Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 bartely
klatez napisal/-a:V obeh teh terminih sem tudi jaz imel oz. imam še nekaj maratonov v igri.

V prvem me je mikala Lizbona, vendar sem se nato odločil za Firence, ki so en teden prej.

V drugem pa prav tako Pariz. Še nekaj oklevam ampak najverjetneje bom šel. Za Pariz sem boš moral prijaviti do začetka novembra 2007, ker bo potem verjetno že poln (omejitev je 35.000 udeležencev).

Uf, da se je treba že novembra prijavit! Skratka ta al pa decemberska varianta (mogoče Milano, če že ni poln)se je treba kar hitro odločit.
Uporabniški avatar
 Wega
Ful dobra ideja. Meni so zelo všeč taki štosi. Pa sem premišljeval, če bi bil sam sposoben do naslednjega leta natrenirat 42-ko...

Upam da dovoliš uporabo ideje tudi drugim ;)
Uporabniški avatar
 klatez
bartely napisal/-a:Uf, da se je treba že novembra prijavit! Skratka ta al pa decemberska varianta (mogoče Milano, če že ni poln)se je treba kar hitro odločit.

Mislim, da je Milano precej manjši in se ne bo treba takoj prijaviti.
Je pa tako, da se prijavnina običajno viša glede na čas prijave...
Uporabniški avatar
 Vreme
Super ideja. Wega torej za tvoj 42 r.d se boš očitno spopadel z 42tko! :cast1:

Na žalost sem jaz že mimo teh let :lol:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
celo leto negujem to idejo 42+195, zato se bom prvič podal na takšno razdaljo ravno v Ljubljani sicer ne bo ravno natančno temveč 42+3.. , se bo pa še malo ogrevanja zraven štelo.

PS Poznam kar nekaj tekačev, ki so izjavili da gredo letos na 42, ker naj bi bila letnica ta prava

LP Bojan :D
 marjan
Kaj pa domači logi :D

V začetku aprila 2008 bo 12 ur Kališča :wink:

Boš moral 6x gor in 5x dol kar znese cca 44 km. Res, da ne boš vseskozi tekel, ali pa ...

Vzemi za šalo,
Marjan
 bartely
marjan napisal/-a:Kaj pa domači logi :D

V začetku aprila 2008 bo 12 ur Kališča :wink:

Boš moral 6x gor in 5x dol kar znese cca 44 km. Res, da ne boš vseskozi tekel, ali pa ...

Vzemi za šalo,
Marjan

Vsaka dobra ideja vedno lahko padejo na plodna tla...no, z mano je tkole, da sem se ta pravga maratona že udeležil v LJ 2005 ( 3h 46') in takrat sem se nanj pripravljal, res pripravljal 3 mesece, in same priprave sem preveč resno vzel in sem samo tekel,tekel,tekel (mogoče preveč oz. lahko bi manj tekel, če bi se bolj strokovno lotil te zedeve) in takrat sem si rekel, da to tekanje za en ta prav maraton mi nič kaj ne leži , saj prav rad počnem še kaj drugega, kot je bicikliranje po cest, po hribih in potem še hribolazenje po tisti lepi neokrnjeni naravi daleč stran od mestnega hrupa in vrveža...no, pa sem si vseeno zopet zaželel enga maratona, ki pa mora imeti eno dobro podlago in to je ta, ki me je zadnjič prešinila (pa še cajt 3h 42' bi bil izziv)....tole s Kaličem je pa ideja za kakšno naslednje leto 43km, 44km,...vsekakor bi se rad priključil kakšni skupini, ki bi se odpravila na maraton v Milano al pa v Pariz, pač za katero sem bom v kratkem odločil!

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA