prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

bojanm
Če ne bo nižje sile se tud jest prikažem

Riba plava,ptica leti,človek teče
Eden od napisov z maratona pred tednom
 luzr
Pridem nenapovedano.
Uporabniški avatar
 bobr
No dragi ljubitelji K-Rožnika kako je bilo včeraj? Slišal sem da vasj je bilo več kot na predpremieri in zopet nekaj novih 8). Sova dela na polno he he.
Vam zavidam na polno in bi z veseljem prišel a sem še vedno prehlajeno priklenjen med domače stene :cry:. Upam da bom do konca tedna bolje...
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Včeraj sem bil na Roladi in moram reči, da je bilo vse skupaj precej resno zastavljeno... V precej ''lepem'' tempu smo vso progo pretekli v šusu tako, da za kakšen pogovorček ali kaj podobnega ni bilo ne časa ne sape... :cry: No očitno bo za kaj takega bolj primeren kakšen piknik... :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:No dragi ljubitelji K-Rožnika kako je bilo včeraj? Slišal sem da vasj je bilo več kot na predpremieri in zopet nekaj novih 8). Sova dela na polno he he.
Vam zavidam na polno in bi z veseljem prišel a sem še vedno prehlajeno priklenjen med domače stene :cry:. Upam da bom do konca tedna bolje...

Ko šefa ni, se kaos nardi! No težava je v tem, da s(m)o nekateri še zelo navzkriž s tem, kje dejansko poteka trasa in so potem najhitrejši izbrali najkrajšo pot, najpočasnejši smo uživali v najdaljši progi, kar je prišlo le do tega, da je najhitrejše v cilju že pošteno skrbelo za nas počasnejše!
Uporabniški avatar
 Maša
mazi napisal/-a:Ojla,

Včeraj sem bil na Roladi in moram reči, da je bilo vse skupaj precej resno zastavljeno... V precej ''lepem'' tempu smo vso progo pretekli v šusu tako, da za kakšen pogovorček ali kaj podobnega ni bilo ne časa ne sape... :cry: No očitno bo za kaj takega bolj primeren kakšen piknik... :wink:

Uf, ko sva se šla včeraj z bratom matrat in je tam okoli hale švignila mimo naju ena gruča norcev :wink:, sem pomislila da madona, če so tole krožnički, jaz še kako leto zraven nimam kaj praskat! Ste šibal, zdaj vidim da res! :P

LP, Maša
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Ja očitno smo bili pravi... :wink: Manjkali so izgleda zen tekači, ker je vse skupaj izgledalo kot sklepna prirava na kakšnega gorca... :cry:
Uporabniški avatar
 borja
Pozdravljeni,
jaz sem bila ena od ta novih. Tekaška trasa je lepa, a zelo razgibana. Najhujši je klanec od Čada do Cankarjevega vrha, ki sem ga po moje zmogla samo zaradi družbe. Se vidimo naslednji torek!
Nazadnje spremenil borja, dne 09 Dec 2010, 16:54, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Barb
Po dolgem času spet na forumu in opazim,da se nekaj zanimivega dogaja.
K-Rožnik ali Rožlada ali akr koli že to je me je zelo razveselila.Poteka namreč po poteh,ki sem jih velikokrat pretekla,od kar pa sem vrhničanka pa nič več.

Z veseljem se vam pridružim kakšen torek.

P.S.:Najbolj pa vesela Borovega tekaškega povratka---korenina ne pozebe,a :lol:
Uporabniški avatar
 Asterix
Živjo,

Tudi jaz sem bil včeraj eden od "ta novih". Super proga, lep tempo - smo se malo predihali. Naslednjič pridem.

lp
Uporabniški avatar
 Mija
Bor, lahko še mene kdaj pokličeš, če se že udeležuješ takšnih tekov. Da še jaz koga spoznam od forumovcev.
LP, Mija
Uporabniški avatar
 bobr
Katastrofa. Sem slišal ja da so bili pravi tekmovalci na čelu. Ti gorski gamsi so cel prepih naredili po hribu, se je čutil nek veter do čepelnikove :lol:.
Šalo na stran, drugi skupini in gledalcem se opravičujem za zmedo. Komaj čakam da se pozdravim. Na K-Rožniku bomo še naprej uživali v zen teku brez tekmovalnega tempa. Se vidimo naslednji teden.
Uporabniški avatar
 dannae
Bravo Borja! Dobrodošla.
Pa tudi vsi ostali novinci, dobrodošli. Brez vas Krožlade ne bi bilo.
:laola
Ja tempo je bil tak, kot, da bi se bali teme, ki se je približevala. Meni se je sicer res mudilo domov, tako, da kljub temu, da sem skoraj izdihnila, sem bila vesela, da smo tako hitro opravilil.

Bobr, kar se tiče trase: takole smo tekli. včerajšnja trasa
Slika
Upam, da smo šli ok. Nobenega krajšanja ni bilo, le nismo se spustili čisto do gradu, ampak smo malo bolj zgoraj zavili na potko za mostičke. Tako, da je bilo nad Belvijem kakšnih 50 m korenin. Pa mislilm, da to v bodoče ne bi smelo predstavljati kakšnih težav. Sploh, če veš, da moraš biti malo bolj pazljiv. Pa še gor se teče...

Imela sem se fajn. Upam, da nas tudi tema ne bo pregnala s Krožnika. Kmalu bomo za drugi del poti potrebovali lučke. Sploh, ko bo treba premaknit ure :D
Uporabniški avatar
 bobr
Oj dannae živjo, sem tudi slišal da nekaj bojkotiraš ime teka :twisted:. C c c se ne daš ane he he. K-Rožnik je demokratično izvoljeno ime in pika.
Popravek proge je super, v bistvu smo to tekli že na mokri (zame usodni) predpremieri. Kje si dobila izrisane točke na karti? Z ipoda?

Aja naslednjič za vsak slučaj kar lučke na glavo :!:
Uporabniški avatar
 Wega
Seveda smo bili tudi zen tekači, nič strahu. Dva sta bila tudi tako prijazna, da sta vso pot pretekla z mano, ki v klanec kar hitro zatrokiram in vklopim kompresor na polno. Naslednjič pa res vabim še kakšnega polžka da se mi pridruži, je pa res, da je tudi meni koristilo, da sem poskušal teči vsaj tako hitro, da se čakajoči ne bi prehladili. Sicer pa so počakali tudi vmes, na vrhu Rožnika.

Slika
Nazadnje spremenil Wega, dne 26 Sep 2007, 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA