Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mitjas
Barb napisal/-a:Mal sem bla pa sicer zgrožena nad strogo resnostjo nekaterih fantov, ki so tek vzeli kr mal preveč tekmovalno.Se niso hotl nč pohecat med tekom, a ne Maaateej :wink:

Mene si med lužami pred cesto tudi "napadla" da smo preresni. Vsaj zame, ki tukaj naredim kar precej svojih kilometrov, je Fotrov tek ena od priložnosti za izboljšat svoj PB na tem krogu, vsakič pač ne tekamo na polno.

Drugače pa Alešu&co :cast: za še en fajn izpeljan tek in vso organizacijo.
Ker se z nekaj forumovci že poznamo, sem se letos udeležil tudi analize in je blo prav fino. Še posebaj pa spoznati še nekaj novih tekačev in tekačic, predvsem Šiškarici sta bil precej glasni :wink:
Bo treba še na kakšen skupni trening in potem seveda analizo :oops:

Po Irski sem tudi sam že potoval, tako da mi je Aleš spet priklical prijetne spomine na naše potepanje pred leti, bravo Aleš za odlično predstavitev.
Uporabniški avatar
 Matej
Tudi jaz čestitam Aleškotu in ostalim za trud in odlično organizacijo.
Res, Aleš ti si prava faca. :!:

Sicer pa škoda, da sem moral hitro domov. Z borom sva malo pomodrovala :shock: in že je bila ura cajt.

Je pa res, kot je rekla Barb, da nisem bil med tekom preveč za hece. Pri pulzu 175+ se mi namreč izklopi stikalo za humor. :lol: Sicer sem postavil PB, ampak se ne hvalim - Tini me je takoj okrcal, da bo treba več trenirat. :? Pa še prav ima.
Uporabniški avatar
 GTA
Aleš in družba - odlično!!!

Kar se pa teka tiče - porazno, odraža splošno tekaško počutje in trening, ki je sestavljen iz enih samih kratkih iztekov?... ni časa, ampak bo že bolje!
Škoda, da nisem mogel ostati v brunarici...
Uporabniški avatar
 bojanu
Glih za glih sva še ujela štart, neogreta, zato tudi tako dobro mesto v razpredelnici :twisted: Pa nič ne de, saj so na Fotrovem teku pomembnejše druge stvari :D :toast:
Pohvale Alešu, Alenki, Lojzetu in vsem, ki ste tek odlično organizirali :laola
Uporabniški avatar
 vencelj
Tudi jaz sem bil prvič na Fotrovem teku, pa lohk rečem, da je bilo odlično.
Tek, organiziran bistveno drugače od ostalih tekov ( :cast: Alešu & co.), zame nekaj novega, take ideje me vedno "potegnejo". V družbi forumcev sem se počutil dobro, tako na teku kot tudi potem na analizi. Motilo ni niti slabo vreme.
Je pa oval okrog Brda res lepa proga, prvič sem bil tam prejšnji četrtek, pa bom zanesljivo še kdaj prišel.
LP,Vencelj
 nana
raziskovalec napisal/-a: ki ob soočenju s tehtnico sploh ni bila malenkostna, predvsem je imela pet kil več kot zjutraj, česar sem se izjemoma razveselil. Višji koeficent, boljša uvrstitev.

Sem potolažena. Ko sem stopila na vago sem se res zasekirala :shock: Sem pa takoj, ko sem prišla domov tekla preverit stanje :oops: Ni bilo tako grozno, kot je zgledalo :wink:

Bravo organizatorjem za izpeljavo teka v teh nemogočih razmerah, še posebna zahvala in pa opravičilo, ker ste me tako dolgo čakali. Ja, nisem le prepozno štartala, sem tudi predolgo cincala, ali naj sploh grem :) Zdaj bi mi bilo žal, če ne bi šla :)

Moj tek pa... iz minute v minuto je bolj lilo, iz minute v minuto se je bolj bliskalo, na koncu se je še čisto znočilo in mene je bilo pošteno strah :shock: Naslednje leto gotovo štartam prva - obljubim :D
Predavanje v brunarici je bilo zelo zanimivo, tudi poučno. Kljub slabemu vremenu, zelo lep dogodek.
Uporabniški avatar
 Pingo
Tako blizu imam oval pa grem nanj le ob Fotrovem teku..a ni to žalostno :wink:
Men je bilo tud ušeč vse skupej.Ko sem prišel sem se kao mal ogrel pa sem bil moker od dežja ne od ogrevanja,zato sem počakal primeren trenutek za družbo in hopsaa že smo bili trojka Barb,Damijan pa jaz in smo jo užgal po ovalu.Vseskozi sem mal škilil nazaj pa doooolgo ni bilo nobenga,pol so pa pršibal tisti z 170 in več udarci na minuto.Tudi besedice živjo ne vem če sem slišal,Barb jih je pa zato mal okrcala.V razpisu je pisalo de bo na pol poti okrepčevalnica,samo mi je nismo videli...a smo mogoče narobe tekli.Hmm razen če ni bilo mišljeno polovica od 20km :wink: Skratka mal smo nakladal,Barb je skrbela dooolgaa ravnina ampak smo jo kr pohrustal,rezultat ..ma nima veze je blo prou fletn mal po dežku skakat.

Organizatorjem pa ITAK kapo dol.Žal zaradi opravkov nisem mogel na analizo sem pa zato prej enga kozla :wink:
Se vidmo ko bom ta tretjič napadel oval :lol:
 marjan
Z veseljem pridem na to prireditev, kjer se srečamo virtualni in tudi siceršnji prijatelji. :D
Tudi mene ste tako kot Tanjo raztegnili s 184 (z adidaskami) na 189 cm :shock: , pa nič zato, važno da se dogaja. :)
Čestitke Alešu in ostalim za vso organizacijo, za predstavitev Irske in uporabna darila. :juhuhu:

Drugo leto pa se srečamo v še večjem številu,
Marjan
Uporabniški avatar
 Miha65
Ma meni je prav zal, da nisem prisel. Ze skoraj teden me base en hud prehlad in komaj diham...kaj da bi se tekel.

Bravo vsem, pridni ste in ostanite se naprej taki.
 Nataša
Bor, sem si ogledala tvoje MIŠICE v tabeli (glej stolpec TEŽA). Dobr si to natreniral, se vidva v fitnesu (beri - Lj.maraton).

8)

p.s. tukalice smo dopustovale, odtod odsotnost. Naslednje leto pridemo!
Uporabniški avatar
 roky1
Še moja zahvala vsem, ki so sodelovali pri organizaciji teka. Kljub slabemu vremenu je vse potekalo kot namazano, le teren je bil mehak, tako da je bil tek malo počasnejši. Analiza je bila OK!
Super tek ! Se že vnaprej veselim naslednjega!
Uporabniški avatar
 ales
Tako, zbrani znesek sem danes nakazal na TRR Turističnega društva Podbrdo. Verjamem, da bo denar šel v prave roke.

Letošnji dež me je res kar malo presenetil-po tistem prelepem popoldnevu sem res upal, da bo ostalo suho do večera. Pa še Matej je imel ene neodložljive obveznosti, tko da ga je moral na štartu/cilju nadomestiti Lojze. Hvala ti še enkrat.

Zaradi dežja tudi nismo organizirali okrepčevalnice na polovici proge. Drugo leto pa zagotovo.

V prihodnje bom morebitne predstavitve prepustil ostalim forumovcem in se raje posvetil Barbi in ji pomagal pri obdelavi rezultatov. Pa še Majo bomo nahecal, da se bo udeležila vsaj prvega dela analize.. Mi en moj kolega že nekaj dni pošilja mal zabavljive sms-e, da smo ga premalo natehtali, mene zmanjšali, ..edin na to se ni spomnil, da bi lahko hitreje tekel...

Drugače pa sem vesel, da vam je bil Fotrov tek všeč. Vam sporočam, da lahko že začnete s pripravami za petega!
Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:

Tudi jaz se pridrožujem čestitkam za tako dobro organizacijo,kljub dežju.
Z tekom sem kar pozitivno presenečen,ker ravnine skoraj nič ne treniram,pa še dež me je prav celo progo.Na koncu pa še medalja :juhuhu: .Za drugo leto bom pa še ravnino potreniral,da bo rezultat še bolši vsaj upam tako.
Upanje umira zadnje :TF)
lp OLSON :twisted:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Končnu uspel še jaz ... imam par sekund zato ...
:arrow: Odlična ocena za organizacijo
:arrow: še tuširanje je bilo :wink:
:arrow: Lojze se je dobro odrezal, le ne vem od kod ve, da moji izvirajo iz Primorske
:arrow: Aleš - predstavitev Irske mi je bila res všeč, sem študiral, če zato, ker ste sam pir cuzali :lol:
:arrow: družba TF fantazija, z veseljem vedno ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA