Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Živjo

Letošnji zaključek Gorenjskega pokala v rekreativnih tekih bo na 1. Teku Gorenjskega glasa v Preddvoru v soboto 22.9. S tekom se bo počastila tudi šestdesetletnica izhajanja časopisa Gorenjski glas.

Poleg glavnega teka bodo na sporedu še otroški in mladinski teki.

Na tekmovanju se bodo podelile tudi nagrade in priznanja za skupne uvrstitve v letošnjem Gorenjskem pokalu.

Vse skupaj se bo dogajalo pred osnovno šolo v Preddvoru, kjer bodo za dobro vzdušje poskrbeli člani ansambla Gašperji.

Vse podrobnosti o tekmovaju najdete na http://www.klub-trmastih.si/gp2007/razpgg1tek.pdf

Lepo vabljeni

Janez
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Živjo

V torek 18.9. ob 18.00 bo rekreativna ekipa Gorenjskega glasa opravila tekaški trening na trasi, kjer bo potekal Tek Gorenjskega glasa.

Vsi zainteresirani se nam lahko pridružite in skupaj bomo odtekli dobrih 11 km dolgo progo. Tempo bo zmeren, se bomo pa tekači razdelili v dve skupini-malo hitrejši in malo počasnejši.

Dobimo se malo pred šesto uro popoldan na parkirišču pred Osnovno šolo v Preddvoru-v vsakem vremenu.

Ta dan boste lahko tudi dobili vse podrobnosti o tekmovanju.

Vabljeni

LP

Janez
 nana
janez.ferlic napisal/-a:... se bomo pa tekači razdelili v dve skupini-malo hitrejši in malo počasnejši.
Janez

Kaj pa z tiste res počasne :oops: Ne, zdaj pa resno, kaj to pomeni "bolj počasne"? Kakšen tempo? :)
Uporabniški avatar
 matej712
janez.ferlic napisal/-a:
V torek 18.9. ob 18.00

škoda, kar ravno ob totkih ne morem :?

Kje točno proga zavije od ovala proti Suhi? Potem gre verjetno od Suhe do Visokega po makadamu, čez most, levo mimo novih hiš in skozi ob vodi?
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
nana napisal/-a:
janez.ferlic napisal/-a:... se bomo pa tekači razdelili v dve skupini-malo hitrejši in malo počasnejši.
Janez

Kaj pa z tiste res počasne :oops: Ne, zdaj pa resno, kaj to pomeni "bolj počasne"? Kakšen tempo? :)

Za bolj počasne bo to pomenil tempo kakih 5min in pol na km.
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
matej712 napisal/-a:
janez.ferlic napisal/-a:
V torek 18.9. ob 18.00

škoda, kar ravno ob totkih ne morem :?

Kje točno proga zavije od ovala proti Suhi? Potem gre verjetno od Suhe do Visokega po makadamu, čez most, levo mimo novih hiš in skozi ob vodi?

Proti Suhi zavije proga od ograje pri posestvu Brdo (pri lipi), nato se nadaljuje skozi vas Suha (cca 300m asfalta) in nato nadalje po makadamu do Visokega in tako kot si zgoraj napisal-ob Kokri nazaj do naselja Breg in nazaj do cilja v Preddvoru.

LP
 nana
janez.ferlic napisal/-a:Za bolj počasne bo to pomenil tempo kakih 5min in pol na km.

Ok, tole bom jaz preskočila :( Za mene bi bilo potrebno uvesti novo kategorijo "še bolj počasni" :wink: Me pa sedaj skrbi, če bo proga dovolj dobro označena, da se ne bom zgubila (danes sem že nekaj tavala po Brdu, pa ne bi rada kakšnega metra preveč pretekla :D

Sicer je bilo pa rečeno, da boste dali tudi kakšna pojasnila glede proge. Tega se pa verjetno lahko udeležim in grem potem po svoje raziskovat? :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
Finalnega teka letošnjega Gorenjskega pokala se bo pa skor treba udeležit. Po napovedih se obeta lepa prireditev in verjamem, da bo res tako. :)
Najbolje bi bilo, če bi lahko stvari tako zorganiziral, da bi si že v torek ogledal progo :wink:, kar pa zaenkrat še ni čisto v mojih rokah.
LP
Uporabniški avatar
 vencelj
Ali je bil danes trening na trasi sobotne tekme?
Uspelo mi je zorganizirati zadeve v službi tako, da bi pravočasno prišel v Preddvor, kar sem si zelo želel. Saj ne morš verjet, kako se stvari postavijo na glavo! Poplave. Do kolen v vodi smo reševali tisto, kar se je rešiti dalo, potem pa odpravljali posledice, čeprav še sedaj nisem gotov, da se kaj podobnega ne bo ponoči ponovilo. Če ne doživiš ne morš verjet.
Menda se bo vreme uneslo, pa se vsaj v soboto vidimo. :wink:
Lep pozdrav, Vencelj
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Napovedan trening na trasi teka je včeraj zaradi neurja odpadel. Zbralo se nas je sicer nekaj članov ekipe Gorenjskega glasa, ki pa smo se nato raje lotili organizacijskih priprav na tekmovanje.

V Preddvoru sicer vremenska ujma ni bila tako ekstremno huda, tako da priprave na tekmovanje potekajo nemoteno.

Se vidimo v soboto.

Bomo pa Glasovi tekači opravili trening na tej trasi ali vsaj na delu trase v petek 21.9. ob 18.00. Tudi takrat vabljeni. Dobimo se pred osnovno šolo v Preddvoru.

Lp

Janez
Uporabniški avatar
 Radolca
se vidimo jutri v Preddvoru!!!
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sta nam Gorenjski glas, ki te dni praznuje 60-letnico izhajanja in Klub trmastih pripravila sijajen zaključek letošnjega Gorenjskega pokala v rekreativnih tekih. Najprej lep tek na 11 km dolgi skoraj ravninski progi, nato zaključna prireditev z razglasitvijo rezultatov za tekmo in podelitvijo nagrad za končno razvrstitev v pokalu, spremljajoče dogajanje in veselo druženje z Gašperji...pa seveda, ne smem pozabiti na humanitarno akcijo zbiranja prispevkov za ogrožena območja v Železnikih in okolici- hvala vsem, ki so se odzvali :!: !
LP,vencelj
Uporabniški avatar
 Radolca
včerajšnji 1. tek gorenjskega glasa je bila res špice za zaključek gorenjskega pokala.
čestitke organizatorjem, se vidimi drugo leto :toast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA