Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 zajc
3:10 sigurno, ker se ga bom letos držal kot klopa :D
3:30, pa 3:50 (za tega nisem siguren :oops: , lahko da je 3:45)
 nana
Lani je bila kakšen teden ali dva pred LM v Poletu prav razpredelnica, kako bodo tekli. Se mi zdi, da so imeli ene 4 variante (4 zajčke), tempo in še neke vmesne čase. Pobrskaj za tistim Poletom, bo pa po moje tudi letos objavljeno. :) Me ni prav preveč zanimalo, ker sem tekla 10ko. :wink:
Uporabniški avatar
 Andraz
Prvič na 21 - 1. cilj pridet do cilja :D in 2. po možnosti pod 2 ure!
Uporabniški avatar
 sinisini
:arrow: PRVIČ NA 42...3.30-4.00
:arrow: ALI DRUGAČE....SAMO DA PRIDEM DO KONCA :D :D :D

TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK :lauf:
Uporabniški avatar
 zdejan
Grem prvič na 42-ko. Pod 4 ure bom prav gotovo, če bom brez poškodbe. Načrtujem 3.20 - 3.30, pa glede na treninge in zadnje rezultate s tekem ne upam več trditi, da bom res tu, vse skupaj leze bolj proti štiri.

Saj se ne motim, na progi so izotonični napitki, kajne?
Uporabniški avatar
 daks
Jaz imam pa malo dileme. Na 10km grem zihr, sam full bi pa sel na 21km. Problem je le ta da nisem se nikoli tekel vec kot 14km. Sam ce dobro premislim, tudi pred tekom trojk nikoli nisem tekel vec kot 9km. :?:
Ce bom sel 10km grem na to da bo cas pod 1 uro. Ce bom pa sel na 21km pa upam na cas pod 2:30:00.
Uporabniški avatar
 Sončka
Ko sem šla jaz 1. na 21., prej tudi nisem pretekla več kot 15 km. Pa sem 21 km pretekla pod 2 uri. Ključnega pomena je bila dobra družba (zajček), se mi dozdeva.
Je pa tud odvisno mal od mišič, pa telesne vzdržljivosti, pa psihe... Tko da kar pogumno.
Letos upam, da bom čimbljižje 1.50. :) :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
daks napisal/-a:...Ce bom sel 10km grem na to da bo cas pod 1 uro. Ce bom pa sel na 21km pa upam na cas pod 2:30:00.

Jaz sem največja počasnela med tekači... preveč uživam, da bi se matrala :lol: ...in 21tke sem tekla že kar enih petkrat, vedno med 2:05 in 2:10, tako da res ne vem od kod ti 2:30 8) ...to še meni ne rata :wink: .

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,

jaz grem pa nekajindvajsetič na 42 8) pa glede na nekajletnoneresnost :oops: računam na čimbližje 4:15 :wink:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 vanja
daks napisal/-a:Jaz imam pa malo dileme. Na 10km grem zihr, sam full bi pa sel na 21km. Problem je le ta da nisem se nikoli tekel vec kot 14km.

Če si želiš na 21, pojdi na 21km! Sigurno boš zmogel, zadovoljstvo v cilju bo pa toliko večje! Tudi jaz sem pred prvo 21-ko pretekla največ 15km v kosu, pa sem zmogla z lahkoto. Sej pravijo, da je vse v glavi 8)

Maša napisal/-a:Prvič grem na LM in prvič na 10 km, verjetno bom zadnja, ampak glavno, da preguram.

Maša, itak da boš zmogla, zadnja pa zagotovo ne boš!

Jaz pa grem ene šestič na 42km, sploh nimam pojma, kako sem pripravljena, ker že od 4. občin nisem bila na kakem teku, tako da mi je cilj priti okrog. Nasmejana, seveda... :P
Bi pa bila vesela družbe, ker med takimi teki zelo rada čvekam. Po mojem bom tam med 3:40 in 3:50 (do sedaj je bilo vedno tako).
Uporabniški avatar
 Frikica
Tudi jaz grem letos prvič na LM, na 10km...Mogoče bo pa šlo pod 2h...Se bom prepustila te(o)ku.
:lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Snezinka napisal/-a:
daks napisal/-a:...Ce bom sel 10km grem na to da bo cas pod 1 uro. Ce bom pa sel na 21km pa upam na cas pod 2:30:00.

Jaz sem največja počasnela med tekači... preveč uživam, da bi se matrala :lol: ...in 21tke sem tekla že kar enih petkrat, vedno med 2:05 in 2:10, tako da res ne vem od kod ti 2:30 8) ...to še meni ne rata :wink: .

lp
Snezinka

tudi sam razmišljam ali naj grem na 10 km pa na čimj boljši čas (pod eno uro vsekakor), ali pa na 21tko pa zenlobno, čas pod 2:20:00 :roll:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA