Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
da dodam še mojo samohvalo: včeraj sem brez večjih tažav pretekla okrog Brda 9,7 km in bila skoraj 15 minut hitrejša kot prejšnjič :juhuhu: . čas: točno eno uro, kar je zame že kar lep uspeh :!:
danes sicer čutim bolečino v kolkih, ampak.... brez nič ni nič :P

štartnino za LJ 10-ko pa sem tudi že plačala, tako da ni izgovora, da ne bi šla.

danes in ju3 počivam, potem pa v nove zmage. mož mi sicer očita :argue: , da bi lahko še kaj drugega počela, ne samo tekla :!:

še vprašanje: kre kdo v soboto na Tek za upanje? LJ - Tivoli 10 h..... jaz grem na 8 km. mogoče se srečamo... :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
tako se streže teku!
samo malo vztrajnosti, pa bo takoj bolje in imela boš načrte za 21 km, drugo leto mislim :lauf:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
uf, to si pa zaenkrat ne znam predstavljati :roll: .

zaenkrat sem zelo zadovoljna s tem, kar zmorem sedaj - glede na to, da prej 30+ let skoraj nisem "migala" :oops:
Uporabniški avatar
 Anja.com
metkamarjetka napisal/-a:še vprašanje: kre kdo v soboto na Tek za upanje? LJ - Tivoli 10 h..... jaz grem na 8 km. mogoče se srečamo... :wink:

jaz grem! podrat rekorde ;) :oops:
Uporabniški avatar
 shash
metkamarjetka napisal/-a:
še vprašanje: kre kdo v soboto na Tek za upanje? LJ - Tivoli 10 h..... jaz grem na 8 km. mogoče se srečamo... :wink:

Jaz grem tudi, mogoče se res kaj srečamo.

LP
Uporabniški avatar
 Radolca
metkamarjetka napisal/-a:uf, to si pa zaenkrat ne znam predstavljati :roll: .

zaenkrat sem zelo zadovoljna s tem, kar zmorem sedaj - glede na to, da prej 30+ let skoraj nisem "migala" :oops:

potek ko enkrat pritečeš v cilj si tak zmagovalec da približno trije piri kar padejo vate :piti:
mal šale, res je filing v cilju, samo pozabit moraš na utrujenost

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA