Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Leto je naokoli in bliža se zadnji četrtek v septembru, ko v Kranju organiziramo tradicionalni Fotrov tek.

Štart teka: gozdni vhod na posestvo Brdo pri spomeniku

Datum in ura teka: četrtek, 27.9.2007 od 16.30 - 18.00; kronometrski štart

Proga: 1 krog okoli posestva Brdo; dolžina 9700 metrov; večinoma makedam, le v dolžini 800 metrov asfalt ozitoma pot po travi. Označbe proge vsak kilometer.

Štartnina: na podelitvi priznanj bomo pobirali zgolj prostovoljne prispevke. Pred štartom pa bomo zelo veseli vaših kuharsko-slaščičarskih dosežkov.

Okrepčila: voda, sokovi in sadje na polovici proge in v cilju.

Kategorije: pet kategorij po telesni teži

Nagrade: vsak sodelujoči prejme diplomo in priložnostno darilo (na podelitvi). Prvi trije v kategorijah prejmejo medalje, z BMI uteženo najhitrejši tekmovalec prejme prehodni pokal. Pokal prejme tudi absolutno najhitrejši temovalec.

Podelitev priznanj in mesto analize: Brunarica Štern na Kokrici po 19. uri.

Pred tekom obvezno tehtanje in merjenje višine (tekmovalcem, ki tega ne bodo želeli, se bo zgolj meril pretečeni čas).

Slika

Do štarta teka se lahko pripeljete najlaže tako, da greste po avtocesti do izhoda Kranj - zahod, v prvem križišču zavijete levo(z Gorenjske-rdeča barva) ali desno (če prihajate z ljubljanskega konca, vijolična), v (novem)krožišču na prvem odcepu, potem za Mercator centru levo in skozi Kokrico do ograje posestva Brdo. Tu zavijete levo čez potoček in začnete iskat parkirišče (parkirišče bomo organizirali tudi na prvih 300m poti teka-rumeno označeno) ...od izhoda z avtoceste so dobri trije kilometri.

Še malo zgodovine: Lanskoletno vabilo in poročilo.
Uporabniški avatar
 Laufer
HM :roll:
Sem pogledal lanske rezultate in prišel do naslednjih ugotovitev:
:arrow: če hočem biti konkurenčen, se moram ob mojem trenutnem PB-ju zrediti za 38 kg
:arrow: ali da progo pretečem 10 min hitreje kot MatjažV, poboljšam PB za 20 min
:arrow: ali da se dam v pralni stroj na 90 C in se skrčim za 40 cm
Težka bo za nas podhranjene :cry: .
 Nataša
Laufer napisal/-a:Težka bo za nas podhranjene :cry: .

je treba vedet, da je pravila pisal aleš :lol:
Uporabniški avatar
 Bor
Laufer napisal/-a:HM :roll:
:arrow: če hočem biti konkurenčen, se moram ob mojem trenutnem PB-ju zrediti za 38 kg
:arrow: ali da progo pretečem 10 min hitreje kot MatjažV, poboljšam PB za 20 min

....he he...zato pa je fotrov tek......
....za nas ki imamo implatirane gele (prašite pegaza kaj je to PRESS )
Uporabniški avatar
 MihaPR
kljub temu, da bom letos od daleč spremljal fotrov tek, delam na prvi trditvi (+kile press) :)
Uporabniški avatar
 tae
Miha, glede na to, da si letos tudi ti fotr :D , bi lahko tudi tekel, kot fotr(beri oče, ne mislim našega forumovskega fotra)
Uporabniški avatar
 pegaz
Fotrov tek je eden od branikov, trdnih skal, na katerih sloni TF!
Lani sem se ga udeležil in dosegel častno ?* mesto.
Žurali smo ga po predpisih, v teku sva se mogoče malce skoraj dajala z Juncom (dokler ni dal gasa), pa torte, pa pice, pa oh bilo je vsega!

No, letos me žal ne bo (fizika PRESS). :cry: :--(

Lepo se imejte in dobr tečte! Brdo, Aleševa ekipa in after so vredni tega!

Lep let, bwana Pegaz :)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

mene pa zanima če je možno da bi nekdo ta dan pripeljal Nadj@ v KR kajti delam v KR in bom moral v nasprotnem primeru v LJ po njo in takoj nazaj v KR. Hvala
Uporabniški avatar
 Junc
To je pač nekaj na kar se pride. Mogoče mam kaj več šans, ker imam kak kg več od lani ;)
Uporabniški avatar
 matej712
Laufer napisal/-a:HM :roll:

Še ena možnost ti ostane (lahko zrasteš za xy cm). :lol: :lol: :roll:
 ton
A se sme v lastni režiji potegniti še 300 m (ne recimo v kako močvirje med race ali na cesto), da imam nek merodajen rezultat en mesec pred ljubljancem?
Uporabniški avatar
 ales
ton napisal/-a:A se sme v lastni režiji potegniti še 300 m (ne recimo v kako močvirje med race ali na cesto), da imam nek merodajen rezultat en mesec pred ljubljancem?

Seveda lahko tek podaljšaš. Mal pred ciljem se le zaderi mojim otrokom svoj nick in jim reci, da boš mal podaljšal. Tečeš pa lahko seveda tudi dva ali tri kroge...

Je pa Brdo s svojimi 9.700 metri, makedamom in enim klancem približno tolk kot ena ravninska asfaltna desetka. Preverjeno.
Uporabniški avatar
 5rca
enepar šiškarc tut pride letos :)

:lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
matej712 napisal/-a:Še ena možnost ti ostane (lahko zrasteš za xy cm). :lol: :lol: :roll:

:?: , če zrastem mi potem niti svetovni rekord na 10k ne pomaga, da bi se kosal z alesom!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA