najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 lukkka
Kako to misliš prespal prijavo, itd... Ja u bistvu sm ves čas spal, sanjalo se mi je da sem tekmoval, ko sem se pa zbudil, je bilo pa moje ime kar v rezultatih. :lol:
Pa ja veš, če si dirkal s čipom ali brez.
Uporabniški avatar
 bozo
Razen če nam jih niso vgradili pod kožo. Mogoče že na trajektu. Ena precej dobra mačka (zamaskiran organizator) se je tam nekaj motovila okrog nas in verjetno čip vsakemu na hitro ruklna pod kožo :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bozo
Se opravičujem, časi so bili merjeni elektronsko - z elektronskimi štoparicami :D
Uporabniški avatar
 IronR
Hi, hi...

Saj nič ne rečem....vendar so....kapa dol ,naredili vse tako natančno, kot bi uporabljali čipe....Nikjer niso nikogar izpustili, končni časi na stotinke....Skratka ti merilci so prišli zagotovo iz Švice :D :wink:
Uporabniški avatar
 lukkka
V nedeljo, 14.10.2007, ob 17:10 bo približno 10min reportaža o dirki na HTV2... ćeprav so verjetno največ lovili patrčeviča, mogoče so pa tud nas za kakšno sekundo 8)
 Leon
Čestitke vsem za opravljeno tekmo, sam sem bil tudi prijavljen, pa mi je nepredviden dogodek onemogočil nastop.

Res je, vprašal sem direktorja dirke, kako kaže tekmi na Mljetu v prihodnje, ker se je šušljalo, da je ta zadnja.

Pravi, da bo tekma naslednje leto le, če jim res uspe skupaj spravit močne sponzorje, drugače je ne bo!!!!!

Organizacija predstavlja velik finančen vložek in manipulacijo vse opreme, potrebne za izvedbo na otok.

Vseeno srčno upam, da bo še vsaj 1x, ker bi res rad končal to polovičko!!!
Uporabniški avatar
 lukkka
pa bi toliko rad končal dirko na Mljetu, da bi pomagal organizatorju, vsaj kar se prevoza opreme na otok tiče...
Veliko nas potuje "skoraj" mimo ZG, pa bi šli toliko prej od doma, da bi se lahko ustavili še tam, naložili v avto kar se da in bi pičili dalje na Pelješac...
Tko nekak sem se že kar ponudil organizatorju, pa še ni bilo reakcije... verjetno malo prezgodnja ponudba 8)
Uporabniški avatar
 lukkka
kaj misliš o taki obliki pomoči...?

bi se kaj poznalo? pač, verjetno so morali večkrat vozitit, ali pa z več avtomobili, kar znese iz ZG do Mljeta, kar lepo vsoto dinarčkov ( cestnina, trajekt, bencin... )

mogoče bom, pa dal enkrat naslednjega leta gor kako anketo, če je kdo pripravljen peljat njihovo robo s sabo in rezultate ankete posredoval Markotu...

si za Leon, bozo, ironR ( mogoče pa bojo čipi :wink: ) ... in ostali interesenti :?:
Uporabniški avatar
 bozo
Lukkka - glavni protagonist 70.3 triatlona Mljet :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lukkka
sam je pa edina dirka ( zaenkrat ) katere bi mi bilo pa RES škoda, če bi jo pokopali na pokopališče eks triatlonov...

tud portoroški je bil zelo zanimiv, pa ne vem kaj je z njim - tko nekak kot s castrom, al' je že čist umru?
Uporabniški avatar
 pershing
Lukka bravo, vse je OK, saj veš eno razvado je še treba opustit, pa bo še bolje... :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 lukkka
Ja, sej se zmanjšuje - zdej sem na super lightih... še najbolj zakon pa bo, ko bom končno lahko zamenjal mojo slikico :wink:
 Leon
Zdravo Luka, oprosti da malo pozno, sn bil na vojaškem usposabljanju!!!

Seveda sem pripravljen organizatorju pomagat tudi na ta način!!!
Uporabniški avatar
 lukkka
odlično - bomo videli kako pa kaj se bo še dogajalo....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA