripravljajo za nek soliden rezultat na LM, posebno za 42. :roll:

Živjo.
Tukaj so rezultati iz prejšnih dveh let :wink: : http://www.logatec.info/~sdh/

LP Urban
Uporabniški avatar
 Franci65
Kako je z uporabo pohodnih palic?
Ali so palice dovoljene?
 urbi
Franci65 napisal/-a:Kako je z uporabo pohodnih palic?
Ali so palice dovoljene?

Palice so dovoljene. :wink:

LP
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Franci65 napisal/-a:Kako je z uporabo pohodnih palic?
Ali so palice dovoljene?

Dvomim, da se splača jemati palice. Če računaš, da je povprečen tempo okrog 6:00, so palice že rahla ovira. :roll:
Uporabniški avatar
 Franci65
Dalo se bo preživeti tudi brez palic.
Zavedla me je višinska razlika 1220m. Ko bolje pogledam višinski profil, vidim, da je +610m in -610m.
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz sem bila na 1. teku in je res odličen tek po prelepi naravi!!!

Tudi po mojem mnenju so palice ovira, saj je strm samo tisti del pri smučišču, drugače pa je lepo zložno.

Mogoče letos spet pridem!
Uporabniški avatar
 gera
Izgleda zanimivo. SAM-a se namreč nisem upala udeležiti (da me ne bi čakali pozno v noč :) tole se mi pa zdi bolj primerno. Sicer ne vem, če bom prosta v službi, ker ponavadi glih tisti vikend delam, ko se kaj dogaja :cry:
Imam pa eno vprašanje: nisem točno zasledila (mogoče nisem dobro pogledala) kakšen je profil proge: makedam, gozdna pot, kaj asfalta? Upam, da asfalta ni, ker mi ne sede tečt po betonu, pa tudi moje superge niso za to primerne. Hvala za odgovor.
 urbi
gera napisal/-a:Izgleda zanimivo. SAM-a se namreč nisem upala udeležiti (da me ne bi čakali pozno v noč :) tole se mi pa zdi bolj primerno. Sicer ne vem, če bom prosta v službi, ker ponavadi glih tisti vikend delam, ko se kaj dogaja :cry:
Imam pa eno vprašanje: nisem točno zasledila (mogoče nisem dobro pogledala) kakšen je profil proge: makedam, gozdna pot, kaj asfalta? Upam, da asfalta ni, ker mi ne sede tečt po betonu, pa tudi moje superge niso za to primerne. Hvala za odgovor.

Profil proge je makedam in gozdna pot, približno 50/50. Edino kar je asfalta je to, da tekači prečkajo asfaltirano cesto :wink: .

LP Urban

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA