prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Eve;)ina
proba, uspela. Blo je kr fajn, če odmislim da ni bil glih moj dan za tek (ko že štartaš slabo, pa upaš da bo bolje :roll: ) No sj je kr blo tm nekje 10 km..do 18 km ojejej :bum: takrat se je pa začela muka.:bum: ... in da se še pol zgubiš in nardiš še kak km več. :shock:
Nekdo mi je nekoč rekel da zna bit 21km kr dolga, pa sem si mislila "pha" ma ja... Ja zdj pa vidm da ni tko simpl :oops:

ja ja izkušnje delajo človeka. Ampak zdaj vsaj vem kje mam krizo, in da zdržim. to je važno.

kako se pa ostali držite?

lp
Uporabniški avatar
 NANIKA
Skoraj bi lahko enako odgovorila.
Tja nekje do 17 18 km kr v redu, potem pa se začnejo kilometri dolgi kot kak ponedeljek. Ampak mi se ne damo!!! :lol: Mogoče si bom povečala čas, za katerega sem mislila, da bi ga lahko dosegla. :P
Uporabniški avatar
 muc
Bravo!!!
Če jih gre 17,18 bo šlo tud še une 3 km z lahkoto, sploh pa na maratonu, kjer se mi zdi(sicer grem prvič :lol: ), da je veliko lažje tečt...družba,navijanje,itd..
Kakšen imate pa kej čas v mislih za 21-tko.
V bistvu me bolj zanima če imate kej časovnih limitov na določenih km.?

lp
Uporabniški avatar
 Andraz
čestitke Evelina (pa tud naniki)

jest do 17. in 18. km še nisem pršu, sem pa 2ič odteku 14km z višinsko cca. 200m, pa je blo kr ok....

Muc če bo vse ok, bo moj čas verjetno okol 2:10, vesel bi bil 2:05, na začetku pa sem mel plan pod 2 uri, kr se mi zdej zdijo sanje...
jest nimam nobenih časovnih limitov, gre za golo preživetje....
pulz pod 170 in bo šlo....

lp
a.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ja Muc me prav zanima če si jih že odtekel 21 km? Če jih še nisi pa probi pa boš videl kolk so zadnji km dolgi. Moj čas bo upam ne zlo čez 2 h.

Lep dan!
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ja VERJEMI muc, se znajo tisti 3km ZELO zelo vlečt. (ne pozabi da jih imaš že 18 za sabo)... :twisted:

Glede časa pa upam neki čez 2h. (kok pa bo) pa si ne bom utrujala ker je moj prvi, in bom uživala.
Uporabniški avatar
 muc
Nanika pa sem jih res :lol: ,sicer samo enkrat ampak mi je kr šlo!
Na koncu se res že mal vleče vse skupej, sploh če tečeš po isti progi več krogov. Men je to ratal okrog Gradiškega jezera in to pet krogov po cca.4,2km.
Ciljam pa na 1h in 30-40min...bomo vidl kakšen dan bo :D

lp :wink:
Uporabniški avatar
 NANIKA
SUPER!!!!!!!!!! :laola Tak čas lahko le sanjam!
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ja 1.30 morda nekoč.... ;) (sanje so vedno dovoljene )
 klopotec
Meni bo v Ljubljani tretja polovička. Hm, kako podcenjevalno zveni polovička. Včasih se mi je to zdela popolnoma nedosegljiva stvar. Želja je bila pod dvema urama. Na Ptuju je malo zmanjkalo, v Varaždinu pa je šlo zelo lepo in pod dvema urama. Zdaj me več čas ne zanima. Tekel bom brez ure s tempom ki mi bo še dopuščal ugodje. In užival v oktobrski Ljubljani. Ne vem zakaj, ampak tega tega se neverjetno veselim. 5000 ljudi na kupu, to mora biti bomba. Upajmo na lepo vreme.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
itak da bo vreme :lol:
Ja se spomnim, ko sem šla predlani na 10km (vsa zelena še), in je bil tak lep jesenski dan,... sonček je sijal, listi so bili pa neverjeno pisani.. Res prekrasno.
 klopotec
Evo, točno takšno vreme sem imel v mislih. Vreme bo pa res v vsakem primeru. Bi rekel Vreme.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klopotec napisal/-a: ...Zdaj me več čas ne zanima. Tekel bom brez ure s tempom ki mi bo še dopuščal ugodje. In užival v oktobrski Ljubljani. Ne vem zakaj, ampak tega tega se neverjetno veselim. 5000 ljudi na kupu, to mora biti bomba. Upajmo na lepo vreme.

Navedel si vse pogoje, da dosežeš svoj novi PB ali OR in pri tem še uživaš.
Uporabniški avatar
 garač
Andraz napisal/-a:čestitke Evelina (pa tud naniki)

jest do 17. in 18. km še nisem pršu, sem pa 2ič odteku 14km z višinsko cca. 200m, pa je blo kr ok....

Muc če bo vse ok, bo moj čas verjetno okol 2:10, vesel bi bil 2:05, na začetku pa sem mel plan pod 2 uri, kr se mi zdej zdijo sanje...
jest nimam nobenih časovnih limitov, gre za golo preživetje....
pulz pod 170 in bo šlo....

lp
a.

Sma že dva...vidim da nas bo nekaj prvič garalo za čas golega preživetja okoli 2:10 :lauf:
Sanje pod 2 uri pa nam naj ostanejo za naslednje leto... :lol:
Skupaj nam bo uspelo :TF)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA