Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bobr in Nova,

proga je popolnoma ravna in asfaltna. Po mestu in okolici. Primerna za PB (osebni rekord) :wink: :lol:
Konča pa se na štadionu, kjer tečeš krog kot na OI. nepozabno. :oops: 8)
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 03 Okt 2007, 09:52, skupaj popravljeno 2 krat.
 bojanm
To je sigurno eden lažjih polmaratonov,tako,da lahko štartate na osebne rekorde
Uporabniški avatar
 bobr
Razy a si moral zakurit ane :P.
In tako sem se veselil da bom zaključil sezono z LM he he.

Pišite še mene zraven.
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol:
Bobr
Ne boš šel še na zimsko spanje :twisted:
Mogoče pa naredimo Goladarji eno interno dirko na tekmi. Zaenkrat je Tini favorit.
Uporabniški avatar
 bobr
Lahko naredimo Palmanova-TF race, prispevam za nagrade če treba :twisted:.
Ja res je, Tini nas pomojem vse miže prehiti ha ha. Včeraj se je komaj brzdal na K-Rožniku in itak bil prvi 8)
Nazadnje spremenil bobr, dne 03 Okt 2007, 10:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Tole se tudi meni zdi zelo zelo zanimiva zadeva. Ne toliko zaradi samega teka, ampak bolj zaradi dobre druščine, ki se je tukaj že pofločkala. Do takrat je sicer še daleč, tako da moja odločitev bo padla najkasneje do 1. novembra.

Po drugi strani se pa lahko spet lotim polmaratona, čeprav ni ravno moja ciljna razdalja. Če bo odločitev padla, se bom držal Tini-ja, kot klop.
Uporabniški avatar
 Sončka
Aja PB?
A grem lahko s kolesom? :wink:
Ne, saj nisem resna, zato pa toliko bolj resno treniram... čisto zares! :wink: :wink: :wink: :wink:
Dannae, če greš, te izzivam.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
bobr napisal/-a:Razy a si moral zakurit ane :P.
In tako sem se veselil da bom zaključil sezono z LM he he.

Novembra je vendar višek sezone. Super, te bom imel za zajčka (dokler bo šlo).

tae napisal/-a: Če bo odločitev padla, se bom držal Tini-ja, kot klop.

Bravo Tae, odlična zamisel.
lani sem ravno s to taktiko postavil svoj PB :wink: (Tini je takrat tekel le z eno nogo, ker je druga bila na bolniški - rekovalescenca po penetraciji lesenega dela stola v Tinijevo stegno).
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Hm, mikavna tale zadeva z Palmanovo, res znate človeka navdušit :lol:, čeprav za letos več nisem imel namena tečt na 21 km, vendar me tole vsak dan bolj mika, predvsem zaradi odlične TF družbe in TF konkurence (Tini &Tae?&coo).
Edino slabost vidim v premalo časa za bolj resno pripravo na tekmo :roll:
Ja, nej mene kokoška v rito brcne, če jaz ne bom šel na ta tek, tako, da bojanm lahko pričakuješ ZS z mojo prijavo... :hack: :lol:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
Sončka napisal/-a:Dannae, če greš, te izzivam.
Lp, I.

Draga Sončka,
nisem se še odločila. Saj veš, jaz nimam izkušenj na takooo dolge proge. Koliko si bom pa lahko vzela časa, da naberem kilometre, ki bi mi pomagali, da bo med nama prava borba :piti: , pa ne morem rečt.
Ponavadi se je moja sezona fizičnih aktivnosti končala z Blejskim triatlonom :oops: . Letos pa še kar nekaj vlečem naprej tale tek. Ste me potegnili forumovci. :TF)
Prijavljena sem na LM. Bom videla, kako mi tam uspe, pa ti takrat povem.
Me pa mika tudi Palmanova. Seveda. Zaenkrat sem še pod vprašajem.
Do kdaj je pa treba dokončno potrdit prijavo oz. se prijavit za avtobus?
 Marinka
Edino slabost vidim v premalo časa za bolj resno pripravo na tekmo

Ni problema s pripravami. Lani sem namreč popolnoma pregorala na LM, zatem teden dni pred Palmanovo fasala še vročino od vsega hudega, ampak potem odtekla svoj PB.

Od LM do Palmanove sem oddelala 8 treningov, večinoma na Žaku, dolge pa na PSTju. Prvi teden lažje, za regeneracijo. Nato dvakrat - ob nedeljah - 16,5 km v tekmovalnem tempu, vmes pa še intervalce (4 x 2, 4 x 3 km). Teden dni pred tekmo pa 1 x 4 km 20 sekund hitreje kot tekmovalni tempo in kratka stopnjevanja v soboto. Splačalo se je! V cilj sem prišla živa, drug dan brez muskelfibra, fenomenalno!!!
Upam, da bo tudi letos tako.

Žak je super, ker si umeriš želeni tempo in se tako sproti korigiraš, dokler ti tempo ne pride v noge.
Uporabniški avatar
 tini
bobr napisal/-a:Ja res je, Tini nas pomojem vse miže prehiti ha ha. Včeraj se je komaj brzdal na K-Rožniku in itak bil prvi 8)

Bobr, ne pretiravaj :) . Sem bil vceraj za kaksno bolj zen varianto, sam kaj ko tale dannae vedno zbezlja..

Tae - you're welcome - samo vedi, da bo treba kar divjati, da nazgemo alesa in mu vrnemo za poraz na FT :twisted: (na sreco tam ne bo nobenih cm).
Uporabniški avatar
 iverson
Do kdaj lahko najkasneje povem če grem?
 bojanm
Čim prej,prijave bom zbiral do 05 11 oziroma ko bo avtobus poln.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA