Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Da vam malo osvežim spomin.
Predvsem, če se bodo "sončkovi" in mojcej77 odločili sodelovati. Ker potem bo treba narediti kakšen mini plan. Saj veste: zbirna mesta, potrebno števile "porivalcev", itd!
Pa lep vikend, predvsem tistim, ki boste prisostvovali kakšnim tekmam!!
Uporabniški avatar
 Bor
no torej?
kdo bo še šel zraven?

jst 100%

lp bor
Uporabniški avatar
 Fotr
Pridružil se bom verjetno Šiškaricam in Kamničanki v Kosezah. Jih moram še malo povprašat, al pa če se bodo same oglasile, kje bomo počakali. Nekje pri bajerju, bom pogledal na zemljevid!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D jesssssssss
Uporabniški avatar
 Staša
Jaz bi šla zelo rada cel krog, ampak v res počasi tempu, min 6/km po ravnini (sicer me bo pobralo). Edina težava je v tem, da PST ne poznam in se bojim, da bi kam zašla. Je še kakšen tak, ki pot pozna ali se je pripravljen žrtvovati za kakšne pol minute na km:)? Ponujam nasmeh med tekom vsaj 20 km. In tortico. :)
Uporabniški avatar
 mare
stasa napisal/-a:Jaz bi šla zelo rada cel krog, ampak v res počasi tempu, min 6/km po ravnini (sicer me bo pobralo). Edina težava je v tem, da PST ne poznam in se bojim, da bi kam zašla. Je še kakšen tak, ki pot pozna ali se je pripravljen žrtvovati za kakšne pol minute na km:)? Ponujam nasmeh med tekom vsaj 20 km. In tortico. :)

Staša meni bi ta tempo kar ustrezal, progo kar dobro poznam, samo nisem čisto gotov, da bom tekel cel krog. Za tvoj nasmeh med tekom pa mislim, da moram tortico dodati jaz.
Uporabniški avatar
 Bor
stasa napisal/-a:Jaz bi šla zelo rada cel krog, ampak v res počasi tempu, min 6/km po ravnini (sicer me bo pobralo). Edina težava je v tem, da PST ne poznam in se bojim, da bi kam zašla. Je še kakšen tak, ki pot pozna ali se je pripravljen žrtvovati za kakšne pol minute na km:)? Ponujam nasmeh med tekom vsaj 20 km. In tortico. :)

jst tut tak tempo

lp bor
Uporabniški avatar
 Staša
:oops: Ja super! Računam na oba.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Jest grem razmeroma počasen tempo, saj me od Kosez do Žal čaka porivanje Tima. Se priporočam za kakšno roko.
Zdaj grem pa pisat sestavek na temo prejšnjega gurmanskega vikenda, ker je Nataša skrajno neučakana, ali pa lačna!?!
Uporabniški avatar
 obi

Jaz bom tudi probal iti cel krog. Še nikoli nisem toliko pretekel. Glede na izkušnje iz Velikonočnega teka pa mislim, da se ti ni potrebno bati hitrosti. Midva z maretom sva tekla samo do koseškega bajerja in to počasi. Če ne bo šlo dokonca pa ga bomo zaključili prej. Bomo pa spili kakšno pivo več. :D :beer:

lp obi
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tudi mene vleče na ta tek. Trenutno si več kot pol niti ne morem predstavljati.
Relacija : Fužine - Koseze

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Tudi mene vleče na ta tek. Trenutno si več kot pol niti ne morem predstavljati.
Relacija : Fužine - Koseze

Lojze, bos pa ja mal stisnu :) !
Tud jst grem cel krog (do nedelje se bom upam ze regeneriral :) :) )

Pol pa zasluzeni :beer:

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jah, Tini, jaz bi že mal stisnu, sam ne povem kaj / kam. 8) 8)

Najrajši pa že v Kosezah na enga rogovilca :drink

Moram počasi začet - sicer pa sploh končal nisem. Khm, :idea: :idea: :idea: - možno je vse.

Pustimo se presenetiti :roll: :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Jah, Tini, jaz bi že mal stisnu, sam ne povem kaj / kam. 8) 8)

Najrajši pa že v Kosezah na enga rogovilca :drink

Moram počasi začet - sicer pa sploh končal nisem. Khm, :idea: :idea: :idea: - možno je vse.

Pustimo se presenetiti :roll: :roll:

2x LP

Pa dobro, sej ni to Alesov Mali - bomo ze odrajtal, sej ni tako hudo! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

jaz bi šel tokrat cel krog, za okrepčevalnico v Kosezah pa se javlja Pia. in verjetno tudi za šoferja nazaj v Fužine za tiste, ki bi tam zaključili. a se bojim, da jih bo več kot za en avto...

kdaj bo start, še vedno velja sedma zjutraj? ali sem mogoče prezrl, da ste omenjali kako malček kasnejšo urico? :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA