Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...

Kaj narediti, ko te prehiti fletno dekle?

Vržeš uro v grmovje in šprint za njo
11
24%
Se ustaviš in zjočeš
3
7%
Začneš bolje trenirati
10
22%
Počasi nadaljuješ tek, kot si ga do tedaj
21
47%
 jelena
Hehe, Wind. potemtakem predlagam :arrow: : :o , :shock: , :cry:
Hihihi 8)
 bobsaap
Mestao : Maribor
Misija : Pozdravljanje med tekom
Množica (n) : 5 tekačev
Rezultat: 0 odzdravljenih
Sklep: Groza

Kaj naj rečem,...zgornja analiza današnjega teka vam pove vse glede kulture in pozdravljanja, nekaterih tekačev,...ene bi najraje v rit bincnil, ko gledajo v tla, koda so jim moje teniske najbol všeč na svetu,...hudiča! :D
Uporabniški avatar
 andreya
No, da poročam še jaz: danes sem šla sicer samo hodit (zaradi kolena), pa sem pozdravila vsakega tekača, od šestih pozdravljenih, dobila 5 odzdravov, eno mlado dekle pa je gledalo direkt v tla in jo sploh ni bilo mogoče pozdravit. Res pa je da je to bolj vaška proga, po kateri tečem skoraj vsak dan. In se tudi sicer pozdravljamo - večinoma.
 kr1
Pa še moje poročilo: eden izmed boljših dni, nedelja, 7h zhutraj.
Na uč cca 90% odzdravljanje. Še celo kolesarji in sprehajalci 4-nožnikov so vsi odzdravljali.
Sicer se pa da kar dobro napovedati, kdo ti bo odzdravil in kdo ne...
 bobsaap
Naredil sem napako,...ena oseba me je pozdravila,...pa še tisto vsi poznamo,...Helena Javornik,...jah, tak pač je, ... očitno se mene bojijo al kaj da me ne pozdravljajo! :D
 guc
ja ce zgledas tud v resnici kt boob saap pol se te bi tud jz bau :D
Uporabniški avatar
 damajanty
glede pozdravljanja: jaz ful pozdravljam, tudi kadar vsa zasopihana lezem proti vrhu klanca. mi dokaj malo ljudi odzdravi. zdaj iz izkušenj že ocenim človeka, al me bo pozdravil al ne. če gleda stran, najverjetneje ne bo. je pa grdo, če te gleda v obraz, ti ga pozdraviš, pa ne odzdravi (s tem ko jaz sopiham v breg, revček pa se lahkotno spušča). glede takih se samo nasmejim slabim maniram in se sploh ne sekiram.

glede fletnih punc: vsako fletno takoj opazim, ker pa se mi običajno zdijo fletne tiste, ki so za večino ljudi ultra suhe, jih skoraj ne srečujem. če me prehiti, si mislim 'uuuu, kera postavca'.
fantje, vi sam uživajte, ko kera taka teče mim :) men je tut fajn, ko kakega fletnega tipa srečam. imam takoj potem dost za mislt preostanek poti, hehe :D
 bobsaap
damajanty napisal/-a:fantje, vi sam uživajte, ko kera taka teče mim :) men je tut fajn, ko kakega fletnega tipa srečam. imam takoj potem dost za mislt preostanek poti, hehe :D

Ti packa ti! :D
Uporabniški avatar
 Tasko
Tudi jaz sem danes naredil test. Pozdravljal sem vse tekače na poti (PST). Tekel sem 50 min in v tem času sem srečal veliko tekačev nekatere celo 2x...in nihče mi ni odzdravil(!), ponavadi me ljudje sploh niso pogledali, če so me pa že so me pa samo čudno pogledali...and that was it... :?

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 športnik
Kar se pozdravljanja tiče, je v Častnem kodeksu slovenskih planincev zapisano sledeče:

"Lepa planinska navada je, da se planinci med seboj pozdravljajo, kar je zunanji izraz planinskega tovarištva in spoštovanja. Pozdrav je vljuden in prisrčen, pri tem pa ne čakamo na pozdrav. Bonton, ki obravnava pozdrav ob srečanju, velja tudi v gorah.
Lepo je, če tisti, ki gredo s ture, pozdravljajo tiste, ki gredo na turo.
Nevljudno je, če na pozdrav ne odzdravimo."

Kakšna je pa dejanska situacija glede pozdravljanja, pa itak že vsi vemo.
Uporabniški avatar
 lojzeP
bobsaap napisal/-a:
damajanty napisal/-a:fantje, vi sam uživajte, ko kera taka teče mim :) men je tut fajn, ko kakega fletnega tipa srečam. imam takoj potem dost za mislt preostanek poti, hehe :D

Ti packa ti! :D

izražati se smiselno je športno - Mirko CRO Cop PRESS :idea: :?
 Vitaminka
Danes očitno nihče od vas ni tekel po PST.. :? . Večinoma so vsi tekači gledali naprej ali v tla, tako da je tudi moj rezultat 0 odzdravov. Jaz med tekom pravtako vedno gledam v tla, a mi vseeno ni težko dvignit glave, ko s kotičkom očesa vidim nekoga teči nasproti. :(
Mogoče bo kaj več sreče naslednjič :wink: .

LP.
Uporabniški avatar
 zdejan
Saj vem da bom izpadel neuk. Že nekajkrat sem bral o "PST". Kaj je pravzaprav to?
 Lonna
to je okrajšava za pot spomina in tovarištva/pot ob žici, okoli ljubljane.
 tamt
Pa še moje poročilo iz nedeljskega in včerajšnjega teka (na različnih progah). V nedeljo porazno - sem se prav trudila da bi koga uspela pozdravit, pa sem večinoma srečevala samo mlade punce z mp3-ji, ki me niti pogledat niso hotle in so vztrajno gledale v tla. Nekaj osebkov moškega spola mi je naklonilo vsaj pogled, tak da se je dalo pozdravit oz. pomignit z glavo. Včeraj pa malo boljše, sicer nisem srečala ful tekačev, ampak večinoma smo se vsaj pogledali. Sem prav razmišljala zraven če je bil med njimi tud kdo izmed vas :?: :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA