prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

nana
Kje točno je zbirno mesto? :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
Po večni poti iz smeri živalskega vrta: drugo parkirišče za Mostec. če prideš do semaforja si že predaleč ;)

Po Šišenski: prečkaš Vodnikovo, ne zaviješ na Podutiško, zapelješ mimo še enega semaforja (novo naselje na desni) in nato na prvo makadamsko parkirišče levo. Na ZS ti pošiljam svojo telefonsko pa pokliči če ne najdeš.

(Edit: saj res, tudi tule "Kontaktni podatki članov" je telefon)
Nazadnje spremenil Wega, dne 09 Okt 2007, 10:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 dannae
Torej, bobr je odsoten, zato jaz obveščam, da K-Rožnik danes bo. Seveda, le če pridete... Vabljeni vsi, ta hitri, ta počasni, z visokim utripom, z nizkim utripom... vsi pa z istim ciljem, da pretečemo teh 9km in še nekaj metrčkov.

Vsekakor pa ne pozabite na lučke. Drugi del poti zna bit že malo mračen...

Se vidimo in se že veselim!
d
Uporabniški avatar
 bobr
Bobr budno spremlja dogajanje z prelepe Mađarske :lol:. Vi kar pridno odtečite Krožnik in se vidimo naslednji teden.
 tamt
a bi se danes še dalo brez lučke? je namreč nimam.. :oops:
al tvegam da se spotaknem na kaki korenini?
sicer pa me kar ma, da bi se vam pridružla, kr zgleda da je na teh skupinskih krožnikih prav fajn :D
Uporabniški avatar
 milkec
Po moje ne bo nobenih težav brez lučke! Jaz jo tudi ne najdem, pa me to niti ne vznemirja preveč. Vem, da smo lani kar nekaj Golad prelaufali v čisti temi, pa je kar nekako šlo!
Uporabniški avatar
 dannae
tamt, ti kar pridi, saj nas bo dovolj z lučkami. bom pogledala, če mam doma dve, ki delata, pa ti eno posodim, če boš želela. je pa tudi nekaj cestnih svetilk, zadnji del pa tečemo več ali manj po širši poti, del po cesti, tako, da mislim da kakšne krize danes še ne bo...

pozdravček na madžarsko bobr... 8)
 bojanm
Jest bom imel dve,če pridem :?: če pa ne pa tud luč nebo(mojih :idea: )
 tamt
no, pol se pa verjetno vidimo :)
se bom prilepla za koga z lučko, pa bo :D
Uporabniški avatar
 bobr
Hvala dana, bom kako palinko spil namesto tebe ti pa odteči namesto mene 8).
 nana
Ne morem verjet... zadnja v cilju :oops: prva na forumu :?:

Kaj naj povem... Sem preživela tudi to. Da ne bi slučajno mislili, da sem zabušavala ... NISEM (avg. 170, max 182) :) Res pa je, da mi pri tekaški vadbi in tega se zavedam, manjka klancev! Tudi s temi se bo očitno potrebno spopasti :roll:

Hvala vsem, predvsem pa trojki, ki me je čakala, da se nisem zgubila :) Tudi pijača ob koncu je prijala (hvala!) - sem brihtna buča svojo plastenko pozabila doma :bum:

Če naslednji torek pridem (to je odvisno tudi od tega, ali bo kdo potrpežljivo stopical z mano), se bom oddolžila... :D
Uporabniški avatar
 Cormi
Včeraj sem prvič tekla čez Rožnik in mi je bilo super. Rabila sem veliko poguma, da sem se pridružila in drugič bo že lažje. Potrdilo se je namreč, da ste forumovci prav prijazni, res ne grizete in ne streljate v kolena, še čokolado sem dobila na koncu. Hvala!!

corny
 tamt
Prvi kRožnik je tudi za mano :juhuhu: . Tud jaz sem rabla nekaj časa da zberem pogum in se pridružim in moram rečt da je blo prav fino, fajn družba in prijeten tek; tempo je bil kar dober, sama sigurno ne bi tak hitro tekla, v družbi pa sploh ni blo problema; v cilj smo sicer pritekli že v popolni temi, tak da prihodnjič bo lučka že zelo prav prišla;
hvala za priboljšek na koncu, je prav pasalo :D . Naslednjič se oddolžim, ker sem tokrat kot novinka prišla kar praznih rok :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
Dragi moji,
po vaši zaslugi je imel K-Rožnik spet odlično udeležbo. Nekaj Krožniških novincev, pa vseeno starih TF mačkov, je zgrešilo zborno mesto. Pa smo jih počakali, da so preparkirali avte na 1. uvoz levo s Šišenske strani. Tempo nam je spet dajala borja. Smo jo komaj lovili. Na vrhu smo počakali tudi ZEN tekače. So bili včeraj prav hitri. Boštjan se nam je tokrat pridružil za cel krog :clap: Po mostičkih nam je lučka že kar dobro služila.
Raziskovalec nam je v cilju postregel z neko novo zdravo pijačo :?: :drink, maj pa s čokolado- sladkorni :shock:
Na koncu sta nas spet našla tudi Jana S s spremljevalcem. Nekako sta si izbrala bolj samotno varijanto. 5rca je na vrhu namreč rekla, da sta bila pred njo, tako, da ju nismo na vrhu več čakali, ker smo mislili, da sta ubrala svojo pot. Jana S naslednjič ti prinesem zemljevidek za v žep, al se pa drž tistih ta preverjenih Krožladarjev, ki so vsaj enkrat že prežvečili K-rožnik .. :rol:
Tule pa še del udeležencev. Mislim, da se nas je nabralo 16 al 17...?!

Pegaz, kdaj se pa ti spet pojaviš? Nekdo je včeraj močno pogrešal tvojo skrb... :roll: :lol: Mene pa zanima, kako je tečt po puščavskem pesku...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA