športnik napisal/-a:Mislim, da je snežni tekaè za nekatere prehiter!
Nekateri nimamo prave kilometrine letos.
Morda bi bilo z moje strani bolj pametno, da prej opravim kak noèni pohod (Dražgoše ali kaj podobnega) preden se te zadeve lotim. Potem spomladi pa navalim pa na K24.
Ja to pa ni lepo Športnik da mi delas slabo reklamo za tekanje po snegu .
Mislim da sem med vsemi K24-ti eden najbolj konzervativnih in najbolj planinsko usmerjenih: oprema, pa nahrbtnik in dobro opremljen. Seveda pa je to drug izziv: preseci traso tudi s tezjim nahrbtnikom in brez spremljevalne avtomobilske podpore ( kar me pri K24 izrecno iritira in moti in moram priznati da iz dna dusa ne cenim tega kdor to pocne pri K24 ali precejih Pohorja - tudi sebe ko izkoristim tako moznost ).
Boljse si je za zadevo vzeti vec casa in postopoma in delati odsek po odsek in sestavljati kot pa se iti heroja rekorderja. Seveda to nima nobene zveze s tistimi ki so se izsolali v lastznih izkusnjah in se cutijo varni in so hitri na K24 trasi. Jan_Jan , Zvone in nekateri domacini vem da so zbrani na trasi tudi ko so razmere meglene, dezevne.
Vse nas pa se caka izziv Stoèko Janeza, K24 preseèi v zimskih razmerah.
Ja sicer za nocne pohode pa vabljen v Maribor. Pohorje cez noc in pozimi in sedaj v jeseni je krasno dozivetje , prava priprava ter tudi prijeten obcutek ko se zjutraj prikopas ob 7h. Bom Mariborcanom predlagal da letos uvedemo ligo preèenj èez Pohorje...nekaj takega kot imajo Varaždinci za zimske vzpone na Ivanjšèico. Kaj predlagal kar zaèel...
Heheh....Pridi ...Štajerski hribi niso tako nedolžni po zanimivosti in lepoti kot se zdi da zaradi nadmorske višine in široke odprtosti gozdov..