Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Radolca
Zanimivo, da si ljudje dostikrat iščejo tekaške partnerje.
Jaz grem raje tečt sam: tekel bom hitro kot bom sam hotel, če se bom želel ustaviti se bom ustavil, če želim preklinjati bom na glas začel preklinjati ipd.
Torej sam največ veš, koliko zmorejo tvoje noge in glava!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Čebelica Maja napisal/-a:Hej.
vidim, da bi eni res radi pomagali.
Ja Brdo poznam ja. Sem že laufala tam okoli. Je kr dolga trasa za začetnico a ni?? ;)
Sem pa pozabila omenit, da iščem nekoga, ki ni prou ''hud'' tekač, če se razumemo. ( da ga bom lahko sledila ) :oops:

ja, čebelica, kar na Brdo pridi. nas je včasih toliko kot avtomobilov na avtocesti :P . ni hudir, da ne bi našla kompanjona.
kar se dolžine trase tiče: jaz prakticiram tako: 3,5 km v eno smer, obrnem in še nazaj 3,5 - pa jih imam 7. ni treba, da greš okrog. jaz tečem cca 4 mes, pa mi je včeraj drugič uspelo :juhuhu: priteči okrog (rabila sem točno 1 uro).

se srečamo, a ne?!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:Zanimivo, da si ljudje dostikrat iščejo tekaške partnerje.
Jaz grem raje tečt sam: tekel bom hitro kot bom sam hotel, če se bom želel ustaviti se bom ustavil, če želim preklinjati bom na glas začel preklinjati ipd.
Torej sam največ veš, koliko zmorejo tvoje noge in glava!

ja, drugače pa bi ta tvoj komentar vzela za svojega! raje tečem sama, v tempu, ki ga zmorem, se "odklopim" in "prečistim" misli.
Uporabniški avatar
 Radolca
sej je tek zlo dober čistilec misli, pljuč (v primeru kajenja :shock: ) sploh pa glave :idea:
 Čebelica Maja
Dobro jutro!

Pa je led prebit! 8)
Ta teden sem šla 2x laufat in moram priznat, da mi je čist preveč fletn zdj! :)
Za prvo traso sem si izbrala krajšo in lažjo pot po gozdu in travniku. Vsega skupaj sem tekle le cca 4km. Prvič je šel z mano prijatelj, a se ni moral veliko truditi pri spodbudi. He he. :clap:

Včeraj sem šla laufat sama ( brez problemov ). Izbrala sm si 1km daljšo pot, ki je potekala po enakem terenu kot prejšnji dan. Moram priznat, da sem sama sebe presenetila, saj nisem imela nobene večje krize vmes.
Občutki so fenomenalni- sploh ta, da sm uspela premagat svoje ''strahove'' in šla tečt sama! 8)
Glih na LM še ne morm it, sm pa ponosna sama nase, da sem se sploh spravla laufat!! Hvala vsem za nasvete in vzpodbudne besede ( Frikica za skupni tek itak še velja ;) ). Naprej vas bom pa obveščala kako napredujem in se mogoče kdaj res priključila kakšni skupini okoli Brda. :)

Lep začetek tedna.
Maja
Uporabniški avatar
 Radolca
bravo metka, tako se to dela! :lauf:
še par tekov, oziroma par mesecov tekov, pa te bo že na 21 potegnil.
prijatelj Vili
Uporabniški avatar
 Radolca
bzzzzzzz, kaj ne bom, sej sva iz iste družine.
Jah, to je tko, ko nekomu dopoveš, kaj se za tekom vse skriva, bo morebiti tudi on poiskusil. jaz kar aktivno razmišljam med tekom in sicer stvari, o katerih se mi v normalnem življenju ponavadi ne da razmišljati :roll:
 Čebelica Maja
Res je, ko enkrat odkriješ kako si ''pomirjen'' ko prideš iz teka in kako prijetno utrujen in hkrati spočit, potem motivacija pride kar sama od sebe. Mogoče sem potrebovala le nekaj začetnih vzpodbudnih besed. Hvala vsem vseeno.
Ko bom pa imela nekaj pretečenih km za sabo pa malo več kondicije, pa z veseljem pridem na Brdo :)
Za drugo leto mam pa že tko al tko postavljen cilj - 10ka na Bledu in 10ka na LM... :lol:

Pa lep dan še naprej no...sj bo itak kmal vikend

Maka
Uporabniški avatar
 Rollback
Čebelica Maja napisal/-a:Ko bom pa imela nekaj pretečenih km za sabo pa malo več kondicije, pa z veseljem pridem na Brdo :)
Za drugo leto mam pa že tko al tko postavljen cilj - 10ka na Bledu in 10ka na LM... :lol:

Maja

Ko si že ravno omenila Nočno 10ko - pa pridi kdaj na Bled; ta krog pa sigurno zmoreš :wink:
tekačev je tam skoraj toliko kot na Brdu, tudi precej naših se najde...
Vabljena :!: :D
 Čebelica Maja
Ja, poznam nočno 10ko. Bi šla letos že tečt pa sm na žalost delala v Koali. Sm pa navijala, sj to tut šteje ane ;)

Krog okol jezera zmorem ja. Mam ravn ta vikend namen it odlaufat kšn krog, da mal spremenim traso.

Hvala za vabilo ;)
Uporabniški avatar
 Radolca
zdravo,
nočna desetka na bledu pa ni bila prav v redu.
Štart je bil pod vilo, tam kjer je najožji del, tako da se je iz gneče 500 ljudi takoj naredu štoflc. Jaz in moje dekle sva štartala 10 sekund za zadnjim tekačem v dobri veri, da bova lahko tekla :nono: pa sva po 100-tih metrih morala takoj začet hodit.
drugače je pa zelo lep tek okoli bohinjskega jezera vsako leto v sredini avgusta.
a na desetko u lublano pa ne upaš?
 Čebelica Maja
Sam start na nočni desetki na Bledu mogoče res ni bil najboljši, ampak kar se pa tiče same priprave in organizacije teka, pa lahko rečem da je bila zelo dobro izpeljana.
Ampak, da se ne bo pod mojo temo odprla kakšna druga tema...zaključiva! :)

10ka letos na LM ne pride še v poštev, naslednje leto pa skoraj za zihr ;)

pozdravček

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA