prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vreme
Vidim, da bi nas kar nekaj želelo prehiteti zmagovalca v maratonu :wink:

Vreme pa vsekakor BO! :P
Uporabniški avatar
 Andraz
hehehe vreme bo 100%, če vreme tko pravi...

Garač - jest samo močno upam, da ne bom čist, čist tazadn.... alpa, da se ne zgrudim kje v goščavo.... :lol:

lp
a.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
daj no Andraž kje pa je pa je tvoj tekaški duh :wink:
Ziher ne boš nič grmovje gledal od blizu, boš raje laufal. :lauf:
Uporabniški avatar
 Andraz
Evelina :lol:

hvala za spodbudne besede, sej bo kmalu dan resnice, pol bomo pa vidli...
Do takrat pa še proba, pa par lahkih tekov... :lauf:

pravzaprav bova nekje tam tam, vsaj po napovedih obeh....
lp
a.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
itak... pa še ene 5000 drugih (al sem narobe slišala ?)

ja mal me skrbi kako naj zdj treniram.. eni pravjo manj? do 20 % manj... pa se bojim da bo šla kondicija.... :roll: ali pač ne??
Uporabniški avatar
 Andraz
men se zdi kr mal zgodi nehat trenirat, no manj....
jest bom do 14. tm delal še na polno, pol 1 teden malo manj, v tednu ko je na nedeljo štart, pa vse zlo na izi....

tko k delam zdej se mi že full pozna, če mam umes 3 dni frej (namesto 1-2), pol kr letim....

lp
a.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
joj dj ne mi delat slabe vesti... že tko jo mam ker par dni (3) nisem laufala. Sam kaj ko sploh nimam časa zarad službe... Sj bi laufala ponoč sam kaj ko sm preveč zmatrana. :--( ... Upam da se mi tako "abstiniranje ne bo kaj preveč poznal.
Uporabniški avatar
 Andraz
hehehe

mogoče, ampak res mogoče te pa prehitim....

zakon!!
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
hu kakšna škodoželjnost.

Ja zdj bom pa zanalašč trenirala še ponoči :wink: (sam upam da se ne bom treščila v kakšen znak :lol: )

no ja morda te pa pustim da me prehitiš....
Uporabniški avatar
 garač
Andraz napisal/-a:men se zdi kr mal zgodi nehat trenirat, no manj....
jest bom do 14. tm delal še na polno, pol 1 teden malo manj, v tednu ko je na nedeljo štart, pa vse zlo na izi....

tko k delam zdej se mi že full pozna, če mam umes 3 dni frej (namesto 1-2), pol kr letim....

lp
a.

Sej ti se boš tko natreniru, da boš vse nas reveže iz "zadnje linije" preletu :lol:...po gmovju bo pa sam listje frčal :lol:
Uporabniški avatar
 Andraz
ni ni škodoželjnost, sam hec... veš da bom za tabo, dame majo prednost :lol:

hehehe garač, tko kot sem reku, upam na pod 2:10, če se temu reče natreniral... :P
listje bo pa itaq frčalo, k je jesen tuki, upam pa da ne še extra zarad mene, nočem zbujat pozornosti... k kak zeleni jurij :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Zdej se bo treba ža počas začet mal ohlajat...da ne bomo glih pred
maraton pregorel...no vsaj jest!

Listje bo pa res frčal...zaradi brzine :lol:
Uporabniški avatar
 NANIKA
Pravkar prišla z enournega teka, mislim da je za ohlajanje še prezgodaj. Kako je kaj Muc pa z uro. Meni je danes na food podu crknla baterija.

Lep jesenski dan!!!!!!
Uporabniški avatar
 muc
NANIKA napisal/-a:Pravkar prišla z enournega teka, mislim da je za ohlajanje še prezgodaj. Kako je kaj Muc pa z uro. Meni je danes na food podu crknla baterija.

Lep jesenski dan!!!!!!

Blagor enim, da si lahko že zjutraj privoščjo mal rekreacije :wink: ...
Urca se pa zaenkrat ful dobr obnese(mal tud zaradi SLO navodil :cast: ), no mogoče bi mogu še mal bolj točno food-pod nastavt, ampak par metrov gor al pa dol :wink: .A se ti je baterija hitr spraznla?Sej zamenjat jo pa ni tak problem...zdej sem lohka pameten ker imam navodila :lol:

lp
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ne vem, lahko da sem ga tudi pozabila zapreti. Vem da ni težko (mam tud jest SLO navodila :lol: :lol: ) sam jo moram kupit!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA