Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 tae
No, pa se še jaz javim tukaj. Grem na 10-ko. To bo trojna "borba":
1. tekma s samim seboj. Želim postaviti svoj osebni rekord na 10km, ki je do sedaj 41:20. Ker pa je ta tek na 10,5 km, bom pogledal na uro tik pred ciljem, točno na 10 kilometru, zato bom tu skušal napovedati svoj čas na 10 km in ne v cilju. Pa recimo točno 41 minut. (to se mi zdi realno). Skrita želja pa je 40:00.
2. še zadnja letošnja tekma verjetno z Obivankenobijem. (on me bo vneto lovil, jaz mu bom vneto skušal bežati)
3. tekma z drugimi in posledično želja absolutno med prvih 30.
 Pirat
Grem na 21 km in bi rad odtekel v 1:45. Lani sem s pokvarjenim kolenom tekel 1:53.
 nana
Če bom šla na 21km, bi rada pretekla :oops: Nisem prav hudo zahtevna :wink:
 gs1422
Prvič 42. Torej bo dobro če do cilja sploh pridem. Želje so pod štiri ure. :oops:
 Igi69
Prvič na 42km. Pod štiri ure vem da bo, ciljal bom na 3:45.
Uporabniški avatar
 iverson
Tole bo drugič na 21km, ciljam na čas pod 1:45, upam da okoli 1:40. Če bo šlo tako gladko kot zdaj je to možno.

@gs1422
Bravo da se boš spravil, na 42km, upam da se v Ljubljani srečamo.

Za drugo leto bom nabral dovolj km+poguma pa se še jaz spravim odtečt. Upamo da bo uspelo.
 gs1422
iverson napisal/-a:Tole bo drugič na 21km, ciljam na čas pod 1:45, upam da okoli 1:40. Če bo šlo tako gladko kot zdaj je to možno.

@gs1422

Za drugo leto bom nabral dovolj km+poguma pa se še jaz spravim odtečt. Upamo da bo uspelo.

Hvala, hvala. Malega imam tudi jaz trenutno okrog 1h 40 min tako, da sva kar nekje na istem. A ne bi že letos poizkusil na 42? Družba bi mi dobro dela. Sploh pa tekača z istim tempom. :) Saj to sta samo dva mala zaporedoma. :) Kakšen gel si zatakneva za pas pa počasi dvakrat okrog!

Lahko se srečamo ja, če ne druga lahko vsaj štartamo skupaj. Majčke TF sem zamudil, drugače je pa prepoznavni znak še vedno zlatozelenorumeni megane, z registracijo KK (in še nekaj številk, ki jih še vedno ne vem), ter 041/366-127.
:wink:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:No, pa se še jaz javim tukaj. Grem na 10-ko. To bo trojna "borba":
1. tekma s samim seboj. Želim postaviti svoj osebni rekord na 10km, ki je do sedaj 41:20. Ker pa je ta tek na 10,5 km, bom pogledal na uro tik pred ciljem, točno na 10 kilometru, zato bom tu skušal napovedati svoj čas na 10 km in ne v cilju. Pa recimo točno 41 minut. (to se mi zdi realno). Skrita želja pa je 40:00.
2. še zadnja letošnja tekma verjetno z Obivankenobijem. (on me bo vneto lovil, jaz mu bom vneto skušal bežati)
3. tekma z drugimi in posledično želja absolutno med prvih 30.

Evo, še moja napoved:lol:, če mi bo pokostnica (ZOPETSEMIJEZAČELAOGLAŠATISTARAZNANKA :twisted: :twisted:) kolikor tok omogočala normalne treninge bom seveda lovil Tae-ta (kar seveda počnem že celo sezono :roll: :nono:) in verjetno dosegel čas: Tae+50 sekund :lauf: :bum: :wc: ), in tako bom lahko z rezultatom lahko kar zadovoljen po vseh letošnjih zdravstvenih težavah... :shock: :twisted:

Lp!

p.s.: pa še kratko sporočilo za vse, ki budno spremljate najino tekmovanje, LM bo verjetno najina zadnja tekma v letu 2007... :?
Uporabniški avatar
 marsn
moj letošnji cilj na 21km je 1.35 +/-5 min, odvisno kak bo mi želodec špilal.
lp
Uporabniški avatar
 Zajec
To bo moj 3. maraton :lauf:

10. LM :arrow: 3:19:35
11. LM :arrow: 3:14:55
12. LM :arrow: 3:10:00 +/- 5 min

LP JZ
Uporabniški avatar
 jegart
Tudi jaz sem se ojunačil in bo to moj prvi maraton na 42 km. Nameravam ga preteči do konca.Če ga pretečem je to zame uspeh in bom zadovoljen.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 andreya
Jaz grem prvič na LM - seveda za začetek na desetko. :oops: In mi je zaenkrat cilj samo, da bi uspela pretečt (v sanjah sicer sanjam o eni uri, ampak če je to 10,5 km bo težka)
Uporabniški avatar
 bla_k
Sam grem na 41ko prvič na razultat (do sedaj sem imel za cil zgolj pretečt, in mi je brez izjeme uspelo :) ). Rezultat, ki ga napovedujem pa je
:arrow: 3:29:29
Uporabniški avatar
 iverson
gs1422 napisal/-a:
iverson napisal/-a:Tole bo drugič na 21km, ciljam na čas pod 1:45, upam da okoli 1:40. Če bo šlo tako gladko kot zdaj je to možno.

@gs1422

Hvala, hvala. Malega imam tudi jaz trenutno okrog 1h 40 min tako, da sva kar nekje na istem. A ne bi že letos poizkusil na 42? Družba bi mi dobro dela. Sploh pa tekača z istim tempom. :) Saj to sta samo dva mala zaporedoma. :) Kakšen gel si zatakneva za pas pa počasi dvakrat okrog!

Lahko se srečamo ja, če ne druga lahko vsaj štartamo skupaj. Majčke TF sem zamudil, drugače je pa prepoznavni znak še vedno zlatozelenorumeni megane, z registracijo KK (in še nekaj številk, ki jih še vedno ne vem), ter 041/366-127.
:wink:

Če bo šlo po načrtih jo skupaj mahneva v radencih na 42km. Trenutno delam po programu za 21km. Tako da niso bile razdalje okoli 30km ali več. Telefon bo prišel prav, moj 041/298-868.

@bla_k
Si bil ti zadnjič ko sem ga srečal na poljski cesti ki gre proti industrijski? Kje nabiraš km, za 42?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA