Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 matej712
Laufer napisal/-a:
matej712 napisal/-a:Še ena možnost ti ostane (lahko zrasteš za xy cm). :lol: :lol: :roll:

:?: , če zrastem mi potem niti svetovni rekord na 10k ne pomaga, da bi se kosal z alesom!

:oops: mea culpa :oops:

pol pa glavo preč :twisted:
Uporabniški avatar
 Staša
Jest tut pridem. Nastopam pa v naslednji kategoriji: mojih 63 + Anušinih 11 + quinnijevih 14. Višina 170. Ni vrag, da ne bom najtežja!

Komi čakam še pol pomfrija in pizze!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Če bo tak ko lani, bom še kakega pubeca zraun privleko :D
Upam, da pridem, ostalo pa itak ... :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
Junc napisal/-a:To je pač nekaj na kar se pride.

Junc, tole si pa lepo povedal :wink:
Glede na to da poznamo vsak kamen na temle ovalu in da smo "domačini" se res ne spodobi da takle tek izpustiš :!:
Upam samo, da me tujina (Dublin in njegovi napitki) ne utrudi preveč :oops:
Uporabniški avatar
 roky1
Jaz tudi pridem, če bo le služba to dopuščala! Treba je sprobat tole Brdo!
 nana
Glede na napoved, ki ni obetavna me zanima, ali bo tek organiziran v vsakem vremenu :?:
Ja. saj, vem, da nisem iz cukra, bo pa to ena od posebnih priložnosti, da se bom šla na dež namakat. :wink: Meni mož tako ali tako pravi, da mokra sem itak, pa ni pomembno od česa :roll:
Uporabniški avatar
 ales
nana napisal/-a:..me zanima, ali bo tek organiziran v vsakem vremenu :?:

Seveda. Tek bo v vsakem vremenu. Predlani je tako lilo, da je bil zmagovalec blaten do vratu. Računam, da bo v četrtek vseeno bolje.

Prinesite dovolj oblek za preoblečt, v brunarci nas pa tako že pričakujejo.

Aja in še nekaj: če ima kdo kako zanimivo predstavitev s teka, prinesite CDje, DVDje-drugače boste gledali naše letošnje potovanje (s tekom) po Irski.
Uporabniški avatar
 ero
Irska bo v redu :)

mimogrede - kar kličejo po telefonu in pošiljajo emajle, kaj je za ena žvau ta Fotrov tek :) ena gospodična je celo ponudila storitev masiranja. ko sem jo vprašal, če misli to promocijsko, je pa ni več zanimalo :cry: :wink:

ravno slišal vremensko - v četrtek bo oblačno in deževno, torej vreme bo :)
Uporabniški avatar
 tae
Vprašanje za Tini-ja:

Ali vajina Aleševa stava velja tudi v vremensko neprimernih razmerah ?
Uporabniški avatar
 ales
tae napisal/-a:Ali vajina Aleševa stava velja tudi v vremensko neprimernih razmerah ?

Edinole tule vas moramo razočarat - prikrajšani boste za dolgo najavljeni, epohalni, bogato nagradno obloženi, ... neposredni obračun. Je prestavljen za nedoločen čas. Predlagal sem ga sicer jaz, a je tini ves čas čakal na pobudo(se mi zdi).

Moram vas pa opozorit, da sem letos še bolje pripravljen - beri: tehtnica se je po neverjetnem Rokovem teku že zlo približala devetdesetim..

Sicer pa: rekord Fotrovega teka okoli Brda ima Speedy še izpred dveh let, znaša pa neverjetnih 34 minut in 55 sekund. Dosežen je bil v res nemogočih deževnih razmerah!
Uporabniški avatar
 tae
1. del :arrow: :cry:
2. del :arrow: Speedy ima res pravo ime
Uporabniški avatar
 ero
drage udeleženke in udeleženki Fotrovega teka ta četrtek

sporočam vam, da smo se v dogovoru z Jožkom in Alešem odločili, da se pridružimo zbiranju sredstev za pomoč ljudem iz Podbrda in Železnikov. tako bomo ob teku zbirali vaše prispevke, za katere se vam že v naprej zahvaljujemo.

podrobnosti o zbiranju spremljajte tu :arrow:

enako sporočilo objavljam tudi pri najavi Teka na štenge :arrow:

HVALA :!:
Uporabniški avatar
 Dule
Pridem (četrtič), sicer še ne vem kako (transportni problemi), v najslabši varianti "peški".. :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA