Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 kustus
LP

HVALA na INFO o popravkih prijave.

:laola :laola
 Puskin
Zdravo!

Mene pa zanima, če je treba tudi plačati do 1. oktobra, da plačamo nižjo cifro al je dovolj če se samo prijaviš do tega roka pa enkrat kasneje plačaš?
Uporabniški avatar
 SasoP
Puskin napisal/-a:Zdravo!

Mene pa zanima, če je treba tudi plačati do 1. oktobra, da plačamo nižjo cifro al je dovolj če se samo prijaviš do tega roka pa enkrat kasneje plačaš?

6. PRIJAVNINA 2007
V ceno prijavnine je vključen tudi čip za enkratno uporabo. Če ima udeleženec svoj lastni čip, čipa (v vrednosti 4 EUR) ne plača. Prijavnino lahko poravnate na številko TRR: SI56 0313 4100 7833 866, pripišite sklic, ki je vpisan na desnem robu prijavnice oziroma ga boste dobili vkolikor se boste prijavili preko spletne aplikacije.

Prijavnina je za 42.195 m in 21.098 m:
- do 1. oktobra - 20 EUR
- od 2. do 23. oktobra - 31 EUR

Prijavnina za organizirane skupine (najmanj 10 prijavljenih) na 42.195 m in 21.098 m:
- do 1. oktobra - 16 EUR
- od 2. do 23. oktobra - 25 EUR.
Skupno prijavnico in plačilo mora izpolniti oziroma izvršiti društvo ali klub. Obrazcu morate obvezno predložiti fotokopijo plačane prijavnine. Če ne bo dokazila o plačani prijavnini, prijavnice ne bomo upoštevali. Prijava velja z datumom plačila prijavnine! Rezultati bodo izmerjeni z elektronskim sistemom Championchip.
Opozorilo: zadnji dan za oddajo prijave je 23. oktober 2007!

LP
 Zoki K.
Prvič se bom udeležil LJ maratona, pa me zanima kje se bo lahko parkiralo avtomobil ? :?: Hvala za odgovor.
 Igi69
Na parkiriscu v Tivolju, na cesti v Rožno dolino in tam okoli itd.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Zoki K. napisal/-a:Prvič se bom udeležil LJ maratona, pa me zanima kje se bo lahko parkiralo avtomobil ? :?: Hvala za odgovor.

Parkirišč je dovolj, kako blizu štartu oz. cilju boš parkiral pa je odvisno od tega, kako zgodaj boš prišel. Vsekakor je bolje, da prideš prej, ker bo zaradi zapor spremenjen režim, gužva bo itd., odvisno pa je tudi od tega kako se spoznaš v Ljubljani :? :)
 dragons
IZDAJA ŠTARTNIH ŠTEVILK

Vse tekmovalce obveščamo, da bo potekala izdaja štartnih številk in ostalega materiala:
V tekaškem centru Intersport na Trgu republike

- v četrtek, 25. oktobra 2007: od 9.00 - 19.00 ure,
- v petek, 26. oktobra 2007: od 9.00 - 19.00 ure,
- v soboto, 27. oktobra 2007: od 9.00 - 19.00 ure.
- v nedeljo, 28. oktobra 2007: od 6.30 - 9.30 ure.

Skupine, ki bi rade prevzele material za vse svoje člane, naj pošljejo mail na info@timingljubljana.si do 15.10.2007. Prevzem materialov bo na Timingu Ljubljana, Staničeva 41, Ljubljana.
 dragons
Za vse ki jih zanima kaj bodo odnesli z maratona

Vsi udeleženci tekov, ki bodo potekali v nedeljo 28. oktobra, bodo prejeli tudi majico 12. Ljubljanskega maratona in bone Intersporta za nakup športne opreme; tekači na 10 kilometrov bodo prejeli majico 12. Ljubljanskega maratona in tekaške nogavice;
tekači za 21 in 42 km pa bodo prejeli majico 12. Ljubljanskega maratona, mornarsko torbo, brisačo oboje s znakom Ljubljanskega maratona ter nogavice za tek, ki so darilo športne trgovine Intersport.

Tekači na 21 in 42 km dobijo ob prihodu na cilj še medaljo. Tisti, ki bodo pretekli veliki maraton, bodo dobili na cilju tekaško majico z napisom »Za menoj je 42 km teka na 12. Ljubljanskem maratonu.
Vsi tekači bodo prejeli poleg štartne številke in čipa za enkratno uporabo še vrečko za garderobo in bon za brezplačno udeležbo na testeninki ter bon za topli obrok ob zaključku teka. V primeru slabega vremena bodo na cilju prejeli ogrinjala. Po maratonu bodo vsi udeleženci, ki ne bodo že na samem maratonu prevzeli diplome, prejeli spominsko diplomo z vpisanim neto in bruto časom in doseženo uvrstitvijo, ki jo bodo lahko prevzeli na sedežu organizacijskega odbora na Staničevi 41. Po prihodu na cilj bodo tisti udeleženci tekov, ki so ob prijavi sporočili številko mobilnega telefona, prejeli SMS z doseženim rezultatom.
Uporabniški avatar
 vencelj
Med odgovori na pogosta vprašanja tekačev berem, da imajo pravico do lastnih okrepčil (nekaj v tem stilu) le povabljeni tekači in udeleženci DP v maratonu. Pa tukaj tista okrepčila niso pomembna, v oči bode vprašanje, kdo je udeleženec DP. Ali niso to vsi prijavljeni tekači(ce)- državljani RS?
LP
Uporabniški avatar
 Janez90
Ali kdo ve, kakšna je točna dolžina rekreativnega teka? Na strani ljubljanskega maratona piše, da je 10.000m, nekaj pa se govori o tem, da naj bi jih bilo 10.500.
Uporabniški avatar
 miro
Vencelj, na DP bodo sodelovali samo tekači, katere bodo uradno prijavila športna društva, tako, da ne pridemo vsi v poštev.
Če boš dobro "prebrskal" strani Lj maratona, boš našel vse odgovore.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Damijan
miro napisal/-a:Vencelj, na DP bodo sodelovali samo tekači, katere bodo uradno prijavila športna društva, tako, da ne pridemo vsi v poštev.
Če boš dobro "prebrskal" strani Lj maratona, boš našel vse odgovore.
Lp
Miro

Teoretično vprašanje: če torej zmagam med Slovenci, torej ne bom državni prvak :cry: ?

Ehhhh, potem pa sloh ne bom štartal :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
vencelj napisal/-a: v oči bode vprašanje, kdo je udeleženec DP. Ali niso to vsi prijavljeni tekači(ce)- državljani RS?
LP

pred nekaj leti sem se udeležila polmaraton na LM, pa sem dobila na cilju diplomo, na kateri je pisalo, katero mesto sem zasedla v polmaratonu na DP 8)
sem šla pogledat razpis, in res je pisalo, da je to tek za DP :D
(nikoli nisem bila članica nobenega atletskega kluba)
to se pravi, če razpišejo, da je to tek za DP... potem ste vsi udeleženi na DP pa pika :)

:lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA