Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

No pa sem le odtekel 20. gorski tek na planino Javornik.
Štart je bil kar solidno eksploziven, tako da sem se do prvega vzpona držal prvih pet deset tekačev. Ko je prišel prvi spust po progi, se mi je začelo vrteti.... Tukaj sem moral spustiti tempo. Prehitela sta me dva tekača . Spominjam se tekača, ki je nosil dres gorenjskega glasa in me je vprašal ali bom zmogel, če me kolena bolijo
Prihajal je sedmi km in zopet klanec moja poslastica .
Prehitel sem tekača gorenjskega glasa na klancu in tukaj je že osmi km, pogledam na uro; okoli 36 min. Lep pogled na planine mi je dajal dodatno motivacijo za tek, toda prihaja šok.
Na devetem km je stal starejši možakar, ko je ob ploskanju govoril:" Samo naravnost - še kakšnih 800 m, potem še 200 m klanca." Ob lepem času, ki je bil okoli 41-42min. me je kar povleklo kot norca.... Ob slabo označeni progi sem res tekel samo naravnost in pridem do konca ceste, ko se ustavim in se vprašam kam pa zdaj . Priteče za mano tekač gorenjskega glasa in se čudno pogledava, kam zdaj. Vračala sva se skupaj in iskala pravo pot, ko je pritekel še en tekač in nama povedal kje vodi prava pot. S tekačem gorenjskega glasa sva se odločila, da ne bova prečkala ciljne črte. Ob prihodu na cilj sva se lepo ustavila in šla do organizatorja, ki nas je vprašal zakaj greva mimo cilja.
HALOOOO, zaradi vaše slabo označene proge sem izgubil dobrih 15min. Naredite kar hočete samo to ni fajn, da se matraš 9km in potem zgrešiš pot zaradi slabe označenosti. Kar nekaj nas je bilo takšnih, ki smo iskali pravo pot do cilja. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
 tae
MARIOLINO, kaj so rekli organizatorji na vajin komentar ?
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Eden od organitaorjev je rekel, da bodo šteli čas pa, ki sem ga pretekel do 9km pa da bodo izračunali povprečje in kao da se bodo oni zmenili glede tega :roll: :roll: .
Jajca no. Full sem jezen in mislim, da bom kar nehal tečt te gorske teke :( .
To mi bo pa ostal v zelo lepem spominu :? :? :? .

Lp
Uporabniški avatar
 Dule
MARIOLINO napisal/-a: Full sem jezen in mislim, da bom kar nehal tečt te gorske teke :( .

Lp

Verjamem, da ko se prespi spet vleče gor na gorske teke, kajne..

Lepih gorskih tekov je pa ja toliko, da se ne splača sekirat zaradi enega izgubljenega..Priložnosti je kolikor hočeš..

Tudi sam sem se izgubil pred leti na prvem mojem teku na Javornik. Je bilo hecno ko sem iz druge strani hriba prilomastil v cilj..Malo smo se smejal, pa še adrenalin je bil ker sem iskal cilj.. :lol: :roll: Pa sem po tistem teku bil udeleženec še vsaj na treh tekih na Javornik..

Mimogrede: ima kdo povezavo na rezultate :?:
Uporabniški avatar
 žine
hoj Dule,

lep dan in lauf si zamudil. Rezultati so pa tule

lpŽ
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Dule napisal/-a:
MARIOLINO napisal/-a: Full sem jezen in mislim, da bom kar nehal tečt te gorske teke :( .

Lp

Verjamem, da ko se prespi spet vleče gor na gorske teke, kajne..

Lepih gorskih tekov je pa ja toliko, da se ne splača sekirat zaradi enega izgubljenega..Priložnosti je kolikor hočeš..

Tudi sam sem se izgubil pred leti na prvem mojem teku na Javornik. Je bilo hecno ko sem iz druge strani hriba prilomastil v cilj..Malo smo se smejal, pa še adrenalin je bil ker sem iskal cilj.. :lol: :roll: Pa sem po tistem teku bil udeleženec še vsaj na treh tekih na Javornik..

Mimogrede: ima kdo povezavo na rezultate :?:

Lp Dule

Veš zame ja tak tek zelo tezek zaradi mojih osebnih težav :arrow: veliko je tega. Hudo mi je tudi zato, da sem zaradi slabo označene proge izgubil lep spomin na dosezek, mogoče tudi kolajno v kategoriji.
Mislim, da se sploh ne bi smel udeleževati takih tekov zaradi slabe koncetracije, orentacije, vrtoglavice.....

Drzal se bom raje cestnih tekov.

lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja nekaj je res v tem kar je rekel Dule.
Ampak z zagotovostjo lahko rečem da orientacije ne bo potrebno ko se bo teklo na 1.Tek na Vodiško planino 2007.
Že sedaj ko še ni dokončno označeno je marsikdo rekel da je v redu.Ampak priznam da jest še nisem zadovoljen.
Skratka tak tek ki ni označen pa vzameš za dober trening.
Skratka še se bo teklo MAIRO budi brez brige!
:wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 BONI
Označeno je še kar ,samo kaj boš naredil z tistim drevjem na začetku,a ga boš posekal ,a se bomo spodaj plazili
lp dare
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Nobeden se ne bo spodaj plazil ker bo do sobote že umaknjen tako je dogovorjeno in bo tudi defenitivno narejeno.
Kar se tiče označb je pa tako, da bodo defenitivno še bolj označena proga.Sedaj je samo toliko označena da se lahko malo popika da progo občutite pod nogami.V petek imam tako fraj cajt dopust in v soboto cel dan.
V soboto se bo gor peljala že delna oprema štartni balon.
Sam štart ostane isti tam kjer je konec asvalta pri domačiji.
Skratka informacije še sledijo.
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA