Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:ha, petke, to ni še nič! jaz lahko tečem 5 km vezanih očiju in si medtem nanesem popolno maskaro umetnikov ličenja maks-koji-faktor in to tisto s 300% volumnom, zraven pa se mi ne zatrese niti las na glavi, ker je utrjen s trivremenskim taftom, čeprav je ljubljana, -3 stopinje, oblačno.

Beat THAT!

p.s. a moški v špičakih pa ne smejo tečt?! Diskriminacija! :nono:

ohhhhh....!

kaj pa minica pa fišnet stokings? Prvošč nam no mal vesela! ;)
LL Pegaz :)
 naja1
Preseneča me, da se organizatorji spuščajo na tak nivo, žal.

Ženske bojkotirajmo prireditev!
Ne ponižujmo se!
Uporabniški avatar
 Sončka
Meni se prireditev ne zdi prav nič žaljiva, prej zabavna in smešna. Obžalujem le, da ne priredijo tudi tek, na katerem bi moški tekli v tangicah in bosi-to bi bilo šele smešno.
Če sem jaz dobro razumela moške-njim najljubši del perila je pač minica, ki kaže pol riti, pa joške št.d. In kaj potem!? Njihov problem...
Lp, I.
Prireditev naj kar bo in tiste ženske, ki bodo tekle naj uživajo in zabavajo publiko tistih ubogih 100 m.
Uporabniški avatar
 Darja
Prireditev morda res ni žaljiva, je pa skrajno neumna. Se bom kar pri naji1 pofočkala.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Se bom vzdržal komentarjev in dal le informacijo, da se teče 150 m,
kar je že razvidno iz razpisa.
 Citka
Ne vem zakaj bi bila prireditev zaljiva. Prijave se pac tista zenska, ki jo to ne zali. Jaz sem se prijavila za hec in sem v 18sekundah zasluzila 1000 evrov. Mene ni to prav nic uzalilo. :D
Uporabniški avatar
 Tasko
Citka napisal/-a:Ne vem zakaj bi bila prireditev zaljiva. Prijave se pac tista zenska, ki jo to ne zali. Jaz sem se prijavila za hec in sem v 18sekundah zasluzila 1000 evrov. Mene ni to prav nic uzalilo. :D

čestitke za zmago... res si nisem milslil, da se lahko tko hitr teče v petkah... :D

lp
Uporabniški avatar
 mojcej77
Citka, čestitke!
Sem gledala posnetek in kapo dol!
Tale tek sem si predstalvjala čisto drugače - bolj opotekajoče in z zvitimi gležnji (no, sej tko bi blo, če bi jst tekla v takih čevljih, kot si jih mela).

lp,
m
Uporabniški avatar
 poldy666
Citka napisal/-a: Jaz sem se prijavila za hec in sem v 18sekundah zasluzila 1000 evrov. Mene ni to prav nic uzalilo. :D

ČESTITKE :clap:
Uporabniški avatar
 RoKo
Citka napisal/-a:Ne vem zakaj bi bila prireditev zaljiva. Prijave se pac tista zenska, ki jo to ne zali. Jaz sem se prijavila za hec in sem v 18sekundah zasluzila 1000 evrov. Mene ni to prav nic uzalilo. :D

Vse čestitke. :laola Najprej za pogum, potem pa še za zmago. 18 sekund marsikdo ne spravi skup v supergah. Še posebej ne tisti (tiste) ki ne mignejo s kavča.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 23 Sep 2007, 21:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 S625X

Cita posteno si jih sesula,SI CARICA.

Gorski tekaci smo ZAKON!!!!!!!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA