prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 FITINSIT
Pozdravljen izzardly :)

Rada bi pretekla 10 km in raje imam kaj bolj makedamskega kot asfalt.

Kot sem gledala se je najbolje na vse "štarte" kar z avtom odpeljat. Ali je kakšna pot tukaj iz Svetja, da ni treba po asfaltu tečt.
Uporabniški avatar
 izzardly
Ojla!

Jaz 10K (mogoče je kakšen meter več) odtečem po precej razgibanem terenu. Od Svetja tečeš proti Preski (mimo 4mačk, čez cesto, podhod itd.), do osnovne šole, nato greš v klanec nad OŠ. Na vrhu klanca se začne gozdna makadamska cesta. Slediš tej isti cesti dokler se zopet ne pojavi asfalt (klanec dol). Pod klancem zaviješ levo na cesto. Držiš se desne ceste (kar nekaj časa). Po naslednjem (ne preveč strmem) klancu, na vrhu zaviješ levo na makadam proti polju (Bonovec, ŠRC Preska). Potem te zopet čaka asfalt (mimo osemenjevalnega centra), pa levo nazaj proti šoli, po klancu dol in pri kapelici levo. Tečeš skozi Vaše, slediš pločniku. Na križišču zaviješ na prednostno cesto (še kar pločnik) in tako pritečeš mimo Partizana, banke, gostilne Bencak in čez cesto, most in še malo in si že doma.

Recimo... :D
Uporabniški avatar
 FITINSIT
Hvala.

Prvi del mi je jasen...
včeraj sem že šla en del poti tako, da te moram vprašat naslednje... cesti od šole naprej in skozi gozd sledim dokler ne pridem do asfalta potem pa klanec dol - je to tam kjer je v tem križišču nekaj hiš in je možno iti tudi desno po makedamu in prideš na cesto za Žlebe (tu sem najbrž včeraj zgrešila)
:?

Ta drugi del nazaj do šole bom pa preizkusila in si vzela malo več časa, če se izgubim :) od tam naprej pa tudi mislim, da vem kje sem :D
Uporabniški avatar
 izzardly
Verjetno. Ti moraš po klancu dol, hiše naj bojo na tvoji desni.

Zveni zakomplicirano, ampak se boš hitro znašla.

Obstajajo tudi druge variante, če te ta začne dolgočasiti. Saj nas dosti Medvoščank/ov teče.

LP :P
Uporabniški avatar
 FITINSIT
Evo eno ravninsko za najmanj 10 km sem že našla od doma pa proti Škofji Loki čez polja potem pa čez cesto in mimo jezerca še malo naprej po makedamu proti Kranju... :)

Danes smo imele nogometno tekmo z Olimpijo in sem ugotovila, da sem kar v formi. Če me jutri ne bo preveč gležen bolel, bom šla preizkusiti še kakšno novo potko :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA