prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 MajkelNajt
Na levi strani izbereš "Produkte" ... potem pa maš na levi strani panoge... (Fitness, Laufen, itd.). Izbereš posamezno panogo in pri vsaki uri imaš zraven ceno.
 Lonna
čau!

mene pa zanima kaj se mi bolj splača, da kupim eno bolj pocen uro in jo imam samo za tek, za kolo pa drugi števec, ali da kupim polar 625 in imam za kolo in za tek, samo da je dražje?

hvala za odgovor!
lepo se imejte!
Uporabniški avatar
 GTA
Če ni finančno prevelik zalogaj kar 625ko - zakon!
Uporabniški avatar
 Anja.com
ciao! a lahko prosim še meni svetujete? :)
moj stari pulzmeter, za katerga sem odštela celih 7000sit, je valjda crknil :) zdaj bi pa imela novega..... sem 2meseca brez, in ga prov pogrešam :(
skratka, na firme se ne spoznam, ne vem prov dobr kaj je footpod :oops:
:) in še moj študentski proračun je bolj tak - bogi :)
me zanima, kaj bi bila kakšna čimbolj ugodna opcija za komplet uro, pas in najbrž footpod al še kaj rabiš da ti meri razdaljo in hitrost?
-tista stvar od nike-a? - ta vsaj mislim, da ima vse, kar bi hotela imet, ne vem pa cene
-polar (tak ali drugačen, mi je zelo žal ampak po straneh na netu se čisto nič ne znajdem, če ne drugje, se ustavi, ker ne vem, če je to vse kar rabim, al moram footpod za ful denarja še posebaj kupit pol :S )
-kaj druzga
pa še to: imam kuponček za hervis z Radencev, pa za intersport bomo najbrž v Lj dobili :wink:
a za kakšnih 200-250€ dobim kaj tazga, kar bi rada - komplet, al bo treba šeee špaaarat? ;)
pa niso zdej najbolj važni soudi, bi rada tudi, da je UREDU!
no, že vnaprej hvala vsem, ki so boste potrudli :)
Pozdravček!
Uporabniški avatar
 muc
Anja jest sem pred kratkim nabavil Polarja RS200sd...se mi zdi, da je cena cca.250EUR(sama ura brez food-poda je 150EUR), če imaš kupon pa še tolk boljš -???%.
Zaenkrat se obnese super...ura ima vse kar potrebuješ:štoparico,utrip,hitrost,razdaljo(food-pod),own-zone,kalorije,...
V tem rangu imaš še model od Suunto T3(150EUR) ampak brez food-poda.
Odločit se boš mogla pa sama...kar se tiče potreb in vizualnega izgleda...lp :wink:
Uporabniški avatar
 Andraz
tale rs200sd res dober zgleda za ta denar, z pop. pride cca. 210€ - jest bi uzel to!
Uporabniški avatar
 Cowboy
še bolš je pa to, da daš zraven še 50€ in kupiš 625x al pa 725x
in je špica.
Uporabniški avatar
 muc
Cowboy napisal/-a:še bolš je pa to, da daš zraven še 50€ in kupiš 625x al pa 725x
in je špica.

ja, če jo misliš uporabljat še za na kolo...bike-pod...namesto kolesarskega števca
Uporabniški avatar
 NANIKA
Andraž!

Naroč jo prek prosporta jo dobiš za cca. 180. Jest sm jo in sem zadovoljna.
Uporabniški avatar
 Andraz
Nanika - sej jest sem sam dal nasvet Anji... :lol:

jest mam polar axn 500 8)

ampak vseen hvala za nasvet :lol: (anja a si slišala???)
Uporabniški avatar
 NANIKA
Sory - nisem vse sledila.
Uporabniški avatar
 Anja.com
hvala za1x :)
se prav tist xxx200xxxxxx mi izgleda res kot nekaj takega, kar sem imela v mislih! cena je pa tudi sprejemljiva.
ja, če jo misliš uporabljat še za na kolo...bike-pod...namesto kolesarskega števca

to sploh ne, ker na kolesu me pa res čist nič druzga ne zanima, kot kako nej se usedem da manj rit boli :S pa na tistih 5km ki jih prekolesarim tako al tako ne ugotovim :)
je še kakšna druga funkcija več, kar bi lahko bilo pomembno zame?
Naroč jo prek prosporta

se opravičujem za butasto vprašanje, ampak.... kako, za vraga? :)
na kateri strani to? na www.prosport.net vidim samo neke prehranske dodatke, pa niti enga kakršnega koli pulzmetra.
ampak vseen hvala za nasvet (anja a si slišala???)

seveda, kje si pa že vidu, da punce kšno akcijo preslišmo? ;)
Kaj pa Ebay?

ne maram kupovat rabljenih stvari, ker se mi zmeri zdi, da me bo kdo nategnu pa mi prodal kakšen crap :?

še neki me zanima :oops:
kam si naštimaš ta Laufsensor? pa a je to kej nerodno, je stabilno? :oops: vprašanja a, prov profesionalna :D

kaj pa tist kompletek od nike-a? ve kdo, kakšna je cena? enkrat sem jo našla nekje na netu v dolarjih, pa sem pozabila, zdaj pa niti tiste ne najdem več. verjetno ni tolk ziher kot polar, ne?
enkrat v prihodnosti si morm zrihtat tud nekaj za malo muzike med tekom, pa bi bilo zelooo easy, če bi bilo kar vse skupaj :) ampak se verjetno bolj smiselno posebej, kot da mi čez 2leti oboje skupaj crkne.

Lep pozdrav pa dober tek vsem skupaj! :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA