Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tele bejbe RESNO nimajo blage o promociji, zato dovolite, da jim malo pomagam, saj je tema resnično pozitivna:

"Letošnji četrti Tek za upanje, ki bo potekal v soboto, 6.oktobra 2007 v parku Tivoli, bo ponovno združil rekreacijo, zabavo in dobrodelnost. Europa Donna bo pripravila progo za tek ali hojo na 2, 4 ali 8 kilometrov po parku Tivoli..."

http://www.europadonna-zdruzenje.si/
ton napisal/-a:Tele bejbe RESNO nimajo blage o promociji, zato dovolite, da jim malo pomagam, saj je tema resnično pozitivna:

"Letošnji četrti Tek za upanje, ki bo potekal v soboto, 6.oktobra 2007 v parku Tivoli, bo ponovno združil rekreacijo, zabavo in dobrodelnost. Europa Donna bo pripravila progo za tek ali hojo na 2, 4 ali 8 kilometrov po parku Tivoli..."

http://www.europadonna-zdruzenje.si/

Lep pozdrav!
Tek za upanje je bil kar lepo promoviran tudi med nami medicinkami in mi je uspelo pridobiti kar nekaj medicink,ki bodo v humanitarne namene pripravljene se malo natekati in ob tem tudi uživati.
Karamela
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
mogoče je res premalo oglaševan tale tek (hoja), ampak jaz sem zadevo zasledila že pred cca 2 mesecema.
pridem :driver: ! na 8 km!
 vanda
Pridemo. Cela familija.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Seveda pridem!
In s sabo pripeljem še prijateljico in tudi moja mami se bo ukorajžila in prišla samo zato iz Laškega, da bo lahko tekla na tem dobrodelnem teku 8)

lp
Snezinka
 ton
Snežinka, s transparentom, prosim. Imam en velik hvala za izreč v živo.
Uporabniški avatar
 Snezinka
ton napisal/-a:Snežinka, s transparentom, prosim. Imam en velik hvala za izreč v živo.

kakšen transparent...itak bom imela rdečo piko oblečeno :lol:

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
tudi jaz pridem,upam da se najdemo, ker je običajno kar gužva
lp
Uporabniški avatar
 rudi.k
A tega teka se udeležujejo samo ženske, ali lahko tečemo tudi ostali tekači?
Uporabniški avatar
lani je bilo tudi veliko moških pa cele družine, tako da ni problema
lp
Uporabniški avatar
 Nadj@
LP

Vsi in to v čim večjem številu saj je tek dobrodelen
Uporabniški avatar
 kustus
lp

seveda bomo moški tudi na tem teku.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA