Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 fanči
Jutro,

jaz sem se prijavila na 21km. Upam, da bom zmogla. Bo zame prvič.

Danes imam v planu en krog. Jutri me čaka daljši tek. :?
Uporabniški avatar
 Darja
Fanči, seveda boš zmogla. Tudi jaz imam jutri v planu daljši tek okoli jezera. Mogoče se pa srečava. :wink:
Uporabniški avatar
 Andraz
tud jest grem 1. na 21...

mam pa daljši tek v nedeljo na sporedu, k bom tud 1 krog okol jezera naredu :lol:

lp
a.
Uporabniški avatar
 Darja
Ježeš Andraz, nikar ne pretiravaj s treningom :D
Uporabniški avatar
 muc
Dons spet bolj slabo kaže zuni....upam, da se bo kej uštimal tm gor :( ...
spet bomo mokri!
A v dežju tud laufate?
 fanči
Darja, Andraz kaj pa je za vaju daljši tek???

jaz imam za daljši tek okoli 1:45:00...

ampak okoli jezera pa nikakor ne morem tečt toliko časa.

največ sem šla tri kroge naenkrat. normalno mi je dva, eden je za sprostitev..
 fanči
muc, ravno o tem zdaj razmišljam, če bi šla danes kar v dežju :)
Uporabniški avatar
 muc
Pejmo no dons...več nas bo bolj bo luštn :lol:

Drugač sem pa par dni nazaj tekel 5 krogov in je kr preveč enolično vse skup tko, da je res 3 kroge kr max...samo po drugih cestah je pa pač treba mal bolj porajtat na avtomobile, ker oni na nas tko al tko ne :wink:

Se srečamo!!!!
Uporabniški avatar
 Andraz
hehehe :lol:

ja full treniram... bom šel od doma do jezera, pa 1 krog in nazaj - cca 15km.

Dons jest ne morm, mam rekreacijo.. pa drugič ni panike...
dolg tek je zame.. alpa tko, najdlje sem teku 1h 30min....
probam podalšvat tko na hitr... u nedeljo cca. isti čas...

ne pretiravi z treningom, hehehe :lol:

lp
a.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
V soboto sem bil pri jezeru že pred sedmo zjutraj. Razen mene ni tekel nihče. So bli pa že ene trije ribiči tam pred mano. :D

Drugač so pa tudi zame 3 krogi max. Pa že to se težko spravim, preveč enolično. Imava s Cowboyem še druge, manj enolične variante tam okoli.
Uporabniški avatar
 Andraz
BlackOrange res je, da se vleče če greš tretji krog, kje pa še letata tam na okoli?

Jest sem šel parkrat iz parkirišča desno in pri prvem odseku (5min daleč), ko prideš čez mostič desno in po 20m levo v klanček in čez gozd pa na eno jaso in pol čez travnik pa en gozd tko na okrog, prideš do ene cestice pa v klanec in mimo 2-3 hiš na nasprotni strani parkirišča še kr v klanec in potem se cestica konča, nimaš druge izbire kot zoprn spust proti cesti kr čez gozd, potem prideš do ceste, ki te pripelje do psov, ki jih imajo tam v dolini, ampak jest grem kontra da pridem do cestice okoli jezera in desno, s5 čez most (ki je nekje na polovici kroga) po 50.m pa desno po kolovozu čez travnik in v gozd kr gor... sej verjetno ste se že zdavni zgubli :lol:

no tko, aja ven prideš lahko na poti proti limbarski gori ali še naprej v dolinici ki je levo od jezera, gledano iz parkirišča....

pa mi ni preveč ta všeč... :lol:

lp
a.
Uporabniški avatar
 muc
Variant je kr nekej v tem koncu.Lahko jo na koncu jezera(na drugi strani) mahneš desno v hrib(gozd)prideš da razcepa zaviješ še enkrat desno in po cca. 500m prideš do vasi Prikrnica, se spustiš po asfaltu do križišča proti Lukovici(spet desno) in lahko prideš nazaj do jezera(kolk km je to,ne vem). Drugač se pa da pa po "stari cesti" pridt do Moravč in nazaj, pa še prometa ni velik...to ti pa lahko nanese kr nekaj km.
Tko, da opcij je kr nekaj....

lp
Uporabniški avatar
 Andraz
ja ta proti moravčam je pa dolga...
jest sem iz Prevoj tko da poznam ta konc, sploh sem velik prekolesaril z gorcem, limbarsko, pa od Moravč naprejoz desno proti Muravici pa Litijki strani... ampak to je pa vse že kr zlo daleč za tečt....

lp
a.
Uporabniški avatar
 Cowboy
sam babe laufajo okrog jezera :shock:

trenutno mi je še najlubš laufat iz jezera do limbarske gore.
včeraj sem komaj 2 kroga sestavil...
Uporabniški avatar
 Andraz
2 kroga do limbarske????

noro :shock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA