prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Asterix
Ja, spet je bilo super. Prihodnji teden bo pa Rožnik res poln lučk, ki bodo tekale sem ter tja in se iskale. Bor, hvala za izvrstne bonbone.
Se vidimo :shock: prihodnji teden!!!

lp!
Uporabniški avatar
 bobr
luzr napisal/-a:Kaj pa čas teka, vsaj na minuto približno????

Tadrugi smo imeli neto 53:50, prvi še kako minuto hitreje.
Uporabniški avatar
 dannae
luzr napisal/-a:Dannae, radovednica, si zadovoljna?

Seveda. Ob vsakem prebiranju tvojih stavkov se nasmehnem. Tudi tokrat si poskrbel za to. Lepo, da boš skrbel, da se mostovi in hiše ne bodo podirale. In vsekakor je to lep cilj.
Kljub temu, pa kdaj kakšno lekcijo prešpricaj (pa potem od kakšne fejst sošolke preplonkej), pa se nam vseeno pridruži. Me vedno nasmejiš in razveseliš. Če so pa še napolitanke, pa itak :lol: Bodi lepo in se vidimo :wink:

Ja, včeraj smo spet bežali pred temo. Mislim, da bo treba naslednjič prinest s seboj naglavne lučke. Bojana šiba kot strela in upam, da je tema ne bo odvrnila od našega Krožnika. Mi je namreč odličen zajček na teh treningih. Simi, kje si pa ti včeraj tekla?
Mene klanci zdelajo, vendar jih v tako prijetni družbi veliko bolje oddelam. Po ravnem je pa prav luštno.
Ker se mi je spet mudilo domov, sem zamudila Borove bonbone. Kaj če bi smela naslednjič enega snest pred tekom, k potem zmeraj tako odšibam.

Pozdravček do naslednjič in hvala za prijetno družbo.
d

pies, slikca bo, ko se naslednjič sprehodim mimo enega računalnika, ki bo imel "modrizob" - beri moj bratec...
Uporabniški avatar
 borja
Naslednji teden nameravam priti, čeprav me skrbi mrak, saj se že pri belem dnevu spotikam. Bomo videli.
Nazadnje spremenil borja, dne 09 Dec 2010, 17:02, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Tadrugi smo imeli neto 53:50, prvi še kako minuto hitreje.

Nam tazadnjim pa so že cilj porušili, tako da uradni izmerjenega časa nimamo!
Uporabniški avatar
 Wega
No, prvi bombon sem dal v usta takoj ko sem ustavil uro in sicer na 1:04:11, pa se mi zdi da ni bilo nikogar več za mano ;)
Uporabniški avatar
 Anja.com
Wega, ko zberem pogum, da pridem, lohk tečem s tabo? :)
Uporabniški avatar
 Wega
Anja, prosim! Pravijo da v živo nisem tako strašen kot na slikci avatarja. ;)
Pa saj nas je nekaj "ta počasnih", pa še "ta hitri" se včasih pridružijo nam zadaj in je prav luštno. Na koncu je razlika samo v tem, da se oni pogovarjajo tudi med tekom navkreber, mi pa samo navzdol.
Uporabniški avatar
 kustus
Anja.com napisal/-a:Wega, ko zberem pogum, da pridem, lohk tečem s tabo? :)

lp

sej ni problema tudi midva z Nadj@ sva bila tazadnja in bi lahko tekla morda še malce bolj počasi a je bila družba prijetna in je kar šlo.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

nič ne kolebaj samo pridi pa bo saj so vsi tako fer da te zmeraj kdo čaka pa čeprav tečeš počasi. so tapravi gentlmontlni.
Jst ful pogrešam tapočasne da bi tekla z njimi no če pa ni tapočasnih so pa tud tile dobri.
Pa bonboni so na koncu tko dobri da je za znoret.
Uporabniški avatar
 Tasko
Živjo.

a bi bilo možno, da se še kdo (mislim jaz :wink: ) priključi skupinci :?:

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 bobr
Vsekakor, novi ste vedno dobrodošli :!:. Kar brez strahu.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

seveda ste vsi dobrodošli.
Uporabniški avatar
 dannae
Evo, tole sem vam še dolžna, dragi sotekači in tisti, kateri še oklevate ali priti ali ne.
Ne grizemo in ne streljamo v kolena. To delajo drugje.... :wink:

Torej, se vidimo naslednji torek!!!
Uporabniški avatar
 5rca
torek je jutri :wink:
vreme bo :roll:
se vidimo :shock:
upam, da pride tudi kakšna počasnela ... ker 53 minut za to progo :roll: :?: :roll: to ni zame :wink:
saj me ne skrbi, da bi sama letala naokoli, ker poznam res vse potke, tudi bljižnice :wink: smo pa Šiškarce raje v družbi :lol:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA