Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 COFY
Radolca ti ti kiler moj :evil: :wink: , še dobr da ti Andreya mal posvet, človk sj bi me uniču :D :D .
Radolca ti bom tkole povedu, vsaj 20 let se nisem ubadou s nobenim športom , tko da ....., veš kje sem.
Začel bom pa kr tkole:
http://www.runnersworld.com/cda/smartco ... -0,00.html

edin kar se mi zdi da bom rabu je ena štoparca.

pa pozdrav obema.
Uporabniški avatar
 Radolca
cofy, ljudi vspodbujam ampak mal prehitro jim "pšostavljam meje".
Jaz mal bolj resno tečem 5 let (oziroma najbolj resno sem začel letos) pa štoparco zelo redko uporabljam.
Mislim, da naj štoparca ne bo tvoje merilo za uspešnost in pripravljenost. Boš sam spoznal, kako hitro si napredoval, ko boš opazil, da razdaljo pretečeš z večjo lahkoto kot na začetku. Štoparca te sili k temu med tekom in (po mojem mnenju) s tem lahko dobiš odpor do teka. Tako da na tvojem mestu nebi uporabljal štopšarce. Zdej pa hop v nove superge in na tek! :lauf:
PS: si že pretekel kakšno razdaljo in kakšen je kaj filing po teku?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:Pa udeleži se Ljubljanske desetke, če ti ne bo prehudo.
Gremo pol saj na en pir skupej :piti:

ti pa nisi "ta prav gorenc".... nič ne šparaš - še s kilometri ne!

mislim, da je bolj primerno, če se letošnjega LM "udeleži" samo kot navijač, drugače se mu bo tek za vselej zas...al.

na :toast: ga pa še vedno lahko povabiš, ko prideš na cilj :D
Uporabniški avatar
 Radolca
dobra ideja metka,
cofy, na en pir u cilju te povabim pa bo.
ti samo opazuj ko bomo tisti najbolj spočiti prišli v cilj, ker bom jaz med njimi, hehe
res čudno od gorenjca, da nekoga na pir vabi!? :beer:
ponavadi grem kr sam
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
[res čudno od gorenjca, da nekoga na pir vabi!? :beer:
ponavadi grem kr sam[/quote]

ha ha sej ni rečeno, da boš ti plačal :twisted: :rol:
Uporabniški avatar
 Radolca
metka, a me mal zaj.....š?
bom že dal za pir, za celo gajbo (če me prehitiš) :lol:
:toast:
Uporabniški avatar
 pajo
Po dolgem času ( po Bledu) se spet javljam na vašem forumu. Ker sem šel na tek okoli jezera čisto brez vseh izkušenj takih in drugačnih mi je bil tam cilj - da vidim in pridem skozi cilj in pa ne po možnosti zadnji. Jih je bilo kar nekaj za menoj tako, da sem dobil voljo za kaj več. Probal bom sedaj na LJ maratonu teči na 10,5KM. Probal že teči na 11km pa sploh ni bilo napačno daleč od tega pa, da je bilo idealno. Torej na Bledu je bil čas 6,15km sedaj pa ure ne nosim iz principa ker kadar sem jo imel je bila muka na progi srčni utrip je pa čisto znorel. Hm upam, da jih bo isto kot na Bledu kaj za mano.
LP
Uporabniški avatar
 Radolca
pajo, jaz nikoli ne nosim ure na teku ali drugače povedano "ne jebem ure in ona mene ne" :shock:
Uporabniški avatar
 pajo
Hm včasih je pa dobro malo vedeti koliko časa si tekel. Vsaj približno, da imaš neko predstavo.
Uporabniški avatar
 Radolca
ja, res je. greš na kakšno tekmo 10-ko prelaufat da vidiš kje si s svojo formo oziroma s svojimi nogami :toast: to pa je obvezno po tekmi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA