Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zdejan
Pozdravljeni!
A je to ravninski tek?
 nova
zdejan napisal/-a:Pozdravljeni!
A je to ravninski tek?

Ja.
 edo-brko
Lp

Tek vseskozi poteka po lepi asfaltirani cesti ob levi strani (slovenski strani) reke Kolpe.Start in cilj sta v neposredni bližini reke, ki se rahlo spušča navzdol proti izlivu (Vinici oz.Karlovcu).Cesta je na nekaterih delih trase ovinkasta in speljana neposredno ob strugi (nekaj metrov nad njo) vendar se vseskozi rahlo spušča.
Glede na to bi lahko rekli, da je proga "ravninska rahlo navzdol".
Lep,hiter in čudovit tek!
 nova
edo-brko napisal/-a:... da je proga "ravninska rahlo navzdol".

Vendar se ti na zadnjih kilometrih lahko vseeno zazdi, kot da bi bila "ravninska rahlo navzgor", saj je ravnina dolga 14km.

Sicer pa ima Edo prav. Res je in bo lep tek.
Uporabniški avatar
 teka-teka
V zgibanki Dolenjskega pokala je lepo napisano, da na tekih ni časovnih omejitev. In potem sem v roke dobila še zgibanko Turističnega društva Kostel (delili na nedeljskem Lavričevem teku), če se ne motim, pa glej zlomka: napisano je, da je čas teka ena ura. :shock: :shock: :shock: Vendar mislim, da gre le za pomoto. 14 km v eni uri je za nekatere, vsaj zame, mal prehitr, pa čeprav je skoraj skoz ravnina ob Kolpi.
No, še vedno cincam ali naj grem ali ne, upam le, da mi avtobus, ki bo peljal nazaj na start po končanem teku počakal tudi na name, polžko.

Opcija so še vedno rolerji, ki so tudi v programu.
Uporabniški avatar
 Dolenjski pokal
Ne4 se bat, mislim, da je tista omejitev mišljena samo zaradi cestne zapore. Seveda se teče dlje, tudi lani in še vrsto let nazaj so tekači prihajali krepko čez uro in blizu dveh, pa ni bilo nič narobe. Tako da nič bat. Kar pot pot noge :wink:
 usmiljeni_brat
Res lep tek, najbrž najlepši v dolenjskem pokalu. Sicer dolg, ampak po celoletnem grizenju raznih lokalnih gričev v priročnih in odročnih krajih je že misel na kostelsko ravnino blagodejna. Pot se globalno res spušča, občasno pa se vsaj rahlo tudi vzpne, čeprav nič omembe vrendega. Kar se tiče omejitve, sem lani tekel nekaj minut čez eno uro in niso še spustili prometa, kljub temu, da je bila zapora ceste obljubljena samo za eno uro. Upam, da bom letos čas popravil za toliko, da še pritečem po uradno zaprti cesti :roll:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ful dobra in hitra proga, jo priporočam. Odlično kot pripravljalni trening za Ljubljano.

Se vidimo na štartu!

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 zdejan
O treningu za Ljubljano tudi jaz razmišljam. Namesto dolgih intervalov kar tale tek.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA