Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi
bla_k napisal/-a:Jst sm predlublanca po pst sicer solo že odtekel pred dvema tednoma, ampak zdaj razmišljam, da bi se pridružil še uradnemu ''ante portas'' teku.
Sej se lahk pofočkam, tud če nobenga od vas ne poznam, a ne?

. Seveda, dobrodošel!
 . Seveda, dobrodošel!

[/b]
 [/b] 
 (brez analize)
  (brez analize)
 )
 )

, se bomo pri njem zagotovo hvaležno ustavili.
 , se bomo pri njem zagotovo hvaležno ustavili.  

Posebnih "varnostnih aktivnosti", žal, ni predvidenih. Apeliram na vse udeležence, naj bodo pazljivi zlasti pri prečkanju cest. Pa tudi
 Posebnih "varnostnih aktivnosti", žal, ni predvidenih. Apeliram na vse udeležence, naj bodo pazljivi zlasti pri prečkanju cest. Pa tudi   "nepoznavalci" trase naj se držijo skupine.
 "nepoznavalci" trase naj se držijo skupine.   
 ) pa ne dobesedno
 ) pa ne dobesedno   ....Celega kroga pa mislim, da mi ne bo uspelo preteči....
 ....Celega kroga pa mislim, da mi ne bo uspelo preteči....  

: Nažalost ne.... pač družinske obveznosti
bosti72 napisal/-a:No bi se še jest pofočkal za tale tek...tudi ne poznam razen Bobra nobenega drugega.....hhmmmm šel bi pa malo več kot polovičko tam nekje do žal (vsaj upam) pa ne dobesedno
....Celega kroga pa mislim, da mi ne bo uspelo preteči....

Analiza

... sicer pa bo tam tudi okrepčevalnica, tako da se lahko tam dogovoriš za prevoz
 ... sicer pa bo tam tudi okrepčevalnica, tako da se lahko tam dogovoriš za prevoz  

mojA napisal/-a:Hoj !
V Kosezah lahko poberem Snežinko, Mazija & Lili, prostor bi bil še za eno osebo. Ali se dobimo pred Kreničko ob 8.15 ?

Snezinka napisal/-a:mojA napisal/-a:Hoj !
V Kosezah lahko poberem Snežinko, Mazija & Lili, prostor bi bil še za eno osebo. Ali se dobimo pred Kreničko ob 8.15 ?
mojA, a lahko kljub vsemu prideš na zborno mesto na parkirišče Internorma, tako da imamo vsi isto izhodišče in morda poberemo še koga...jaz definitivno moram biti na zbornem mestu, če bo treba še kaj skordinirati
lp
Snezinka
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA