prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Laufer
Danes sem prebral najnovejši Polet in tudi test tekaških copet.

Neprijetno sem bil presenečen, ko sem ugotovil, da je opis pri copatih Nike Zoom Elite 3, verjetno samo prepisan od spomladanskega testa.
Naj citiram avtorja: "Poseben je notranji del opetnika, ki je drugačen od vseh modelov na preizkusu. Zelo tanek material je podoben usnju in primeren tudi za tek v zelo tankih nogavicah (ali celo brez). :?: :shock: :roll:

Avtor članka copat očitno ni niti videl, saj bi lahko ugotovil, da so imeli to samo spomladanski modeli (oranžni), jesenski model (zlate barve) pa tega nima več in je tak kot vsi drugi modeli.

Se opravičujem za prejšnjo izjavo "Avtor članka copat očitno ni niti videl". Na sliki v Poletu jih drži celo v roki, resda pa gleda samo podplat. :wink:
Nazadnje spremenil Laufer, dne 13 Sep 2007, 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
 luzr
Gre za test izboljšanih ali novih modelov.
:!: Sicer so ugotovitve dokaj objektivne, z nekaj nepotrebnega besedičenja.
Uvodni del je napisan na novo, vsaj deloma. Seveda ne more biti kaj dosti novega o izbiri prave velikosti copat.
Besedila pod copati so stara in prilagojena.

Na primer. Za Adidas Control 4 delajo reklamo, kot bi edini imeli skrite šive v notranjosti.

Zanimivo, ostali, neomenjene znamke očitno nimajo niti enega novega modela za pronatorje.
Pogrešam Asics gel Kayano 13. Slednji je v pomladnem testu omenjan, kot ne preveč širok. Kar ni ravno res!

S temi pripombami ne mislim nič posebno slabega, niti ne navijam za določeno znamko.
Uporabniški avatar
 incic
ne da bi delal reklamo za nike, tudi večina njihovih modelov mi ne odgovarja tako kot bi si želel.
glede na to da sem kar resen atlet (tekač na srednje in dolge proge) porabim najmanj 4 modele tekaških copat na leto.

Lahko vam svetujem da če res želite uživati v teku poizkusite na kakšnem testiranju nove skylonke. sedaj mam že šesti model skylonk in še vedno sem navdušen nad njimi.
ps. copate menjavam ne zaradi tega ker bi jih raztrgal ampak enostavo zato ker jih razklačim. Velike obremenitve z zdelanimi copamtami pa so nevarnost za počkodbe.
 Simplon
luzr napisal/-a:Pogrešam Asics gel Kayano 13.

Jest tud. (Ker jih pač mam, pa bi me zanimal, kaj bi naspisal o njih.)

V čem boste pa tekli tisti, ki greste letos na maraton?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA