Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Darja
Že res, da je bilo včeraj vreme idealno za družinska potepanja, vseeno pa sem pričakovala, da bodo Češnjice le privabile malo več tekačev (in predvsem tekačic), saj je proga atraktivna in kar zahtevna. Imela sem občutek, da tečemo veliko bolj gor kot dol, ampak to je bila verjetno posledica SAM-a pred enim tednom.
Bolj kot trasa teka pa so me navdušili domačini, saj je očitno, da cela vas (in seveda nepogrešljivi Rajko) dihajo s to prireditvijo. Pogostitev odlična (golaž, testenine, pregrešno dobro pecivo :cast1: , čaj, tudi druga pijača :toast: ), mladež ob progi navdušeno navijala, skratka, prireditev vredna udeležbe.
Lepo je bilo srečati znane obraze, nekaj pa smo jih tudi pogrešali. Le kje se je potikal npr. Olson :?: pa tudi Dule KTKK je manjkal, o, pa še bi lahko naštevala.
Skratka, najlepša hvala vsem :clap: , ki ste kakorkoli pripomogli k izvedbi včerajšnjega teka v Češnjicah in upam, da se prihodnje leto spet vidimo!! :D
 janči
Darja je že vse napisala, rezultati in fotke pa so že na www.cesnjice.net.

Zahvala pa vsem, ki ste se maksimalno potrudili pri organizaciji in drugo leto se zagotovo vidimo.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Res mi je žal, ker sem moral ta tek izpustiti, zdaj pa sploh, ko vem, da je bilo spet luštno :cry:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA