prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 katja r.
Tale stric s kolesom je drvel z nadzvočno hitrostjo, deklica pa z avtom :driver: v nasprotno smer z mal manjšo. :shock: No in gospodu pač ni zneslo in se je prov lepo povaljal, seveda brez čelade na glavi-upam da si bo vsaj zapomnil tale padec :idea: , ker ga je na srečo samo malo pretreslo.

Mogoče ne bi bilo slabo kakšne ležeče policaje dat na cesto tam, ker pa ljudje neverjetno hitro vozijo tam mimo, tekačev pa neomejeno!

Zadnje čase je tole Brdo res oblegano, kar je super, če postane sam tek mal naporen in enoličen.

:--
Uporabniški avatar
 lojzeP
katja r. napisal/-a:
Zadnje čase je tole Brdo res oblegano, kar je super, če postane sam tek mal naporen in enoličen.

:--

res nam je težko - trpimo, se mučimo, a verjememo, da bomo zdržali :shock: ker gremo vedno v pravi smeri, nam tudi slikanje ne dela večjih težav, pol pa še una obvezna vsetežavedelujočaanaliza - a je še kšno bolj težaško opravilo na svetu :idea: :wink:
prav fino, da eni tako lepo vse spremljate preko spleta, drugi pa to nadgradimo še v živo ( novince vedno oberemo do kosti PRESS ) :roll:
ko se še uni kao afenguncarji kdaj ogasijo ( k že ajronmenci zanje sprašujejo ) 8) pol uredimo še računice za RD in ostale sitnice ... :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če se ne bo preveč ulilo, bom danes proti večeru na Brdu naredil en "še počasneje od" ZEN krog. Start / Cilj: Parkirni prostor pri hotelu Kokra. 8)

Po končanem "teku" pridem pogledat, če je kdo pred spomenikom oziroma v Brunarici. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri zopet kaže na eno krasno kroženje proti večeru. ker so nekateri svojo "dolžnost" opravili že danes, ostali ne smemo zaostati - 18.30 pri vhodu na golfišče
 nana
Danes sem si ogledala to vašo progo in mi je bila kar všeč. To, kar mi ni bilo preveč včeč je, da so me prehitevali po levi in desni, da se je kar kadilo za njimi :roll:
Jaz sem ta vaš začetek očitno zgrešila. Parkirala sem pri hotelu, in štartala v levo - če gledaš proti hotelu (v smeri urinega kazalca). Za finale sem se še na koncu še zgubila :oops: , sem tekla že mimo hotela in potem dojela, da je tam moj cilj in bo verjetno treba nehat :)
Zdaj pa vprašanje - kje pravzaprav začnete in v katero smer tečete. In na katerem koncu štarta Fortov tek? :)
Nazadnje spremenil nana, dne 13 Sep 2007, 07:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tini
nana napisal/-a:Jaz sem ta vaš začetek očitno zgrešila. Parkirala sem pri hotelu, in štartala v levo (v smeri urinega kazalca). Za finale sem se še na koncu še zgubila :oops: , sem tekla že mimo hotela in potem dojela, da je tam moj cilj in bo verjetno treba nehat :)
Zdaj pa vprašanje - kje pravzaprav začnete in v katero smer tečete. In na katerem koncu štarta Fortov tek? :)

Startala si v pravo smer, start fotrovega teka (kot tudi vsi tf treningi pa so pri spomeniku).
Je bil pa danes kar lep tek (zaradi slabe vesti sem moral ponoviti ponedeljkov krog, na katerem sem se zlomil :) ). Ima nade za FT :twisted:
Hmm, mogoce se vidimo tudi jutri -we´ll see :) .
 nana
tini napisal/-a:Startala si v pravo smer, start fotrovega teka (kot tudi vsi tf treningi pa so pri spomeniku).

Razmišljam, če sem videla kakšen spomenik :shock: verjetno se je preveč dvigal prah od ta hitrih, pa sem ga spregledala :)

A je to mogoče kmalu potem, ko zaviješ iz ceste desno - tam, kjer je bilo parkiranih kar precej avtomobilov?
Uporabniški avatar
 tini
tini napisal/-a:
A je to mogoče kmalu potem, ko zaviješ iz ceste desno - tam, kjer je bilo parkiranih kar precej avtomobilov?

That´s it! (poleg vhoda na vadbisce za golf)
 nana
Tini, kolk si ti prjazen, da se trudš z mano :D
Zdaj mi je pa vse jasno :!:
Uporabniški avatar
 Junc
Nič, danes ob 18:00 grem počasen tek okrog, štartam pri spomeniku.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kolk počasen?
Uporabniški avatar
 Vlajko
OK, gremo 39 in nekaj. :wink:
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93