Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Olinad
Priporočam obisk tečaja. Prvi dan so predavanja, pogovor..., drugi dan pa je na stadionu najprej prikaz razteznih in ogrevalnih vaj. Glavni poudarek je na pravilni tehniki teka, kar mi je doslej najbolj manjkalo. S kamero so posneli tekače od zadaj in s profila, Urban pa je ob ogledu posnetka povedal napake .Nato je dva kroga odtekel z nami ,svetoval popravke in ponovno posnel teke, na katerih smo že kar blesteli. Za finale sem naredil še par krogov med slovenskimi reprezentanti in povem vam, da imamo prav lepo žensko štafeto.
Tudi knjiga in priloženi DVD sta dobra pripomočka in odlična vzpodbuda, le ahilova tetiva se mi spet nemarno oglaša.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Bila na tečaju. Sedaj je vse, kar je bilo prej nepojasneno, pojasneno. :D Sam še na stadionu je treba opravit pa bo končano. 8)

Urban je pa takšna prijazna oseba. :) Najbrž je tut kot trener super.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 javaman
Ravno danes sem bil na tem tečaju. Častilo službino športno društvo. :juhuhu:

ZELO ZELO koristen tečaj v teoriji in praksi, kjer smo spoznavali ogrevanje, raztegovalne vaje, krepilne vaje, pravilni način teka, itd. Prav tako smo posneli svoje teke in jih nato analizirali. Sedaj vem, da tečem narobe in tudi kaj moram narediti, da bo bolje :D

Priporočam vsem rekreativem.
Uporabniški avatar
 sinisini
:arrow: To bi probal tudi sam
:arrow: Kje in kdaj....ali so kje kakšni seznami tečajev?

:lauf:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA