področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 marčni zajec
danes sem bil v tomas sportu v celju.
kupil sem nove tekaške copate. brez problema so mi priznali TF popust.
prodajalci zelo prijazni, dobre volje...vse pohvale.
Uporabniški avatar
 AndrejaR
Vsekakor je skrajni čas, da tudi nam v Mariboru končno privoščite malo več tekaškega tekstila. Sploh sedaj, ko so temperature že malo nižje, bi prišlo zelo prav nekaj dolgih pajkic in majic z dolgimi rokavi.

Sicer pa vse pohvale tudi prodajalcem v Jurčičevi. Po nekajkratnem obisku prodajalne se me je 'ta visok' prodajalec dobro zapomnil, zapomnil si je tudi katere copate sem si ogledovala in mi ob ponovnem obisku že od daleč ponudil tudi pravkar prispele copate, ki dobra alternativna ogledanim na zadnjem obisku. Da ne govorim o tem, da mi je v desetminutnem obisku trgovine uspel prodati kar dve super jakni (in tako rešil problem vrhnjega oblačila pri jesensko-zimskem kolesarjenju in teku), čeprav sem prišla samo na ogled morebitne jesenske kolekcije :D.

Lep pozdrav
Andreja
Uporabniški avatar
 Damijan
AndrejaR napisal/-a:Po nekajkratnem obisku prodajalne se me je 'ta visok' prodajalec dobro zapomnil, zapomnil si je tudi katere copate sem si ogledovala in mi ob ponovnem obisku že od daleč ponudil tudi pravkar prispele copate, ki dobra alternativna ogledanim na zadnjem obisku. Da ne govorim o tem, da mi je v desetminutnem obisku trgovine uspel prodati kar dve super jakni (in tako rešil problem vrhnjega oblačila pri jesensko-zimskem kolesarjenju in teku), čeprav sem prišla samo na ogled morebitne jesenske kolekcije :D.

Lep pozdrav
Andreja

Pazi si te Inđota... :lol: , zgčeda, da si te je res zapomnil...
Uporabniški avatar
 marekk
Mene pa zanima če je popust tudi na POLAR-je pa kolikšni so te popusti?

Hvala
 zappa
marekk napisal/-a:Mene pa zanima če je popust tudi na POLAR-je pa kolikšni so te popusti?

Hvala

Dober mesec nazaj je še bil popust (tako kot na ostalo tekaško kramo, 20%).
Uporabniški avatar
 marekk
hej

Morm rect da so bli u TS-ju zlo prjazni pa so mi takoj popust udobril ter se nobene are al pa cesa podobnega ni blo trba dat samo narocis in ko pride te poklicejo, edini problem je v tem da polar ure narocajo samo v TS-ju u BTCju.
 Si_mon
marčni zajec napisal/-a:danes sem bil v tomas sportu v celju.
kupil sem nove tekaške copate. brez problema so mi priznali TF popust.
prodajalci zelo prijazni, dobre volje...vse pohvale.

se pridružujem mnenju, punce zelo prijazne in simpatične, dobil tudi popust brez problema :laola
Uporabniški avatar
 divad
Kaj pa TF popust na Salomonke? Za katere modele se lahko uveljavlja?

LP
 superga
Za tekaške modele; npr. XA PRO 3D ipd.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 majchy
No, meni je v TS v Novem mestu prodajalec rekel da ni TF popusta na tekaška oblačila ampak samo na obutev... :shock: Tako da mi je priznal samo 5% na študentsko...
 jezek.teka.teka
Živijo!

Naj bo moj prvi post na tem forumu pohvala trgovini na Čopovi.

Včeraj sem namreč zašla tja. Dobila sem kup relevantnih informacij za začetnike v svetu ''tapravih'' superg, prijazno postrežbo in seveda šla domov z novimi supergami. Za povrh so me sami opozorili, da sem kot članica foruma upravičena do popusta. Najbrž je odveč poudarjat, da sem bila čisto hepi, da sem se včlanila, ker sem želela tle spraševat zadeve, ki sem jih potem že našla na prostranstvih foruma.

Zahvala za popust pa gre tudi TF!

Sicer pa forum berem pogosto, je velika inspiracija za samostojne treninge. :D

LP!

jezek.teka.teka
 damjan10
kako je pa s pupusti v TS glede nakupa Polarja????
Uporabniški avatar
 pajo
[quote="jezek.teka.teka"]Živijo!

Naj bo moj prvi post na tem forumu pohvala trgovini na Čopovi.

Včeraj sem namreč zašla tja. Dobila sem kup relevantnih informacij za začetnike v svetu ''tapravih'' superg, prijazno postrežbo in seveda šla domov z novimi supergami. Za povrh so me sami opozorili, da sem kot članica foruma upravičena do popusta. Najbrž je odveč poudarjat, da sem bila čisto hepi, da sem se včlanila, ker sem želela tle spraševat zadeve, ki sem jih potem že našla na prostranstvih foruma.

Zahvala za popust pa gre tudi TF!

Sicer pa forum berem pogosto, je velika inspiracija za samostojne treninge. :D

LP!

Bil prisoten kako te je zalagal z pametnimi nasveti. :D
 peterr
pozdravljeni!

Mene pa zanima, ce je katera od poslovalnic Tomas sporta v Ljubljani odprta tudi v soboto popoldan in se da tam tudi stopala poskenirat. Kupuem namrec nove copatke, pa bi rad dober nasvet!

Lp Peter!
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Odprt je City park, glede tekaškega testa pa ste vabljeni kak drug dan na Čopovao, če utegnete ;) lahko tudi po naročilu za termin po zs :)

LP TS Čopova 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA