Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Lena
Lepo vas je bilo videti v takem številu. Čestitke vsem, ki ste tekli v takem vremenu!

Na žalost (ali pa na srečo, da sem imela dober izgovor, zakaj ne tečem) sem morala kot že na vseh prejšnjih tekih vmes v šolo. Ko sem se vrnila v Brunarico, sem bila malo razočarana, ker ni bilo nič več peciva. A ga je Aleš imel še nekaj v avtu "na varnem" in sem ga cel vikend jedla po zajtrku, kosilu, večerji, malicah (Rokovo pecivo, pehtranovo potico...).

Me veseli, da so vam bile napolitanke všeč. Letos so bile na izbiro z jajci in brez jajc, a ni bilo časa, da bi opremili posodo z napisom: Na lastno odgovornost. Glavno, da ste vsi zdravi.

Drugo leto se zopet vidimo! Najbrž v pajkicah in brez izgovorov.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Bor
....spet en krasen fotrov tek, to se enostavno ne sme izpustit.....Aleš in vsi tebi pomagajoči-HVALA,...... edino glede denarja, oz. prispevka bi morali malo bolj dorečt vse skupaj.....imam namreč občutek, da je letos zopet vse financiral kar Aleš....
Uporabniški avatar
 Bor
Nataša napisal/-a:Bor, sem si ogledala tvoje MIŠICE v tabeli (glej stolpec TEŽA). Dobr si to natreniral, se vidva v fitnesu (beri - Lj.maraton).

8)

p.s. tukalice smo dopustovale, odtod odsotnost. Naslednje leto pridemo!

.....mišice pravš.....draga moja NTKa, to je en čist navaden vamp in sploh ne majhen, vem ker ga morm naokrog nosit ...... :oops:

ps:kako ste lahk manjkal? smo vas kar mal pogrešal
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bor napisal/-a: ... edino glede denarja, oz. prispevka bi morali malo bolj dorečt vse skupaj ... imam namreč občutek, da je letos zopet vse financiral kar Aleš...

Se strinjam, drugače si bomo morali pa drugačne vice izmislit o Gorenjcih :lol:

Sicer pa ni čudno, saj nam je Aleš pokazal kako je preživljal dopust, da je na Irskem sprehajal konja v skibuckah. Skibucke je imel konj, Aleš pa gumibatare za v štalo :shock:

:cast1: :cast1:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
A bodo tiste fotke, ko smo pridrveli na cilj in ostalo :arrow: čakam pa ni :oops: .
Uporabniški avatar
 lojzeP
Dragi moji ! ( prosto po pegazovo ) :roll:

Tudi v domačo temnico je posijala luč upanja, ki je naznanila težko pričakovane ( kakor za koga ) fotke. Upam, da vam čakanje ni povročilo nezaupnje v organizatorja drage nam prireditve, ki z ažurnostjo rumenega tiska nima nič. Se bom pa drugič ( OK, tut tretjič ) bolj potdrudil, da se mi ne bo tako pogosto kolcalo. :wink:

http://www.moj-album.com/uredi/basket/9777671/
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Oj lojzeP

Kdor čaka dočaka :lol: :lol: . Zelo veliko slikic in lepe za pogledat.

LP
 AinE
LojzeP, HVALA za slikce. S časovnim zamikom jih je še bolj zanimivo pogledat.

Lp E.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

prosim za razlago kako to seštevanje čas/kg poteka ker bi seveda če lahko jeseni v lj tudi imeli nekaj podobnega vsaj tako mislimo.
Uporabniški avatar
 Bor
kustus napisal/-a:lp

prosim za razlago kako to seštevanje čas/kg poteka ker bi seveda če lahko jeseni v lj tudi imeli nekaj podobnega vsaj tako mislimo.

hja veš....to je pa poseben alešev recept....

ps: originalen recept od sacher torte se tut ne izdaja..... :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Poleg je ta formula "variabilna" glede na kile glavnih akterjev + do nje smo se prebijali cela tri leta, da je končno šefe zmagal.

Aleš, kdaj uradno pomerimo progo od nvoega štarta, po zaključku predsedstva?
Uporabniški avatar
 5rca
letos bo dodal k formuli še leta :wink: sklenjeno včeraj po nekaj (beri PETIH) sendvičih po krvodajalski akciji :)
Uporabniški avatar
 Miha65
Mislim da se moram s svojo postavo :wink: pojaviti tam..... mam vsaj nekaj moznosti za uvrstitev proti vrhu :P
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma dijo mijo bomo na vsak način probali priti, pa če je nevem kaj dijo mijo.
Bom vzel dopust če bo treba :lol: , ker fotr je sam eden :wink: !
Sicer do takrat je še daleč, ampak vseeno, če se le kaj ne zalomi!
Mislim taka startnina pa taka anaaaaaalizica v brunarici če bo seveda še tam?
Aleš upam in srčno si želim da bi nas bilo v čimvečjem številu.
Do takrat pa še kaj lepega ušpičimo!
Jipija!
Se vidjamo!
ČAO!
 edo-brko
Lp!

Je to pravi datum 27.09.2008! To je sobota, malo moteče, ker takrat je v Preddvoru finale (zaključek) Gorejskega in Slovenskega pokala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA