Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

hitrohodec
Najprej cestitke organizatorjem! Res lep tek (v mojem primeru hoja). Zal nas je bilo tokrat bolj malo, ker so bili po nastopu na Svetovnem veteranskem Prvenstvu v Italiji vsi prevec utrujeni ( v petek zvecer smo imeli tekmo na 20km) in so sli vsi raje domov si lizat rane. Tudi prvi trije na Bledu smo sicer bili v Riccioneju (drugi-Versec je sicer tekmoval le na 5000m) toda dober rezultat, ki smo ga tam dosegli, nam je dal zagon, da utrujenosti nismo cutili. Oproscam se zato organizatorjem, ker sem racunal na dosti vecjo udelezbo, predvsem ker se je slo za tocke Grand Prixa Slovenije v hitri hoji, toda kot je v svoji poeziji povedal Tomazic:
Za kar sem umrl bi hotel se enkrat umreti!

Sportni pozdrav iz zamejstva!
 Matej79
Klemenko napisal/-a:Me je pa zmotilo samo podeljevanje glavne nagrade. Sam sem mnenja da v pridihu humanitarne akcije,"gostovanja" znanih športnikov,moral nagrado dobiti vsekakor rekreativec ne pa DP Roman Kejzar. Saj ne rečem ,super da je prišel,odtekel ter seveda zmagal ampak mislim da nekdo njegovega kova (profesionalec) pač na na taki prireditvi moral biti izven ali pa vsaj v posebni kategoriji. :oops:

Ja morda bi morali narediti še extra kategorijo za profije. Drugače pa prav, da so prišli teči Kejžar, Mravlje in njim podobni.
Uporabniški avatar
 zz topka
[ Sicer pa je na koncu vse normalno šlo skozi tudi kar se tiče rezultatov, ki tokrat tako ali tako niso bili najbolj pomembni.[/quote]

Če so prvaki prišli po glavne nagrade, ne vem zakaj mi ne bi prišli po svojo uvrstitev?
 hitrohodec
Naj rezultatom tekme iz Bleda dodam se skupno lestvico
"1 Grand Prixa Slovenije v hitri hoji" po 3 tekmah:

Z E N S K E

1. Cufer Valentina (Burja Vipava) 89 tock
2. Mihelj Irena (Idrija) 80 tock
3. Sedej Ingrid (S.D.Peklenk) 57 tock
4. Potocnik Marina (M.N.Z.) 53 tock
Trontelj Silva (A.K.Koper) 53 tock
6. Puhar Mira (A.K.Koper) 51 tock
7. Jurlin Vlasta (A.K.Veteran ZG) 30 tock
8. Klancar Anja 28 tock
9. Cunja Nada (A.K.Koper) 24 tock
10. Pungercar Metka (A.K.Domzale) 23 tock

M O S K I

1. Ruzzier Fabio (A.K.Koper) 90 tock
2. Versec Vladimir (S.D.Bizeljsko) 87 tock
3. Haubrih Zelimir (A.K.Veteran ZG) 84 tock
4. Znidarsic Marjan (A.K.Koper) 54 tock
5. Trontelj Miro (A.K.Koper) 49 tock
6. Schneeberger Miran (Kl. Celje) 47 tock
7. Jurlin Kresimir (A.K.Veteran ZG) 27 tock
8. Gricar Bruno (T O M ) 26 tock
Makovsek Bogdan (Velenje) 26 tock
10. Podpecan Bogdan (Velenje) 25 tock
11. Miklaucic Bojan (Idrija) 23 tock
12. Kunc Darko (Hitre Noge Senozece) 22 tock

Naslednja 4 tekma v hoji veljavna za G.P. bo na sporedu v soboto, 17. novembra v Sezani, v okviru "Tekaskega pozdrava jeseni na Krasu" na razdalji 10km (cesta). Glede na to, da so vse dosedanje 3 tekme opravili le 2 v zenski in 3 v moski kategoriji, se da koncno lestvico se korenito spremeniti, saj pridejo v postev najboljse 3 uvrstitve med zenskami ter 4 med moskimi od skupno 5 tekem (zadnja bo na sporedu v Kopru, v soboto 15. decembra v okviru Koprskega teka - tokrat bodo tekme na stezi stadijona Bonifika). :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA