Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Sašo
Pridem tudi jaz. Majica L bo OK.
Uporabniški avatar
 INOT
Prijave so torej zaključene. Prijavilo se je 26 tekmovalcev.
Kot kaže bo malica kar zunaj na prostem, če ima kdo doma kakšno zložljivo mizico jo lahko prinese s seboj.
Če je kdo od Mb podružnice nabavil kakšno stvar za nagrado jo lahko prinese s seboj in jo bomo dali med ostale nagrede, ki bodo razdeljene z žrebom.
Lačni in žejni ne boste, tud vaši spremljevalci ne, vreme bomo tud porihtali.
Analizo bomo pa opravili po dogovoru z večino udeležencev v kakšni bližnji gostilni.
RTV Maribor je sicer pokazal interes za reportažo, vendar bom šele v petek izvedel, če bodo imeli kakšnega prostega dežurnega za nedeljo.
Toliko zaenkrat.
Uporabniški avatar
 INOT
Če bo kdo prišel na stopnice na dan prireditve je seveda dobrodošel, tud kakšna majica ali medalja se bo našla. Jaz bom tam od 8.30 ure dalje. Če ne bo dežja vas zjutraj čaka kava, kakav in čaj, pa kaj za prigriznit, da ne boste lačni in žejni lazili po štengah :D Štart bo ob 10h.
Če se bo kdo od tistih, ki pridete prvič kje izgubil lahko pokliče mene na 041 412 449 pa ga bomo že usmerili na pravo mesto.
Za tiste, ki bodo šli "na polno" priporočam, da so dobro predhodno segreti, na polni delovni temperaturi :D Proga je sicer kratka, ampak te v trenutku zakislini, če šibaš gor hladen. Na vrhu se tud ne ustrašit morebitne vrtoglavice in tresočih mišic. Takrat veš, da se nisi "šparal" na progi :D
Uporabniški avatar
 Mija
no, jaz sem hotela vprašat, če je mogoče sodelovati tudi v primeru, če se zdaj še ne prijavim, ker ne vem, ali bom v nedeljo v MB ali ne. pa se mi zdi, da lahko, ne? če sem seveda prav razumela..... :idea:

lp, m
Uporabniški avatar
 INOT
Mija napisal/-a:no, jaz sem hotela vprašat, če je mogoče sodelovati tudi v primeru, če se zdaj še ne prijavim, ker ne vem, ali bom v nedeljo v MB ali ne. pa se mi zdi, da lahko, ne? če sem seveda prav razumela..... :idea:

lp, m

Lahko tudi v nedeljo.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

tudi jaz bom poskusil biti čim bolj zgoden in bom prišel pred deveto :)

s seboj bom imel opremo TF za tiste, ki ste mi najavili, da pridete v Maribor. bi še kdo prevzel svojo opremo in jo takoj preveril na štengah?

če kdo želi majico ali kapo TF, naj mi tudi prosim pove na ZS, da prinesem s seboj.

se vidimo v nedeljo in že v naprej hvala Inotu in ekipi za ves trud!!!

aja, tudi prostovoljne prispevke za pomoč družinam po neurju v Podbrdu in Železnikih bomo zbirali - hvala!
 klopotec
A bo med nami na Štengah kak harmonikaš, da bi na vrhu raztegnil meh v kakšno Na golici, ali pa Slovenija od kod lepote tvoje, drugače jaz ne pridem do vrha. Z enim sem se dogovarjal, da bi ga pripeljal s seboj, pa mi je odpovedal. Mora na trgatev. Z vrha bi se to slišalo po celem totem Maribori.
Uporabniški avatar
 Vreme
Ero a moje dolge pajkice tudi prineseš?? 8)
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ha dobra ideja!

Èeprav bi s te toèke in pogledom nad Maribor vabljiv bil kakšen saksofon ali trobenta...ampak glede na vinsko trto okoli predvidevam da ti to gre bolj skupaj s harmoniko. A "puto" pa si bos sam pripeljal s seboj!?
 klopotec
A da bi imel še puto na hrbtu? Pa saj še brez nje komaj pridem do vrha. Ne ne, puta bo ostala doma.
Uporabniški avatar
 Vreme
klopotec napisal/-a:A da bi imel še puto na hrbtu? Pa saj še brez nje komaj pridem do vrha. Ne ne, puta bo ostala doma.

Zanimiva spremljevalna prireditev, kdo prvi s puto na vrhu:)

Sicer pa če ne bo harmonike, bomo pa sami zapeli, če nam bo še kaj lufta ostalo 8)
Uporabniški avatar
 INOT
Včeraj sem šel pogledat stopnice. Še vedno je v bližini veliko gradbišče, tako, da bom bazo postavil 50m naprej proti račjemu dvoru.
RTV Mb se ni več oglasil, so pa pri RTS obljubili, da pridejo nardit par kadrov. Bomo videli....
Uporabniški avatar
 vencelj
Včeraj sem v Medvodah otovorjen prehodil 28 krat 39 stopnic (1092), danes pa še 17 krat 39 stopnic (663), če vkalkuliram sredinih pretečenih 20 km, je to čez glavo dovolj, da si vzamem pavzo. Priznam, da sem res "zmatran". Tudi za štenge na Kalvarijo bo še prišel čas!
Imejte se skrajno lepo, se vidimo, vencelj
Uporabniški avatar
 50cent
Tudi jaz pridem čim prej pod Stopnice :) .
Sicer imam nočno izmeno in pridem domov malo po 8 uri ampak takoj ko se stuširam in pojem zajtrk, prišibam pomagati z postavitvijo "baznega tabora" :) . Upam, da se vidimo jutri v čim večjem številu.

Lp :)
Uporabniški avatar
 Vreme
No te pa se lepo naspi ;)

Pa še malo za lušte :wink:

Slika
Nazadnje spremenil Vreme, dne 07 Okt 2007, 19:52, skupaj popravljeno 4 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA