Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ŠD JEŽICA VAS
VABI VAS NA ŽE 15. TEK OB SAVI,

dne 14.oktobra ob 10.00

PROGE :
1.5 KM
4 KM
13 KM

START IN CILJ PRED GOSTILNO ŠTERN, DUNAJSKA 270, LJUBLJANA

STARTNINA: 5 EUR; OSNOVNOŠOLCI BREZPLAČNO
PRIJAVE BODO OD 8H- PA DO ŠTARTA

NAGRADE; prvi 3-je v kategoriji medalje VSI PA DOBIJO ZNAČKE IN MAJICE

TEK BO OB VSAKEM VREMENU.

PRIDITE IN SPOZNAJTE LEPOTO NEOKRNJENE NARAVE KAR V MESTU.

za dodatne informacije:
Karel: 04168379[/img]
Uporabniški avatar
 MihaPR
Super tek, ponavadi ali v dežju ali takoj po njem, kar naredi zadevo bolj "blatno" :)

Slika
Uporabniški avatar
 zdejan
Zdravo!
Zgornja slika deluje grozljivo mokro.
Zanima me, kakšna je trasa proge (krožna, obračališče ali je samo v eno smer inje organiziran prevoz...).
LP
Uporabniški avatar
 MihaPR
Krožna, štart pri bazenih oz. na parkirišču spredaj in potem ob Savi proti Šmarni in nekje vmes obrat ter nazaj, venda se tekači ne srečujejo, ker je obrat zapeljan malo naokoli.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
skratka kar je mihaPR povedal je, da takih pojav kot je na sliki ne srečaš na progi.

Ja drugače je pa kr zavita, sam organizatorji poskrbijo da je lepo označena, pa tudi redarji so na progi da te usmerijo.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ah, seveda jih, samo, a je bil to kdaj problem? 8)
Uporabniški avatar
 vanja
Odlična slika! In je bil tudi odličen tek!!! Kake pol proge je bilo takrat (pred 3 leti?) lepo zalite :D Bil je eden lepših tekov! In tako kot je takrat pasal topel tuš... 8) Zakon!
Uporabniški avatar
 PUHKO
Je kdo tko prijazen, da bi še napisal kakšna je podlaga: asfalt, pesek, gozdna pot,...?

Hvala hvala.

:roll:
Uporabniški avatar
 žine
hoj,

a ni še en krog po hipodromu v Stožicah? Vsaj 2 leti nazaj smo odtekli en krog po sipkem pesku na hipodromu. Takrat so bile tudi tiste ultra luže :D Vseeno mi tisti pesek v Stožicah ni bil glih naj naj...
lpŽ
 Nataša
tale fotka je res fajn. Ker kaže, da tek ni nujno lep samo v lepem in idealnem vremenu. Samo poglejte te srečne face! :D
Uporabniški avatar
 ero
slikca je iz leta 2004. eden najlepših tekov je bil to :) prvi luži smo se še izognili, druga je bila po robu posneta, tretja pa že na polno v sredino. in tako vse do konca. večja je bila luža, bolj veselo je bilo :)

po hipodromu se teče pol kroga. in malce morate paziti na luknje od kopit.

sicer pa toplo priporočam ta tek
Uporabniški avatar
 vencelj
Sem preveril svoje udeležbe na Ježici, tudi leta 2004 sem bil na tekmi. Takrat pa res ni bilo veliko možnosti, luže, nekatere precej globoke, so bile ponekod čez celo pot. Je bilo kar zanimivo, pa vseeno upam, da letos ne bo tako. Zaenkrat kaže kar dobro.
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
Bo tu kdo od znanih ali bolje rečeno forumašev/forumašic ali ne. Meni je zadeva zanimiva predvsem zaradi bližine. Vendar tudi sam še nisem odločen ali bi šel ali ne.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA