Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

29. GOZDNI TEK
nedelja, 30. september 2007
0,3, 3, 8 IN 12 KM, 21 KATEGORIJ (M+Ž), MAJICA+BOGATE NAGRADE ZA ZMAGOVALCE
Stični naslov: MATJAŽ CURK 041 603-455
Organizator:
SMUČARSKI KLUB BRDO
BRDNIKOVA ULICA 14
1000
LJUBLJANA

Dodatne informacije:
MATJAŽ CURK041 603-455
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 21 Sep 2007, 10:39, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 tini
Tale Brdo pa ni pri Kranju :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tole je en tak lušten tek.
Dva oštra klanca, pa v Ljubljani je, pri Lesnini je štart. (blizu hotela Mons)
Pa lani sem na tej progi prvič in zadnjič uspel prehiteti DuletaKTV na tekmi. :wink:
Ej tisto pri Kranju ne znam zbrisat, gre za ljubljansko Brdo pomoč pliisss... smo preveč copy paste :oops:

P.s, Tae hvala za pomoč :lol: :oops: Urejeno
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 19 Sep 2007, 15:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
razi, logiraš se, kot bi hotel kaj povedati, greš na svoj prvi prispevek, pritisneš gumb "uredi", odpre se ti okno, kjer si pisal vabilo. V Naslovu sporočila popraviš ta "Brdo pri Kranju". That's it.
Uporabniški avatar
 MihaPR
tini napisal/-a:Tale Brdo pa ni pri Kranju :wink:

Tole Brdo Tini ;) Upam, da se vidimo :)
 Miha-
Bo letos vsaj kakšna postojanka z vodo na 12km?
Namreč lansko leto jo ni bilo.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
raziskovalec napisal/-a:Pa lani sem na tej progi prvič in zadnjič uspel prehiteti DuletaKTV na tekmi. :wink:

Letos me ne bo, pa ne, ker bi se ustrašil konkurence :wink: (ni izgovor :evil: ) ampak saniram poškodbo na nogi. Tako, da bova lahko tekmovala spet na maratonu - upam 8)

Drugače je pa to res en dobro organiziran tek z dolgo tradicijo in je vreden udeležbe... :)
 janezu
tudi meni je proga zelo všeč-hitra,gozdne poti in potke,malo gor in dol.upam,da bodo letos oznake na progi vzdržale in ne samo prva dva :oops: vsi ostali pa 1km pred ciljem v označeno napačno smer.LP ju
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja, z oznakami so bili pa že pred leti problemi. Na travniku bela črta kot na atletski stezi, v gozdu pa skoraj nič. Se nas je na razpotju ustavila cela skupina in nismo vedeli ne kod ne kam... :?Škoda, ker je drugače OK tekma. No, saj mogoče so se pa tudi na tem, za tekmo zelo pomembnem področju popravili.
Proga pač mora biti označena tako, da tekmovalec nikjer ne more podvomiti o samem poteku proge (oznake pred razpotji, trakovi, kontrole, dodatne oznake za potrditev pravilne smeri teka...)
LP
Uporabniški avatar
 S625X
Ja se spomnim te tekme,ko sem vodil 3/4 tekme potem pa zasel,ampak se zmeraj zmagal.Ker se je zgubilo vecino tekacev so jo razveljavili.

No kljub temu jutr spet pridem,ker je proga res lepa,kot nalasc za trening pred Smarno goro.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Hja, jaz tudi nameravam priti na ta tek, pa ne vem natančno, kje je štart teka :shock: :oops: :arrow: za to informacijo se že vnaprej zahvaljujem :cast:

Lp!
Uporabniški avatar
 Andraz
Obivan

Štart naj bi bil pri Lesnina centru na Brdu v Ljubljani, vsaj tako je napisal Raziskovalec in tudi v ŠK piše tako.

Ju3 bo lepo vreme, mogoče pridem tud sam mal pogledat....

lp
a.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA