prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Matevz
Kle je že vsega konc (mislm kar se dežja tiče) Mal je še črno ampak ni panike. Jest sm že reku, da ne j.....

Sej itak je pa to samo voda, ki res da ni prav dobra za v čevlje ampak vseeno.
Uporabniški avatar
 gregorb
Pa ne na masko in plavutke pozabt! :twisted:
 bojan
pozdravljeni,
danes sem prvič na tekaškem forumu. Ko sem nekaj iskal, me je najdi.si vrgel na ta topic, ki me je pritegnil. Tudi sam občasno tečem okrog brda (letos sem prvič to pot ubral). Tako da bi se vsaj kdaj z veseljem še komu pridružil, če me vzame(te). :D

A kdo ve, koliko je en cel krog okrog Brda? Na tej duatolon strani piše 10km, nekje sem videl 8.5km, kar se mi zdi bolj realno glede na moj čas.
 marjan
Bojan, dobrodošel v dobri družbi in kjer tudi sam črpam ogromno koristnih informacij. :) :)

Sicer je pa celi krog dolg 9800 m, npr županov tek pa je dolg cca 9200 m.

Veliko oglašanja in branja na TF ti želim. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
bojan napisal/-a:pozdravljeni,
danes sem prvič na tekaškem forumu. Ko sem nekaj iskal, me je najdi.si vrgel na ta topic, ki me je pritegnil. Tudi sam občasno tečem okrog brda (letos sem prvič to pot ubral). Tako da bi se vsaj kdaj z veseljem še komu pridružil, če me vzame(te). :D

A kdo ve, koliko je en cel krog okrog Brda? Na tej duatolon strani piše 10km, nekje sem videl 8.5km, kar se mi zdi bolj realno glede na moj čas.

Fant samo pridno sledi obvestilom in ne morš zgrešit kdaj se bomo zmenl za naslednji trening in seveda takrat z veseljem vabljen

..tako tudi vsi ostali

...več nas je, močnejši smo,.....,boljše se imamo na ana-lizi :P
Uporabniški avatar
 Bor
Barb napisal/-a:
Fant samo pridno sledi obvestilom in ne morš zgrešit kdaj se bomo zmenl za naslednji trening in seveda takrat z veseljem vabljen

..tako tudi vsi ostali

...več nas je, močnejši smo,.....,boljše se imamo na ana-lizi :P

jutrigremo spet a ne?? :wink:

lp bor
Uporabniški avatar
 Barb
Če bo trening jutri, boste tekli brez moje malenkosti
Če se pa zmenite za četrtek,pa pridem

...aja,blagajna od prejšnjega tedna je še vedno pri meni,tko,da če se zmente za jutr naj se nekdo javi,da jo prevzame-al vam jo pa tud na štart prpelm
 bojan
Sem se že bal, kam ste vsi izgini, ko razen Marjana ni noben nič napisal :D
Uporabniški avatar
 Barb
No pa je le nekdo opazu,da me ni blo včeraj-leeepppoooo
Uporabniški avatar
 ales
Meni bi tudi bolj ustrezal četrtek, jutri bi uspel prit šele tam enkrat okoli analize.
 bojan
Barb napisal/-a:No pa je le nekdo opazu,da me ni blo včeraj-leeepppoooo

ne le včeraj, ampak od vključno 3.6. ni bilo nikogar do danes na tem topicu (razen Marjana) :D
Uporabniški avatar
 Barb
Kaj pol rečemo četrtek :?:
 bojan
ravno v četrtek mi pride brat na obisk v kranj (to se zgodi redko, ponavadi jaz hodim :) ), tako da se bojim, da bom moral spustiti. :cry:

Mogoče ga pa prepričam in prideva oba :)

Kdaj pa v četrtek :?:
Uporabniški avatar
 Barb
bojan napisal/-a:Mogoče ga pa prepričam in prideva oba :)

Kdaj pa v četrtek :?:

Tolk boljš če prideta oba

Običajno je štart ob sedmih-zbor pa že mal prej

...tisti,ta divji,pa bodo šli menda kr dva kroga
 bojan
bom videl, če ne pa naslednjič :!:

včasih sem tudi sam bil divji in šel iz celja v logarsko na 75km, zdaj pa imam en krog okrog brda že čisto dovolj :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA