prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 sim
3 leta tečem (bolj ali manj pridno) v Mizuno Cadence (hervisov copat leta 2004). Zaradi začetka treninga za poletovih 10 km na Lj. maratonu in tudi večje motivacije :wink: sem se odločila za nove copate. Kot nova članica sem poslušala in ubogala nasvete o testiranju na Čopovi. Ugotovili so da sem pronator in priporočali Nike Air Structure Triax, saj imajo tudi odlično blaženje (imam težave s koleni).
Nike-ice sem želela takoj preiskusiti vendar sem zaradi nasvetov (beri teženja) prijatelja to storila v stanovanju (preiskusi jih doma da ne bojo umazani...če ti ne bojo pasali... :x ). Po tekanju in hoji doma, po stopnicah sem ugotovila da mi copati res ne ležijo na nogi - kot bi hodila v visokih petah - bolele so me meča, koleni, pokostnice... desna superga pa me je tiščala (ne glede na to kako sem jo zavezala) pri jeziku in spodaj. Prijatelj mi je težil zakaj nisem kupila Mizuno Wavew Rider, ki so boljši oz. mi Mizuno že preizkušeno ustreza.

Kaj sedaj? Verjetno lahko v Tomasu copate zamenjem, saj so nenošeni (razen km ali 2 po parketu)? Ali zamenjati za Wave Rider, ki mislim da so za supinatorje... :roll:

Sedaj tečem v starih v katerih nimam občutka da sem v pancarjih.

Prosim za nasvet!
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
hej...

jah,odločitev je tvoja....copat če je nenošen in kot nov,se ga lahko vrne s predloženim računom....

za ta denar si pa potem lahko izbereš nekaj drugega kar ti zna odgovarjati....

za supinatorski model se pa odloči sama ampak lahko tudi da ti bo bolje delal kot copat za pronacijo....tega pa žal ne bo vedel nihče...:(

lep dan...
Uporabniški avatar
 sim
Hvala za odgovor.

Copate pridem vsekakor zamenjat :)
Kakšni so pa Mizunovi modeli za pronatorje?

lp
 bobsaap
Jaz pa iščem ene copate,...hmm, kak vam zdaj to obrazložit? Čevlji so firma AND1,...ja vsi ti copati so povečini bol košarkaški modeli, ampak pred leti, sem jaz kupil te copate, ki so sedaj že precej stari in jih imam doma še smao zaradi tega, da vidim model copata, ker si jih močno želim še kupiti ampak jih nikjer ne najdem. Copati so v celoti usnjeni, tako da zelo trpežni, kar me je pa pri njih najbol fasciniralo, da sem z njimi resnično hodil kot po oblakih. Takrat sem jih kupil, ko so se v eni izmed maribosrskih trgovin začeli uvajati, to je bilo pred kaksnimi 4imi leti in so stali takratni 13 tisoč sit. A je komu znano, če ima AND1 še vedno kakšne take, nizke modele, ki bi bili primerni tudi za tek, ker do zdaj kjerkoli sem gledal so vsi modeli tisti tipični nabiti čevlji, ki niso za nič druga kot pa za košarko. Prosil bi vas za pomoč, če bo potrebno bom pa prilimal še sliko,...če bi mi kdo razložil na kakšen način to naredim! :)
 bobsaap
Eto, to je pa še slika modela,...sicer že preperelega, ampak upam da bo komu v pomoč!

Slika
 bobsaap
Nihče mi ne zna pomagat,...tisti mogoče, ki imate neke trgovine prek? :?
Uporabniški avatar
 dejc
Pomagaj si sam, in malo uporabi internet. Slika

Drugače se mi pa zdi, da so to streetball only copati.
Verjemi, da boš v copatih za tek imel tudi dober občutek.
 bobsaap
Uf, čist sem pozabil, da obstaja Google, hvala da si me spomnil! :roll:

Hvala vseeno za pomoč,...! Bom si probal pomagat sam!

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA