Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Mene, kljub dobrim namenom ne bo :?, ker ta vikend nikakor nimam časa za tekmovanja... :-(( :bum:, bom pa zato verjetno naslednji teden šel na ulovko (14 km)! :lol:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
tae napisal/-a:Bo tu kdo od znanih ali bolje rečeno forumašev/forumašic ali ne. Meni je zadeva zanimiva predvsem zaradi bližine. Vendar tudi sam še nisem odločen ali bi šel ali ne.

Bil sem 100% odločen za udeležbo (lani sem bil na tekmi), sedaj je odločitev padla na 99%- jutri namreč grem v MB na kros občinskih reprezentanc, pa mislim, da tistih 5 km ne bi smel biti problem. Če pa Ježice ne odlaufam "baš" optimalno, pa tudi ne bo problem.
Obivankenobi- na Ulovki je sicer lepa tekma, bil sem pa le enkrat. Tisti spusti na krožni progi, ki se kar vlečejo, so mi tako zbili noge, da sem jih teden kasneje na LM- 21km čutil na vsakem koraku (bilo je leta 2000, kljub temu sem v Ljubljani tekel 1:20:42).
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 zdejan
Jaz bom 99% prišel, ker se mi ne da laufat intervalov za pripravo na maraton, raje dam na tekmi vse od sebe.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ja itak da tud jst pridem, KOmaj čakam, baje bomo imel sonček, pa še proga bo dobr zrihtana...
see ya manjana :clap:
 yala
zdravo!
mene pa zanima kje bojo objavljeni razultati teka ob Savi?
hvala za odgovor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA